Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
На тези,които им предстоят покупка на нов телевизор да изчакат до 11 януари за да представят новите модели,така ли да се разбира?
Ами аз нещо не мога да се оправя май с тая програма. За подреждане няма грижи, но иманата на програмите не мога да ги сменя нито на аналоговата нито на цифровата. Телевизора е ES5500 към TVNET с вградените тунери. В същото време на стария(С650) с ChannelListPCEditor нямам грижи да преименувам. За съжеление ChannelListPCEditor не е съвместим с ES-серията.
Реших проблема. Ако някой има подобен проблем, решението е следното:
Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление когато телевизора е на stendby INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
След това Control-SubOption- Wifi Region - A
При мен беше оставено на "Е"
Ако може да ви помоля за мнение за SAMSUNG UE-32EH6030? Вади ли добра картина? Медияплейърът създава ли проблеми с формати / субтитри? Заслужава ли си 850-те лв. И наистина ли е от средния клас, както изглежда от 6-цата или просто е като по-долните модели, но с 3Д?
Благодаря предварително.
Има нов фирмуер за xxES6100W от сайта на самсунг. През мрежата не пожела да се ъпдейтне (твърдеше, че съм с последният фирмуер) та се наложи да му правя флашка. Версията е 001031 (старата беше 001030). Сега пали видимо по-бързо и имам чувството, че вади по-добър образ.В менютата реагира доста по-пъргаво от предният фирмуер.
Този пост е редактиран от stenly; 29-12-12 в 23:48.
Помогнете ми при избор на един от тези модели.SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria LG 42LM615S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria TOSHIBA 40TL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Благодаря предварително.
Здравейте,онзи ден си взех UE40ES5500 и питането ми е дали тази флашка : SAMSUNG WIS09ABGN Wireless LAN Adapter ,е съвместима с моя телевизор,или е по-стар модел.Благодаря
Здравейте!
След доста четене и питане, разбира се, вчера си взехме Samsung UE40ES6710. Засега не съм го включвал към мрежа защото в момента сме бер рутер. Гледах настройки на картината от UK форум, но нещо.... Някой с телевизора би ли ми препоръчал какви настройки да сложа!
На 16:9 картината изпълва екрана, но на другите има две черни ленти отстрани: коя опция е за препоръчване да използвам за да се запълни?
Някакви препоръки от имащи този модел!
Здравейте.Може да е коментирано някъде и ако е така се извинявам предварително.Някъде видях,че надписа отдолу на TV Samsung UE-32ES6100 свети.От вчера съм с такъв телевизор и виждам,че има някакви диоди над самия надпис,но не знам точно как се включва.Някой би ли обяснил как става ако наистина това са диоди и може да свети.
По-скоро не свети, освен ако не сложиш диод зад стъклото/пластмасата.