Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 21 от 107 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от isergi Виж публикацията
    привет на всички!
    много моля ако някои има идея кой от тези две тв. е по удачен да ме ориентира.
    търсих във форума но не се справих...
    ще се гледа компа - филми, без игри и ефирна цифрова или кабеларка
    LE40M86BD
    LE 40R 81 B
    10х предварително
    Бягай далеч от тях!!!!
    Това са модели от 2007 година - нямат цифрови тунери, голяма част от тях даваха дефекти в панела, а и половината им живот вече е минал.
    Откъде ги изкопа - някой "приятел" ли се опитва да ти ги пробута ?

2.  

3. Тук е от
    Aug 2007

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

благодаря ти...
    от продавалника.

но четох добри ревюта в нета, а и ми трябват за на село...
    знам ли

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

isergi
    По-добре напиши с какъв бюджет разполагаш за да може евентуално да ти предложим някой модел.

5. Тук е от
    Aug 2007

отново ти благодаря, защото си абсолютна енциклопедия на темата...

до 500 лв, втора ръка, ще се гледат филми от компютър и ефирна цифрова, ще е в тъмна стая от около 2 - 2.50 разтояние...

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

отново ти благодаря, защото си абсолютна енциклопедия на темата...

до 500 лв, втора ръка, ще се гледат филми от компютър и ефирна цифрова, ще е в тъмна стая от около 2 - 2.50 разтояние...
    Тези ще ти вършат работа
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...SUNG-LE-32E420
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...zor-LG-32CS460
    Знам че са 32", но бюджета ти не стига за 40-42 /от 800 до 900лв/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-01-13 в 16:47.

7. Тук е от
    Aug 2007

много ти благодаря

значи според теб е по добре съвсем нов макар и по скромен тв., отколкото по стар и по качествен?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте.
    Може ли да ми кажете каква реално е разликата между тези 2 модела на Самсунг ?
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40ES6530 и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40ES6710

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

много ти благодаря

значи според теб е по добре съвсем нов макар и по скромен тв., отколкото по стар и по качествен?
    По-стар не означава по-качествен. Не знам защо си мислиш така, но в новите модели са премахнати част от проблемите срещани в старите модели. Ако все пак си решил да купуваш стар телевизор-втора употреба, гледай да не е на повече от 2 години. Погледни първите постове в темите за отделните марки там е описано как се разчита моделният код -от коя година е моделът.
    -------

http://www.fullhd.gr/item/15006-sams...p-in-deep.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-01-13 в 19:20.

11. Тук е от
    Aug 2007

12. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте.Имам проблем с настройването на субтитрите от USB Flash-ка.Всичко върви перфектно, но самите субтитри са на йероглифи.Помъчих се да отворя от менюто настройката на субтитрите,но ми изписва,че не е налична тази функция.Моля някой запознат да каже какво е решението!Благодаря предварително!Забравих да напиша,че ТВ-то е Samsung UE40ES7000.
    Оправих си субтитрите.Докато гледах филма,натиснах бутона tools,при което в дясната част на Тв-то ми излезе едно меню.От там влязох в настройка на субтитри...и така вече имам бг субтитри
    Този пост е редактиран от x_4eto; 13-01-13 в 02:48.

13. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте и поздрави за хубавия форум. На 09.01.13г. закупих от ТМ модела 40es8000 и какво да ви кажа радостта ми бе твърде кратка: първоначално уж всичко беше на ред но само в началото.На няколко пъти при пускане тръгваше изцяло в зелен или розов цвят общо около 2-3 пъти. Смарт хъба зарежда по един час както някой по горе беше споменал инсталираните приложения при следващо пускане изчезваха все едно се връща в начални настройки.На всичко отгоре забелязах една бяла светеща точица като пиксел която на черен фон не се вижда а избива на светъл фон.На 12.01.13 реших да отида да го сменя но в магазина ми казаха че трябвало първо да го погледнат в сервиза. Нямах избор и го оставих.
    Въпросът ми е какво мога да очаквам като отговор от магазина ако някои се е сблъсквал с подобен проблем и има ли шанс да го подменят?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Ckeko Виж публикацията
    Здравейте и поздрави за хубавия форум. На 09.01.13г. закупих от ТМ модела 40es8000 и какво да ви кажа радостта ми бе твърде кратка: първоначално уж всичко беше на ред но само в началото.На няколко пъти при пускане тръгваше изцяло в зелен или розов цвят общо около 2-3 пъти. Смарт хъба зарежда по един час както някой по горе беше споменал инсталираните приложения при следващо пускане изчезваха все едно се връща в начални настройки.На всичко отгоре забелязах една бяла светеща точица като пиксел която на черен фон не се вижда а избива на светъл фон.На 12.01.13 реших да отида да го сменя но в магазина ми казаха че трябвало първо да го погледнат в сервиза. Нямах избор и го оставих.
    Въпросът ми е какво мога да очаквам като отговор от магазина ако някои се е сблъсквал с подобен проблем и има ли шанс да го подменят?
    Имаш право в срок от седем работни дни за връщане на стока която си купил без да се обясняваш какъв и е проблема и дали изобщо има такъв и магазина е длъжен да ти приеме стоката и да ти предложи варианти за връщане на пари/смяна с друг/ доплащане за друг. Така както си направил съществува вероятност ТВ-то да стои в сервиза 20-30 дена и да ти го върнат без никакви ремонти, понеже 1 изгорял пиксел не се признава гаранционно за да ти сменят панела. През това време ти ще си изгубил срока за връщане на продукта и няма да имаш никакви права за връщане на стоката. Моя съвет е да отидеш веднага в магазина и да настояваш за смяна на телевизора и да не се съгласяваш за сервизен ремонт (щото най-вероятно няма да има такъв). Ако не се съгласят им обясни, че ще се оплачеш в комисията за защита на потребителите и ако пак ти откажат моя съвет е да пуснеш жалба в комисията срещу магазина.

16. Тук е от
    Jan 2013

Това добре и аз така бях чул че до 7 дни мога да го върна само че когато го споменах в техният офис докато ми пишеха протокола девойката заяви че щом не съм го купил онлайн това с 7-те дни не важи и не даде и дума да стане за връщане на покупката думите и бяха "нека в сервиза го погледнат и тогава ще видим какво ще правим" като аз няколко пати поисках да бъде сменен с друга бройка. А някой да има идея за споменатите проблеми дали са отстраними явно проблема не е само софт ,след ъпдейт на фирмуера няма особена промяна освен това че май спря да стартира в различни цветове?

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Няма такова нещо, тази девойка го е изсмукала от пръстите си. Има закон, ако не вярваш прочети го. Единствено в сервиз заради тези цветове може да сменят панела, но не и заради изгорелия пиксел.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

S - отговаря за поставеният тунер и CAM порт

• X -
    • P - DVB-T/C (MPEG4/HD) и CI+
    • F -
    • W - DVB-T/C (MPEG4/HD) и CI
    • S - DVB-T/C/S2 (MPEG4/HD) и CI+

Да разбирам ли,че LE32S81B е с тунер поддържащ MPEG4?

• Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 107 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе