Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 16 от 107 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от kmh Виж публикацията
    Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.
    Май е за сервиз...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

На тези,които им предстоят покупка на нов телевизор да изчакат до 11 януари за да представят новите модели,така ли да се разбира?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venci362 Виж публикацията
    На тези,които им предстоят покупка на нов телевизор да изчакат до 11 януари за да представят новите модели,така ли да се разбира?
    Не - това е просто рекламен тиизър на Самсунг за изложението в Лас Вегас. Новите модели ще ги почакате още 3 месеца докато се появят у нас.

5. Junior Member Аватара на smqnab
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от venci362 Виж публикацията
    Да , но новите модели ще дойдат доста след това , поне в БГ , а и първо измислените ни магазини трябва да си продадат старите модели , все пак

6. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от bisval Виж публикацията
    към bateradko - в какъв смисъл не ти върши работа? С програмата можеш да правиш всякаква редакция на каналите - да ги подреждаш и преименуваш , при това доста по бързо и удобно , отколкото през дистанционното.
    Ами аз нещо не мога да се оправя май с тая програма. За подреждане няма грижи, но иманата на програмите не мога да ги сменя нито на аналоговата нито на цифровата. Телевизора е ES5500 към TVNET с вградените тунери. В същото време на стария(С650) с ChannelListPCEditor нямам грижи да преименувам. За съжеление ChannelListPCEditor не е съвместим с ES-серията.

7. kmh
    kmh е офлайн

Тук е от
    Sep 2009

Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.
    Реших проблема. Ако някой има подобен проблем, решението е следното:

Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление когато телевизора е на stendby INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
    След това Control-SubOption- Wifi Region - A
    При мен беше оставено на "Е"

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Реших проблема. Ако някой има подобен проблем, решението е следното:

Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление когато телевизора е на stendby INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
    След това Control-SubOption- Wifi Region - A
    При мен беше оставено на "Е"
    При мен е "Е" и си работи нормално !!!!

10. Novice
    Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    гр. София

Ако може да ви помоля за мнение за SAMSUNG UE-32EH6030? Вади ли добра картина? Медияплейърът създава ли проблеми с формати / субтитри? Заслужава ли си 850-те лв. И наистина ли е от средния клас, както изглежда от 6-цата или просто е като по-долните модели, но с 3Д?
    Благодаря предварително.

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Има нов фирмуер за xxES6100W от сайта на самсунг. През мрежата не пожела да се ъпдейтне (твърдеше, че съм с последният фирмуер) та се наложи да му правя флашка. Версията е 001031 (старата беше 001030). Сега пали видимо по-бързо и имам чувството, че вади по-добър образ.В менютата реагира доста по-пъргаво от предният фирмуер.
    Този пост е редактиран от stenly; 29-12-12 в 23:48.

12. Тук е от
    Dec 2012

13. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,онзи ден си взех UE40ES5500 и питането ми е дали тази флашка : SAMSUNG WIS09ABGN Wireless LAN Adapter ,е съвместима с моя телевизор,или е по-стар модел.Благодаря

14.  

15. Тук е от
    Nov 2004

Здравейте!
    След доста четене и питане, разбира се, вчера си взехме Samsung UE40ES6710. Засега не съм го включвал към мрежа защото в момента сме бер рутер. Гледах настройки на картината от UK форум, но нещо.... Някой с телевизора би ли ми препоръчал какви настройки да сложа!
    На 16:9 картината изпълва екрана, но на другите има две черни ленти отстрани: коя опция е за препоръчване да използвам за да се запълни?
    Някакви препоръки от имащи този модел!

16. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от vatlix Виж публикацията
    Здравейте,онзи ден си взех UE40ES5500 и питането ми е дали тази флашка : SAMSUNG WIS09ABGN Wireless LAN Adapter ,е съвместима с моя телевизор,или е по-стар модел.Благодаря
    За телевизори Samsung 2010 (С-серия), 2011 (D-серия) се използва адаптер WIS10ABGN, който заменя по-рано пуснатите адаптери WIS09ABGN и WIS09ABGN2.

17. Member
    Тук е от
    May 2006

Здравейте.Може да е коментирано някъде и ако е така се извинявам предварително.Някъде видях,че надписа отдолу на TV Samsung UE-32ES6100 свети.От вчера съм с такъв телевизор и виждам,че има някакви диоди над самия надпис,но не знам точно как се включва.Някой би ли обяснил как става ако наистина това са диоди и може да свети.

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

По-скоро не свети, освен ако не сложиш диод зад стъклото/пластмасата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 107 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе