Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 19 от 107 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте,

Обзаведох се със Самсунг 46ES6710. Някой може ли да каже , възможно ли е да се оправят тези облачни ефекти от подсветката. Някъде мярнах из темите да се говори за това, но вече не помня къде е. А и варианти много май - та някой с конкретен опит?
    Другото , което четох е , че има подсветка на дистанционното, но такава аз не намирам на моето. Има ли този модел такова нещо изобщо?
    Мерси.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Гледам TV Samsung UE-32ES6100 с СА Модул и карта. Въпроса ми е как мога да настроя телевизора да се обновява сам след пускане на нов канал и да го добавя към списъка,а не да пускам цяло сканиране.
    И още един въпрос.Нормално ли е SmartHub при първоначално пускане след включване на ТВ да тръгва със закъснение?
    Този пост е редактиран от plamen_mr; 05-01-13 в 17:43.

4. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте,

преди няколко дни си купих Самсунг UE40ES6710 всичко си беше наред до днес.Нещо все не отваряше интернета.Браузъра го отваряше от време на време и си имаше нет но другите неща като магазина скайп и тн. НЕ.Обнових му firmware до този T-MST10PDEUC-1031.0 (преди беше с 1026 мисля) всичко си мина наред с ъпдейта.Но все още нямам нет, все мисли и зарежда а нищо не излиза.Интернета ми работи WIFI e и на лаптопа си е 6.Странното е че когато вляза в профила си на самсунг си влиза без проблем но друго от нета не иска да изкара все ми вади грешка че няма нет.Бихте ли ми дали съвет от къде може да е проблема?

5. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте!
    Моля за съвет. Закупих телевизор Самсунг UE40ES7000. Когато използвам вградения плеър нямам проблем с 3D. Когато обаче опитам да пусна 3D блу рей филм от компютъра, телевизорът не разпознава, че му се подава 3D сигнал и не задейства очилата, въпреки че на екрана се получава размазана картина. Филмите съм ги свалил от Замундата във формат *.ISO. Минават през DAEMON Tools Lite и се възпроизвеждат през TotalMedia Theatre 5.0....Лаптопа ми е ACER 5738, който е с 3D екран;картата е ATI Mobility RADEON HD 4570. Връзката се осъществява през HDMI 1.4 кабел като го включвам в гнездото HDMI/DVI на телевизора. Пробвал съм и с друг лаптоп, включвах и в другите гнезда на телевизора. Независимо от всичко, не мога да гледам Blu-ray 3D от компютъра. Моля за съвет. Какви настройки други трябва да направя.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте.
    Обръщам се с молба за помощ и съвет за следния проблем с телевизор Самсунг LE46C653, а именно: случва се втори или трети път ТВ да не може да се свърже с рутера (ползвам закупен Самсунг донгъл) както и да не разпознава USB, след като преди това е работил без проблем. Днес се свързах нормално с лаптопа през ALL SHARE и гледах снимки. После пуснах филм но той спря,защото бях забравил да укажа на компа да не заспива. Реших да догледам филма през флашка и ползвах USB вход с преходник/приставка за микро SD карта. Всичко беше ок. Гледах си филма (близо 2.5 ч.). После реших да пусна друг филм но този път през AS. Видях папката, избрах филма и докато изписваше, че зарежда изведнъж екрана стана тъмен и след няколко секунди ТВ се прехвърли в режим телевизия на ТВ канал. Всякакви опити да установя отново връзка през WI-FI с рутерра пропаднаха, като дори не мога да направя настройка, менюто стои сиво и недостъпно, като показва мак адрес с нули. Отделно при опит да подкарам филм с USB-флашка не тръгва. Въобще не чете флашката.
    Имах този проблем преди време и се оправи от самосебе си. Не знам как. Всъщност рядко ползвам тези функции но ето, че установих пак този проблем. Изключвам ТВ от захранването, слагам, махам флашка или донгъл но нито интернет връзка нито USB устройство. Ако някой може да даде съвет ще съм благодарен. Мерси предварително!

Обновено днес 07.01.2012

Здравейте отново.
    Днес сутринта чоплейки ме въпроса по-горе, боднах донгъла и ТВ отново намери мрежа и се свърза с рутера, както винаги без никакъв проблем. Стоял е на режим стенд бай през нощта без да е зиключван от контакта.
    Според мен има някакъв проблем с входовете - или прегряват и се включва някаква защита или има някакъв софтуерен проблем ... Всичко това е много странно... Възможно ли е да се пълни някаква кеш памет, която трябва да се чисти по някакъв начин ?!? Да не би от там да идва проблема. Прави ми впечатление, че донгъла се нагрява много след по-дълго изполване ...

Ако някой има идея ще съм благодарен. Дали не му е време да му ъпдетна версията (откакто е закупен си е със заводската версия) за управление. Иначе картина, звук, вкл. HD са чудесни.

Поздрави !
    Този пост е редактиран от scorp; 07-01-13 в 10:21.

7. Novice
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от botem Виж публикацията
    Здравейте!
    Моля за съвет. Закупих телевизор Самсунг UE40ES7000. Когато използвам вградения плеър нямам проблем с 3D. Когато обаче опитам да пусна 3D блу рей филм от компютъра, телевизорът не разпознава, че му се подава 3D сигнал и не задейства очилата, въпреки че на екрана се получава размазана картина. Филмите съм ги свалил от Замундата във формат *.ISO. Минават през DAEMON Tools Lite и се възпроизвеждат през TotalMedia Theatre 5.0....Лаптопа ми е ACER 5738, който е с 3D екран;картата е ATI Mobility RADEON HD 4570. Връзката се осъществява през HDMI 1.4 кабел като го включвам в гнездото HDMI/DVI на телевизора. Пробвал съм и с друг лаптоп, включвах и в другите гнезда на телевизора. Независимо от всичко, не мога да гледам Blu-ray 3D от компютъра. Моля за съвет. Какви настройки други трябва да направя.
    Натисни и задръж бутончето за включване на очилата и ще се активират....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Самсунг анонсира на CES 2013 новата F серия и умната UHD TV айде честито

http://www.t3.com/news/samsung-f8000...thub-interface
    Този пост е редактиран от joro_bul; 08-01-13 в 11:19.

10. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от gold Виж публикацията
    Натисни и задръж бутончето за включване на очилата и ще се активират....
    ох...ще ги счупя от натискане и не става....Благодаря все пак! Още един път ще пробвам

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivotnt Виж публикацията
    Здравейте,
    преди няколко дни си купих Самсунг UE40ES6710 всичко си беше наред до днес.Нещо все не отваряше интернета.Браузъра го отваряше от време на време и си имаше нет но другите неща като магазина скайп и тн. НЕ.Обнових му firmware до този T-MST10PDEUC-1031.0 (преди беше с 1026 мисля) всичко си мина наред с ъпдейта.Но все още нямам нет, все мисли и зарежда а нищо не излиза.Интернета ми работи WIFI e и на лаптопа си е 6.Странното е че когато вляза в профила си на самсунг си влиза без проблем но друго от нета не иска да изкара все ми вади грешка че няма нет.Бихте ли ми дали съвет от къде може да е проблема?
    Свържи го с Lan кабел към рутера и пробвай пак.

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от botem Виж публикацията
    Здравейте!
    1.От дистанционното трябва да преименувате HDMI входа който е свързан с компютъра на PC, тогава се активират допълнителни режими когато се натисне бутона 3D от дистанционното.
    2. Oт дистанционното отивате на 3D и избирате checkboard
    3. Totalmedia Theatre трябва да е настроен на Line Interleave

13. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Vidin, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Гледам TV Samsung UE-32ES6100 с СА Модул и карта. Въпроса ми е как мога да настроя телевизора да се обновява сам след пускане на нов канал и да го добавя към списъка,а не да пускам цяло сканиране.
    И още един въпрос.Нормално ли е SmartHub при първоначално пускане след включване на ТВ да тръгва със закъснение?
    и аз искам да поставя същия въпрос !
    преди на LG-то имаше меню DTV Settings и оттам можеше да се зададе тази опция .
    мола за отговор

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Details on Samsung's 2013 Smart TV - FlatpanelsHD

Evolution Kit (в модели ES7000, ES8000, ES9000 в E8000) ще бъде достъпен във втората половина на 2013 и потребителите ще могат да го ъпгрейдват от 2013 до 2016 с нови китове.
    2013 Samsung TV Lineup Announced - TelevisionInfo.com

Samsung's new F8000, F7500 & F7000 LED Smart TV - FlatpanelsHD

Samsung U.S. News

16. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Details on Samsung's 2013 Smart TV - FlatpanelsHD

Evolution Kit (в модели ES7000, ES8000, ES9000 в E8000) ще бъде достъпен във втората половина на 2013 и потребителите ще могат да го ъпгрейдват от 2013 до 2016 с нови китове.
    2013 Samsung TV Lineup Announced - TelevisionInfo.com

Samsung's new F8000, F7500 & F7000 LED Smart TV - FlatpanelsHD

Samsung U.S. News
    Докарали са ги като дизайн , но не виждам съществена промяна в качеството на картината в сравнение с предишните модели.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Определено Самсунг се канят да "покажат как се прави" - Samsung S9 (S9000) Ultra HD 4K TV Launched At CES In 85″ & Later 110″ - 85" 4К " is said to be equipped with Ultimate Dimming technology which utilises hundreds of dimmable zones for precise backlight control – we’ll try to clarify with Samsung if this means a return to full-array local-dimming LED backlighting (yay!)." ... Нещо не ми се връзва показаното от Сони и ЛГ 84" с edgeLED .

18. Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    Плевен

Здравейте .
    Моля някой, който разбира да ми препоръча как да настроя телевизора за по-малко размазване и по-плавно движение при бързи сцени при гледане на SD цифрови програми хванати директно с тунера на телевизора:
    1. Motion plus
    a) Изкл.
    б) Изчистване
    в)Стандартен
    г) Гладка
    д) По избор
    Ако се избере "По избор" има два плъзгача за "Намали размазване" и "Намали трептене" с възможни стойности от 0 до 10.
    Да бъде ли включено LED Движение+ ?
    Филтрите за цифров и MPEG шум на какво да се сложат ?
    Има ли и други настройки на картината, които трябва да се съобразят.
    Ръководствата, включително електронното не дават достатъчна информация.
    Телевизора е модел UE32ES6100.

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Аз имам същия телевизор и оставам с впечатление, че при него няма възможност за обновяване на списъка с канали. В менюто не съм открил да има такава опция. Забелязах като смениха една програма телевизора я излъчва, но не се промени името в списъка, стои си името на предната програма.
    Имам и телевизорче Samsung LE19B541, то си прави ъпдейт на програмите без да съм забелязал някъде в менюто да е необходимо да се активира тази функция. За пример на въпросната програма той веднага си промени името й в списъка. А когато пускат нови цифрови програми от кабеларката той сам си го добавя най-накрая в списъка. Просто при сканиране би ги вмъкнал по азбучен ред.

ПП. На мене SmartHub ми забива и не винаги тръгва от първия път.
    Умните телевизори започват да наподобяват компютрите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 107 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе