Страница 9 от 98 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

И един още по-голям минус -цената ,1700лв за 32" -това беше преди 4-5 год. За тия пари и 46" хубав модел ще намериш.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    И един още по-голям минус -цената ,1700лв за 32" -това беше преди 4-5 год. За тия пари и 46" хубав модел ще намериш.
    Не четеш внимателно! Дават 2 чифта 3Д очила към него, а средната цена на чифт е около 250 лв.!! За ТМ да, висока им е цената, но за ТП-ОК.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Еха, дават 500 лв. аванта... извинявай ама това си е една аванта... 32-ка 3D... от 1 метър ли ще се гледа?
    Аааа загрях, очилата после ще се продадат на някой и 32ката става 1200 лв. Колко са евтини просто не е истина

При положение, че например 50G20 или 42G30 или 46C650 са в тоя ценови диапазон, това си е пълен майтап - 1700 за 32-ка. И за 1200 трябва да е ебаси 32-ката.

Или добре, да говорим за 3D телевизори - Самсунг 40C750 e 1500 лв. с 1 бр. очила. + още едни за 250 = 1750 лв.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не съм търсил /защото не ми трябват / ,но 100% има от къде да си поръчаш очила за поне 50% от цената в ТМ и ТП.
    Ти си решаваш ,но ти казваме ,че това са ужасно много пари за 32" ,а за добро усещане на 3Д ,поне за мен ,минимума е 46" .

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    тези от самсунг малко ме съмняват

hristoslav2 32D5000 e 100hz
    D7000 и D8000 ги дават 800Hz CMR това означава ли че са реални 800Hz?
    Това не са реални кадри - 400Hz - 200Hz + Scanning Backlight
    Ето ти обяснения за технологията при Сони /разликата е в маркетинговите названия/.
    http://www.digital-hall.ru/informati...=175&PAGEN_1=3

7. Тук е от
    May 2010

Здравейте,при гледане на телевизия прекъсна предаването и ми се появи на екрана следният надпис "Има излязла нова версия на фърмуер 3009.0.Обновяване или отказ.При отказ съобщението ще се появи пак след 24ч.Телевизора е Samsung 40C650.Ако при някой се е появило същото съобщение да пише.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2009

hristoslav2

знам какво е
    но спецификацията която пратиха от самсунг всичко е CMR (50Hz CMR....800Hz CMR)

10. Тук е от
    Jun 2011

здравейте на всички, закупих от ТМ LCD22C350, промених от сервизното на C450 и си отключих видео плеура, но не схващам как да ми излязат БГ субтитри, та въпроса ми е макар че със сигурност е обсъждан как става номера малко по подробно като за лаик. мерси предварително

11. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от emog
    Здравейте,при гледане на телевизия прекъсна предаването и ми се появи на екрана следният надпис "Има излязла нова версия на фърмуер 3009.0.Обновяване или отказ.При отказ съобщението ще се появи пак след 24ч.Телевизора е Samsung 40C650.Ако при някой се е появило същото съобщение да пише.
    И при мен излезе такова съобщение..... но не мисля да обновявам да не ми изчезне разширеното сервизно меню и PVR-а

12. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Изключете си автоматичното обновяване.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2005

http://news.ibox.bg/news/id_1612373651

Apple пуска и телевизори?

В края на тази година компанията Apple възнамерява да излезе и на телевизионния пазар, съобщи бивш служител на американската корпорация, цитиран от kaldata.com

По думите му с непосредственото производство на новите телевизори с марката Apple ще се заеме голяма компания - най-вероятно ще бъде южнокорейският концерн Samsung.

По непотвърдена засега информация новото устройство ще включва в себе си Apple TV и ще може да осъществява взаимодействие с iTunes. Източникът на DailyTech не конкретизира спецификациите на телевизорите, нито датата на официалния анонс на новите продукти.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emog
    Телевизорът ти е открил в нета нова версия на фърмуера. Ако искаш да я подновиш - потвърждаваш , изчакваш да завърши процеса /2-3 минути/ и готово.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте на всички.
    На скоро си закупих Samsung LCD32C650 и сега планувам да си закупя външен хард 1TB за да го ползвам за качване на големи mkv-та и плейването им през USB-то на телевизора. Бихте ли ме насочили към деден модел хард, 2.5" ли да търся 3.5" ли? Дали на външен хард 1TB, който е 2.5" ,тока който му е необходим ще е в нормите на 500мА, които могат да се пуснат от USB-то? Дали ще има проблем през USB да плейва без проблем големите mkv-та, 1080 с DTS sound? Питам, защото през DLNA връзка с лаптопа ми, който е вързат безжично с рутера в нас, големите филми 1080 с DTS звук, на моменти засичат. Същия филм, ако го пусна с лаптопа вързан с кабел към рутера, няма никакво засичане, дори и превъртането става за секунди, ако се налага разбира се. Спрял съм се на този хард за момента http://voodoo.bg/External/314/products/22613/EXT. И на лаптопа и на персоналния ми компютър хардовете са малки и не предвиждам скорошен ъпгрейд. Предварително благодаря за изказани мнения и препоръки и се извинявам, ако съм пропуснал отговора на въпроса си някъде из форума.
    Поздрави.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от e4omir
    Здравейте на всички.
    На скоро си закупих Samsung LCD32C650 и сега планувам да си закупя външен хард 1TB за да го ползвам за качване на големи mkv-та и плейването им през USB-то на телевизора. Бихте ли ме насочили към деден модел хард, 2.5" ли да търся 3.5" ли? Дали на външен хард 1TB, който е 2.5" ,тока който му е необходим ще е в нормите на 500мА, които могат да се пуснат от USB-то? Дали ще има проблем през USB да плейва без проблем големите mkv-та, 1080 с DTS sound? Питам, защото през DLNA връзка с лаптопа ми, който е вързат безжично с рутера в нас, големите филми 1080 с DTS звук, на моменти засичат. Същия филм, ако го пусна с лаптопа вързан с кабел към рутера, няма никакво засичане, дори и превъртането става за секунди, ако се налага разбира се. Спрял съм се на този хард за момента http://voodoo.bg/External/314/products/22613/EXT. И на лаптопа и на персоналния ми компютър хардовете са малки и не предвиждам скорошен ъпгрейд. Предварително благодаря за изказани мнения и препоръки и се извинявам, ако съм пропуснал отговора на въпроса си някъде из форума.
    Поздрави.
    Здравей.Всички USB 2.5'' HDD са предвидени да работят със захранване от USB.Аз съм c WD 2.5'' 1TB и всичко е наред.Няма проблем с плейването на mkv,Blu-ray ( тв-то е UE40D8000).

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Благодаря за бързия отговор Oric. Притесняваше ме плейването на големите филми 1080 с DTS. Остава само да реша на кой хард да се спра в такъв случай.
    Поздрави.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 98 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе