Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 102 от 107 ПърваПърва ... 5292100101102103104 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,516 до 1,530 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от floydogi Виж публикацията
    bobi20 - Имаше подобен проблем миналата година, свързан с автоматичния ъпдейт на фърмуера. Ако си го включил, махни го. Пробвай и интернета да му спреш, да видиш няма ли да се оправи. Ако имаш интернет де.
    Благодаря за отговора! Интеренета го спрях, но не от това. Дано не са кондензатори. Ще видя и този автоматичен ъпдейт.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от georgimv Виж публикацията
    свалих си 3d филм но като го пусна ми изписва "Честота кадри 48 не се поддържа "
    защо и как да го оправя?
    Изтегли друга версия на филма или друг филм, явно плеъра не свири филми с 48 фреймрейт. То 48 си е екзотика де, не се кахъри.

4. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    Като цяло ни се припокриват минусите на самсунга, но аз бих добавил и звукът като минус. В моя случай дилемата е между него и LG 47'' LA740. Там виждам по добър звук, по добър дизайн и нещо което мн ме привлича - меджик дистанционното на LG може да управлява приемника на булсатком (предполагам и на др оператори). Разликата в цената е +/- 30лв в момента.
    Samsung също управлява STB на Bulsatcom. Стига да имаш в коплекта нужното устройство.

5. Тук е от
    Nov 2013

свалих си 3d филм но като го пусна ми изписва "Честота кадри 48 не се поддържа "
    защо и как да го оправя?

Имах същия проблем (F6670), пробвай да рестартираш медия сървъра на компа, а на телевизора размера на картината, и да не би да е пуснат в спорт режим.
    Не се сещам точно как се оправи при мен, просто вечерта гледах фима, а на сутринта и аз имах съобщението за 48 кадъра....
    Със сигурност не е от филма.
    Пиши какво е станало.

/off
    Да задам 3 въпроса:
    1. На F6670 може ли да се прави import/export на каналите?
    2. Може ли да си подредя в списък канали/фаворити примерно канала(DVB-C) 10 i 2 (DVB-S)? а не да сменям антена и т.н.
    3. Може ли, да се ползва дистанционното(микрофон) за скайп разговори?

Съжалявам ако са глупави въпросите...
    Този пост е редактиран от aurona; 25-11-13 в 11:58.

6. Тук е от
    Aug 2010

така
    значи имам сатприемник enigma2
    та мога ли да разделя картината отнего и например nstream от тв приложенията
    Ако искаш да гледаш от сателита на голям екран и в малкото прозорче да ти излиза картина от nstream- НЕ!

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от aurona Виж публикацията
    И
    Със сигурност не е от филма.
    По-скоро е от филма - най-вероятно има предвид 3Д 48хц версия на "Хобит" и силно ме съмнява някой от вградените плеъри да ги поддържа .

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от aurona Виж публикацията
    Да задам 3 въпроса:
    1. На F6670 може ли да се прави import/export на каналите?
    2. Може ли да си подредя в списък канали/фаворити примерно канала(DVB-C) 10 i 2 (DVB-S)? а не да сменям антена и т.н.
    3. Може ли, да се ползва дистанционното(микрофон) за скайп разговори?

Съжалявам ако са глупави въпросите...
    2. Не - само програми от един и същи тунер.
    3. Неможе - само оригиналната камера с микрофон.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-11-13 в 21:36.

10. Тук е от
    Aug 2010

Излезе нов софтуер за
    40" F6400 Smart Interaction 3D Full HD LED TV

версия 1116.0.
    Качил ли го е някой?Отзиви?Как работи?
    UE40F6400AW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG

11. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от satmann Виж публикацията
    Излезе нов софтуер за
    40" F6400 Smart Interaction 3D Full HD LED TV

версия 1116.0.
    Качил ли го е някой?Отзиви?Как работи?
    UE40F6400AW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
    Те пускат май за всички модели от F серията. Сега се чудя да го пробвам ли 1116 или да чакам 1-2 дена.

12. Тук е от
    Aug 2010

чексума-1116.0.JPG Проверих новия софт с MD5 - дава,че е наред.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Във връзка с моя проблем по-горе от Самсунг днес ми отговориха и ми препоръчаха да инсталирам точно този новия firmware.Сега го пускам да се слага и ще пиша дали всичко е наред след това.

14.  

15. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Аз вече го актуализирах с 1116. При мен няма такова забиване. Дано и при теб да се се оправи. Само трябва да проверя Screen Mirroring дали работи без да прекъсва.

16. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    По-скоро е от филма - най-вероятно има предвид 3Д 48хц версия на "Хобит" и силно ме съмнява някой от вградените плеъри да ги поддържа .
    точно "Хобит" е филма

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Проблема при мен не се оправи и с новия firmware.Пак ще пиша на Самсунг.

18. Тук е от
    Aug 2010

И аз актуализирах моя Samsung UE40F6400 с версия 1116.0.Поне на първо четене,не виждам някакви разлики.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе