Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Този пост е редактиран от BaHko_goTuHoTo; 26-11-13 в 01:47.
Здравейте колеги. В събота се сдобих с нов телевизор Samsung UE-55F8000. Засега все още му разучавам възможностите. Имам няколко въпроса към знаещите, за което ви благодаря предварително:
1. Версията на firware при мен е 1111. При проверка за ъпдейт ми изписва, че няма нова версия. Трябва ли да чакам или да кача чрез флашка тази от сайта?
2. Оказа се, че вграденият плеър не възпроизвежда m2ts формат на видеото с 50p, 25p върви без проблем. Мога ли да инсталирам някакъв допълнителен плеър на телевизора или ще трябва да ползвам този на лаптопа през HDMI?
3. Друго странно нещо, което забелязах е, че когато пусна m2ts формат през HDMI към телевизора от "windows media player" ми изписва грешка, че не поддържа този кодек, но като извадя кабела, лаптопа си плейва нормално. Също така, когато вече е пуснат плеъра и включа HDMI кабела, сигнала се показва на теллевизора и върви нормално до следващото спиране на плеъра. С други плеъри нямам този проблем. Ако е от значение съм с "Wwindows 8" и "windows media player 10".
Честито,да си го ползваш със здраве!
Качвай от флашка,иначе ще има да чакаш да ти се появи актуализацията в менюто...Ако не ти се чака,де...
hristoslav, или някой друг, гледам че си писал на 1ва страница 32,40,46,50" на F6300 обаче аз намирам само над 55" да се продава? Объркано ли е или се очаква да излязат ако има за кога де тя годината почти свърши. И също 32,50" на F6320 ме интересува ще ги има ли изобщо?
Този пост е редактиран от augata; 26-11-13 в 15:46.
Ако съдим по данните от таблицата на първа страница - трябва да е с S-PLS. Къде мога да погледна на телевизора?С каква матрица е S-PVA или S-PLS ?
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-tear...ung-f6500.html
55F8000 videopanel CY-KF550DSLV1V - Samsung PSA
Телевизоры Samsung Smart Tv :: Мой телевизор Самсунг [2]
S-PVA с приложена технология Polymer sustained alignment (PSA) с цел увеличаване на пропускливостта и намаляване цената на панела.
http://electroiq.com/blog/2009/01/lc...e-panel-costs/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-13 в 21:36.
Ако продължи да го прави задължително пиши на Самсунг.Явно има нещо нередно с тези 2-та firmware.Днес ми ми отговориха и на втория e-mail ,като вече ми препоръчаха да го занеса в някой от техните сервизни центрове за диагностика на проблема.За мен това е софтуеарен проблем.Със старата версия 1111 този проблем го нямаше или поне не съм забелязал да го има.
Колеги, съжалявам ако е говорено за това, но искам да ви попитам каква е разликата между двата топ модела на Самсунг - UE-46F8000 и UE-46F7000 ?
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post589588
Всичко пише в първите няколко поста.
Мен ме съмнява,че може да е от интернета или някаква друга причина която все още не сме установили. Но на мен ми е трудно да тествам защото съм с малко дете. И то гледа редовно телевизия.
Този пост е редактиран от BaHko_goTuHoTo; 27-11-13 в 00:11.
joni81
Дизайна - рамката и поставката
Smart Guide TV - F8000
Smart Guide TV - F7000
8000/7000
Clear Motion Rate (HZ) — 1000 / 800
Micro Dimming — Micro Dimming Ultimate / Micro Dimming
Sound Output (RMS) — 40W(10x2, woofer 10x2) / (RMS) — 20W(10x2)
теглото...
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...UE46F7000SLXXH
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-11-13 в 22:31.
Дали някой има отговор на двата въпроса? Медиа плеъра дава следното съобщение: "Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file." Това го прави само на m2ts файлове когато е включен HDMI кабелът. Другите формати ги плейва. Не е болка за умиране, но ми е интересно защо го прави.
Е ,няма как да стане . Не може да инсталираш нищо на телевизора . Ползваш лаптопа .Оказа се, че вграденият плеър не възпроизвежда m2ts формат на видеото с 50p, 25p върви без проблем. Мога ли да инсталирам някакъв допълнителен плеър на телевизора или ще трябва да ползвам този на лаптопа през HDMI?
Благодаря ти много !
Здравейте,искам да попитам има ли възможност за поставяне на CAM модул на тв samsung ue40f6670?