Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 68 от 107 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

благодаря vboxa проработи

- - - - - - - - - -

сега ако вземат да оправят проблема със звука от скарта,да излиза винаги независимо какво гледаш, няма да имат грешка. Иначе ще сменяме марката.:rolleyes:

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте,
    Вчера си закупих 46F6670 и в ръководството на ТВ-то видях, че модела има възможност чрез IR кабел, който си го има в комплекта да се синхронизира допълнително устройство, което е свързано към ТВ-то чрез HDMI кабел и така да се използва само дистанционното на телевизора. Ползвам Settop BOX на Мегалан, но следвайки стъпките в инструкциите съответно не можах да се справя със синхронизацията. Някой сблъсквал ли се е с тази функционалност и по-точно възможно ли е да се прескочи дистанционното на Мегалан (сигналът на кабелната им е по интернет кабел)? Или пък тази функция е само за допълнителни устройства (Блурей, Ресивъри и Settop BoX) отново на компанията Самсунг?
    Благодаря предварително на отзовалите се.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от e4omir Виж публикацията
    Здравейте,
    Вчера си закупих 46F6670 и в ръководството на ТВ-то видях, че модела има възможност чрез IR кабел, който си го има в комплекта да се синхронизира допълнително устройство, което е свързано към ТВ-то чрез HDMI кабел и така да се използва само дистанционното на телевизора. Ползвам Settop BOX на Мегалан, но следвайки стъпките в инструкциите съответно не можах да се справя със синхронизацията. Някой сблъсквал ли се е с тази функционалност и по-точно възможно ли е да се прескочи дистанционното на Мегалан (сигналът на кабелната им е по интернет кабел)? Или пък тази функция е само за допълнителни устройства (Блурей, Ресивъри и Settop BoX) отново на компанията Самсунг?
    Благодаря предварително на отзовалите се.
    "Този телевизор има функция за универсално дистанционно управление, която ви позволява да управлявате
    кабелни кутии, Blu-ray плейъри, системи за домашно кино и външни устройства от трети страни"
    Значи не е само за устройства на Самсунг...пробваш с Smart Touch Control дистанционното,нали,не с обикновеното ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Емиии, с него май бях. Казвам май, защото и с обикновеното може да се управляват бутоните при настройката и не знам, дали не съм въвел модела със Smart-a, а след това да съм опитвал да превключвам каналите с обикновеното L довечера ще пробвам отново, но имам лошо предчувствие за Settop BOX-a на Мегаланци. За това писах тук, дали някой не е успял да го пребори.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

а по принцип...защо ти е тоя сет-топ бокс?
    мушкай кабела директно в ТВ.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от lubopiten Виж публикацията
    а по принцип...защо ти е тоя сет-топ бокс?
    мушкай кабела директно в ТВ.
    Той разкодира сигнала и няма как да се прескочи, не е като коаксиалния кабел за съжаление И току що пробвах отново със Smart дистанционното и не става. При изписване на пълното и модела на устройството телевизора отчита, че има добавено успешно +1 ново устройство, но при теста за преместване на каналите не се случва нищо и отново ме връща да въвеждам данни. Ако някой има някакви идеи или списък с кодове на подобни устройства, които да тествам ще съм благодарен за съвет :rolleyes:
    Поздрави

8.  

9. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте , преди няколко дни си взехме Samsung UE46F6670SS , има ли настройки за картината вече и ако има къде мога да ги намеря и разгледам ?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

наскоро ъпдейтнах моят F6500 с T-MST12DEUC-1102.1,вчера забелязах че не работи vbox7...мернах че kaто цъкна на клипчето,и се вижда за малко "miss java script" в лентата на браузера.

11. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Dimitar Dimitrov Виж публикацията
    Колеги, купих си 46F6500 и искам да ви помоля за съвет, каква клавиатура и мишка да си купя? Гледам в ТМ една на самсунг за 166лв, но е с тъчпад, а не с отделна мишка. Това ли е единствения вариант? Има ли на други производители, които гарантирано работят или пак на самсунг, но клавиатурата и мишката да са отделени??

Благодаря
    Колеги, явно никой не е ползвал клавиатура с F6500, а можете ли да ме посъветвате каква да купя за ES6710?

13. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте не знам дали тук е мястото да попитам но леля ми има проблем с лед тв самсунг. Проблемът е че при пускане на тв-то се появили хоризонтални ленти по дисплея , след товадебела вертикална от дясната страна , а после се чуло брраждене, изпукване и телевизора спрял. Тя го изключила после включила и се чувал само звук без картина. Аз като отидох видях в горния десен ъгъл при изключен тв обезцветяване на дисплея и като го пуснах забелязах че има вътрешна пукнатина....занесохме го в технополис и този който го прие за рекламация каза че дисплея е пукнат в следствие на удар а тя не го е удряла , сега трябва да чакаме да се произнесат от сервиза .... Та основния ми въпрос е дали на някой му се е случвало подобно нещо или е прецедент от който можем да изгубим 2000 лв след като не признаят гаранцията евентуално
    Този пост е редактиран от Kostadin Kostadinov; 01-07-13 в 22:09.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2013

Question телевизор SAMSUNG UE-42F5000

Здравейте!
    С бюджет до 1000 лв. смятам да закупя този телевизор - SAMSUNG UE-42F5000
    1. Можете ли да ми дадете Вашето мнение за него? Ще се използва предимно за гледане на филми и телевизия, вероятно и HD видео и много рядко за игри. Четох че е един телевизорите с добра картина, независимо от по-ниската цена. 3D не ми трябва, както и интернет, затова съм се спрял на него, за мен е важна картината. Някъде четох, че трябва да се види и как е картината при гледане на мачове?
    2. Можете ли да ми кажете или да ми посочите къде мога да прочета какво трябва да направя, когато съм в магазина, какво да гледам в телевизора и какво да накарам продавача да ми пусне на него или какво да питам? Трябва ли да си взема някакво HD видео на флашка, трябва ли да го карам да ми пусне телевизия, игри или мач? Трябва ли да го оглеждам как са пикселите? Трябва ли да взема този, който е изложен или някой, който не е изкаран? И какво трябва да тествам, когато взема телевизора вкъщи?

Благодаря Ви!
    Този пост е редактиран от fVvUJU6k3AH; 30-06-13 в 23:56.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2013

17. Тук е от
    Jul 2013

Отговор: телевизор SAMSUNG UE-42F5000

Здравейте и поздравления на страхотния форум. От два дни съм собственик на ES6530 и ми харесва телевизора, като изключим момента с подсветките, но явно ще се преживява.

Изчетох много във форума, както и в западни такива с цел да намеря данни за идеалното калибриране на картината. За съжаление ударих греда и не мога да намеря такива. Целта ми е хубав образ откъм цветове и представя и намяляване на проблема с подсветката.

Вчера се свързах със Самсунг и се разбрахме днес пак да се чуем, за да влезат дистанционно в тв-то да да направят настрйки. Все още се чудя до каква стешен е рационален този подход и дали да се съглася?

Моля ви ако имате примерни настройки за този модел за съдействие. Мерси!

18. Тук е от
    Jun 2013

Относно телевизора на леля ми, не и признаха гаранцията ... Казват че е механична повреда а не е ....как да си потърсим правата ?

- - - - - - - - - -

Никой ли няма да отговори на въпросите по моите питания... За първи път се сблъскваме с такъв казус и апелираме за помощ от тук ...благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 107 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе