Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 23 от 107 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Привет! Имам 6300 32 инча,та въпроса ми е следния.....имам приложението you tube,през първите няколко дена вървяха всички клипове на приложението...пускам главно тези на VEVO,но после спряха всичките да вървят(на VEVO)!!!КАКВА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНАТА?Авторски права ли имат за уреждане с самсунг?

2.  

3. Lokoto
    Guest

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от antracit Виж публикацията
    Привет! Искам да споделя или по-скора да предупредя всички за негативния ми опит с текущия firmware MST10PDEUC 1031.0 за 32EH5450W . Образа на изгуби някак си острота и блясък, а и едни артефакти се появяват - нещо като хоризонтални линии , но не по цялата ширина на екрана, много странно, направо зле . Сега ще опитам даунгрейд.
    Хм, на този етап няма възможност за връщане към по-стара версия. Доколкото разбрах, от версия 1029 нататък няма възможност за връщане на предишни настройки. Много глупаво се подведох да сложа по-вискока версия с идеята , че ако не ми хареса ще се върна на предишната Давам и линк, ако на някой му се чете:SamyGO • View topic - E-Series Firmware Downgrade (SamyGO Proof of Concept)-има полезни неща, като например как се влиза в сервизното меню и т.н.
    За финал искам да кажа, че сега вече моя 32ЕН5450 си отиде в ниския клас като картина, след като му свикнах с особеностите в началото, му се радвах много за хубавия образ .
    И аз имам UE32EH5450 и съм го ъпгреиднал на 1031.0, но нямам тези проблеми... Дори точно обратното - имах проблем с 1029? Странно?!!

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Гледах сравнение между ES6900 и ES6800 Series и излезе, че разликата е само във външния вид - така ли е?

5. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте след като ми гръмна телевизора ЛГ един месец след гаранцията и ремонта е доста солен реших да си закупя нов телевизор, а именно Samsung UE-46ES6710 (най-ми допадна като спецификации и дизайн).Искам да питам за тези пари това ли е най-удачния избор-2100 лв., плюсове и минуси на модела и въобще всичко което би ми било от полза.Повече никога LG след тоя резил, а уж беше висок клас телевизор, както и да е.Очаквам съветите ви.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от kaki Виж публикацията
    Гледах сравнение между ES6900 и ES6800 Series и излезе, че разликата е само във външния вид - така ли е?
    Да така е

7. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lokoto Виж публикацията
    И аз имам UE32EH5450 и съм го ъпгреиднал на 1031.0, но нямам тези проблеми... Дори точно обратното - имах проблем с 1029? Странно?!!

Да, наистина е странно, но предполагам че си има обяснения. Звънях в официален сервиз (К&К), където ги попитах за цена и възможност да инсталират предишна версия - казаха че не могат . Потърсих съдействие от Самсунг България и сега чакам официален отговор по e-mail. Направи ми впечатление, питаха дали след проблемите и ъпдейта съм тествал с CI модул-а и с друг сет топ бокс, което ми говори че според тях по-скоро има несъвместимост с хардуера ми, отколкото проблем с фърмуер-а. Според моите наблюдения има промяна в интензитета на подсветката ( дали не е даже local dimming, незнам ), но черното ми изглежда още по-тъмно и още повече се губят детайли в тъмните сцени! И неравномерността на подсветката е много по-трудно видима, на черен фон, а преди не беше така, в пъти е намален интензитета, което ми говори че има промени и в тази посока!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от vesko5420 Виж публикацията
    Привет! Имам 6300 32 инча,та въпроса ми е следния.....имам приложението you tube,през първите няколко дена вървяха всички клипове на приложението...пускам главно тези на VEVO,но после спряха всичките да вървят(на VEVO)!!!КАКВА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНАТА?Авторски права ли имат за уреждане с самсунг?
    Вероятно собственика на правата е дал някакви ограничения за ползване/кой може да го гледа/.

Цитат Първоначално публикувано от kaki Виж публикацията
    не е само вида
    http://www.lcd-compare.com/gamme-sam...line-up-63.htm

Samsung ES6540:
    - Рамка: Black Obsidian
    - Стойка: Titanium

Samsung ES6560:
    - Рамка: Carbon Black

Samsung ES6570:
    - Стойка: Хром

Samsung ES6710:
    - Рамка: Бял

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Здравейте,можели някой да ми даде линк за настроки на TotalMedia Theatre 5 към 3д ТВ че нещо не мога да наглася нещета.
    Направих настройките не nvidia за 3d сигнал към ТВ и пуснах филма .На телевизпра излезе натиснете 3д за гледане на картината и всичко оки ни то си живо 3д конвертиране за мен или СБС.После си поиграх с настройките на TotalMedia Theatre 5 да показва 3д картина дирекно, но когато стартирам очилата пак си е размазана картината !!!!!
    Благодаря предварително

11. Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    Плевен

Да попитам как стои въпросът с не работещи пиксели. Забелязах, че на моя UE32ES6100 със сигурност един пиксел стои тъмен. Доколкото четох пикселите са съставени от субпиксели. Оставам с впечатление, че два субпиксела стоят сиви. При колко не работещи пиксела или субпиксела може да се заявят гаранционни претенции. Питането ми е принципно, все пак не гледам телевизия от една педя разстояние от носа си и реално това не се забелязва. Но все пак случайно като се бях приближил го забелязах това.

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Вероятно собственика на правата е дал някакви ограничения за ползване/кой може да го гледа/.

не е само вида
    Gamme Samsung LED 2012 - line-up - LCD Compare

Samsung ES6540:
    - Стойка: Titanium

Samsung ES6560:
    - Рамка: Carbon Black

Samsung ES6570:
    - Стойка: Хром

Samsung ES6710:
    - Рамка: Бял
    Тук няма ES6800

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте уважаеми съфорумци.Интересна оферта има в МЕТРО.
    Самсунг 40D503 за 600 лв.Много ме съблазнява.За гледане на телевизия,филми от компютъра,пък някой път може и игра да се пусне на него.Помещението е южно.Екрана ще се огрява от слънцето след обед.
    Филми от флашка дали вървят?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от onogondur Виж публикацията
    Здравейте уважаеми съфорумци.Интересна оферта има в МЕТРО.
    Самсунг 40D503 за 600 лв.Много ме съблазнява.За гледане на телевизия,филми от компютъра,пък някой път може и игра да се пусне на него.Помещението е южно.Екрана ще се огрява от слънцето след обед.
    Филми от флашка дали вървят?
    Филми от флашка ще ти вървят. На такъв съм пробвал и HDD 500 гб и чете всичко от там. Проблема мисля е, че този телевизор има само 1 usb, 1 hdmi което малко затруднява нещата. Мисля, че имаше и интернет - ако е така - инсталирай си на компа програма за споделяне от типа All Share (Аз ползвам Serviio) и всичко заспива. Но все пак занеси флашката в магазина и я пробвайте там. Ако е по-голяма - запиши и HD клип, за да прецениш как ще се гледа.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само първо трябва да смени модела на 550 от сервизното .

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Само първо трябва да смени модела на 550 от сервизното .
    Смяна на модела само от сервизното оправя нещата,така ли?Наистина съм много изненадан.

18. rsd
    rsd е офлайн

Тук е от
    Jul 2002

И аз се впечатлих от офертата на Метро. На мен ми трябва за презентации в офиса и евентуално там да се пуска ефирна цифрова. И мен ме вълнува плейването от флашка (с идея да се ползва когато не е вързан към компютър и дали добре се вижда в по-светло помещение. Мисля днес да се разходя до Техномаркет да го видя на живо и да реша дали да се стартирам утре рано в Метро.
    За смяна на модела:
    1. Access the service menu by pressing (in succession) Info, Menu, Mute, and then Power when the TV is in stand-by.
    2. In the Service Menu select Option , then arrow down to Model and select.
    3. Then select model D5005 by using left/right arrow ****.
    4. Exit by pressing return *** twice, power off then on again. (did not do a factory reset)
    The TV should have video playback from usb.
    Този пост е редактиран от rsd; 22-01-13 в 10:34.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 107 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе