Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 18 от 107 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2006

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от s.stanev Виж публикацията
    Аз го правя с помоща на тази програмка. В пъвия пост има няколко, но точно тази не я видях. Експотртваш на USB и редактираш на компютъра. Страницата е на немски, но програмата си е на англйски.
    Благодаря ти.Не знаех,че става така.
    Имам още един въпрос.Има ли начин когато премина от един канал на друг в INFO на канала да се вижда какво точно дават в момента.В смисъл,че при мен излиза само номера и наименованието на канала и ако искам примерно да разбера кой филм или предаване дават в момента трябва да натискав INFO бутона от дистанционното.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от kmh Виж публикацията
    факт е, че при промяна на настройките се оправи. Може би при въвеждане на новите настройки wi-fi модулът се "инициализира" с коректни параметри.
    Ако А..Z oтговаря на каналите при wi-fi рутерите, а=1, е=5 канал, а в Европа работят всички канали до 11.
    Това са регионални настройки и по скоро е така
    е - европа
    а - америка

4. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Благодаря ти.Не знаех,че става така.
    Имам още един въпрос.Има ли начин когато премина от един канал на друг в INFO на канала да се вижда какво точно дават в момента.В смисъл,че при мен излиза само номера и наименованието на канала и ако искам примерно да разбера кой филм или предаване дават в момента трябва да натискав INFO бутона от дистанционното.
    A с бутона GUIDE не се ли вижда програмата. Провери дали твоя модел поддържа EPG (electronic program guide)

5. Тук е от
    Oct 2012

Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Как мога да превъртам на пред и назад от дистанционото когато гледам филм от DLNA на samsung ES6710?

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Tools/Търсене по време и слайдване със стрелките.

7. Тук е от
    Oct 2012

Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Благодаря за отговора

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4 Виж публикацията
    A с бутона GUIDE не се ли вижда програмата. Провери дали твоя модел поддържа EPG (electronic program guide)
    Да става така.Мисълта ми беше,че при преминаване от канал на канал в изкачащия инфо балон да изписва както номера и наименованието на канала така и наименованието на предаването в момента. Нещо като разширена информация,както е на други телевизори или декодери.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Изказването на saint .....да кажем, че е далеч от истината. С последният ъпдейт за моя телевизор се подобри картината, в менюто телевизора реагира чуствително по-бързо и първоначалното палене също става по-бързо.
    Самсунг не дават информация какво са променили с ъпдейта. Всичко е в очакванията/внушенията на потребителя за нещо по-хубаво. Аз от различни ъпдейти които съм правил и с последната серия и с C-серията разлика не съм виждал. Освен това Христослав го е написал, че ъпдейта не добавя нищо ново към възможностите на телевизора, отделно и във форума на samygo.tv навсякъде обясняват да не се ъпдейтват Тв-тата, да не им изчезне възможноста за root.

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Щом те влече SamyGO няма лошо. Помолих приятели със Самсунг близки до моя като серия да си ъпдейтнат машините и двамата споделиха същите впечатления. Не, че в повечето случаи ъпдейтите не са плява. Но поне в този случай, не е така. А това, че Христослав бил написал нещо .......ми хубаво но той е просто един потребител и не всичко което пише трябва да го приемам безрезервно.
    Lokoto одобрява това.

12. Тук е от
    Jun 2011

13. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,
    имам 40ES7000 и засега имам само 1 проблем. Понякога когато го пусна - тв-то си остава на черен екран, нито мога нещо да цъкам от дистанционното, нито да го изгася от него. Само като дръпна захранващия кабел и го сложа наново оправя проблема.
    И това става на случаен принцип, примерно на 1-2 дена, после си играя да го пускам и изгасям но не се повтавя. Забелязах че обикновено се случва когато го пусна за 1 път през деня, тоест стоял е доста време изгасен...
    Някой да има някакво предположение или идея. Много ще ви бъда благодарен.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не е добре да го изключваш така от мрежата, че може да му изгориш някой компонент. Той след няколко секунди не се ли рестартира сам? С кам модул ли си или декодер?

16. Тук е от
    Dec 2012

имам cam module за картата с каналите

- - - Обновено - - -

иначе не тръгва сам дори и след 5 мин

по-принцип тръгва веднага, само от време на време когато ми даде черен екран е проблема

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

По принцип модулът създава проблеми от такъв тип с блокаж, но би трябвало тв-то само да се рестартира. Обаче това, че го прави при първо пускане и седи на черен екран може и да е проблем с подсветката или да е някакъв бъг.

18. Тук е от
    Oct 2006

здравейте
    имам UE32D6530 и от скоро имам проблем със смяна на каналите.
    времето за смяна е доста по-голямо отколкото преди месец, реакцията е със забавяне
    около 4-5секунди.
    моля, помагайте, че е много дразнещо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 107 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе