Дали вече стана ясно кога ще има унас моделите 2013г- интересува ме аналозите на 6 серия
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Дали вече стана ясно кога ще има унас моделите 2013г- интересува ме аналозите на 6 серия
Предстой ми покупка на нов телевизор
Разстоянието е около 2, 50м
Парите са макс 1300лв
за сега съм се спрял на samsung es6100
samsung 40EH6030. Ще се ползва само през DLNA. Каква е разликата между двата освен това че при 6030
при 3д е hd ready.
Главното което ме интересува кой е с по- добрия дисплей.
es6100 e с edge led, докато 6030 с direct led
Този пост е редактиран от go6o78; 13-02-13 в 12:47.
Да - точно така.
http://www.hdtv.ru/news/industry/130...ung-f6500.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-02-13 в 17:53.
При покупката си носи флашка, на която да имаш снимка с бял фон. Направи проверка за дефектни пиксели. Моя UE32ES6100 има тъмен такъв. Друг колега във форума писа, че още в магазина е виждал телевизори от тази серия с по един тъмен (не работещ пиксел). Трябва да има повече от седем тъмни пиксела за гаранционни претенции. Иначе телевизора е хубав, с много реалистично 3D, възпроизвежда 3D видео от флашка или външен хард диск. Подсветката при мене е равномерна.
Вчера си купих UE40ES6100, но от настойката за безжични мрежи не намира нищо. Какво трябва да направя? Лаптопа и телефона ми се свързват, настроил съм рутера само на ,11н режим...
Ако сега си го свързал с кабел - извади го.
Проблема с безжичния нет се оправи - смениха ми телевизора веднага. Явно самия тв е бил дефектен.
Здравейте, имам телевизор Samsung D6000. При търсене на аналогова и цифрова телевизия в настройките, коя държава трябва да сложа за цифров и аналогов канал ? Сложил съм ги на други и нищо не намирам. България я няма в държавите които мога да избера, затова съм сложил-други.
:rolleyes: Здравейте, с един дръгел съм от 2 години, но не съжалявам, че дадох толкова пари за него - Самсунг LE46C650, гледам сега, че версията на фърмуера му е T-VALDEUC_3011.0, а в сайта на Самсунг има T-VALDEUC_3015.0, да го обновя ли или няма кой знае какво да спечеля?
Изтече му 2 годишната гаранция и от тряскането на малкия тази вечер се появи една тънка чертичка вертикално по целия екран, почукнах го по чертата и изчезна, предполагам лентов кабел или е нещо друго?
Здравейте,..след като изчетох почти всичко във форума се спрях на UE32ES6100 след като го разцъкам ще пиша отзиви![]()
Здравейте...
Купих си SAMSUNG 40ES6710.
Качеството на SD сигнал от вградения тунер е УЖАСНО!, размазано, ситни надписи трудно се четат!
Същия сигнал подаден от външен декодер през HDMI изглежда много по-добре!
Какво означава това? Че вградения цифров тунер е "некачествен" ли?
Някой забелязал ли е такъв проблем при него. Предполагам че тунера (MPEG декодера) не е много различен при различните модели САМСУНГ.
За сажаление нямам никакви наблюдения върху други марки и модели телевозори.
Иначе от магазина казаха че сам можел да го върна до 8 дни след покупката без да обяснявам защо... чуда се какво да права...
мерси...
Здравейте,а Самсунг 46ES6300 /Словакия/ V.2- тези с каква матрица са ?Мерси.
Колеги, съществува ли някакъв technical guide за сервизното меню на LE32С650?
Само през USB може да се ъпдейтва до 1032.
Сваляте файла на празна флашка, стартирате го на компа, за да се разархивира и чак тогава го слагате в USB на ТВ-то.