Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Това е най-безопасния начин.
Имам два последни въпроса.Има ли значение на кой канал да сложа флашката(дали е е HD или не) и при това слагане и вадене на флашката може ли някак да се увреди телевизора или картината на някои програми?Мерси предварително
По принцип мисля, че имаше сейфти начин за вадене на флашка. Просто в момента няма как да го проверя. Така, че или си прочетете книжката с инструкцията или довечера ако ми остане време ще си припомня как беше заклинанието
Важното е да не се използва в момента флашката. Спирате първо възпроизвеждането или записа на медията и след това изваждате.
Може ли да ми кажете какви са основните недостатъци на:
SAMSUNG UE-32EH5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Samsung UE32EH5000 32 Inch LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
Рядко добър модел в днешно време. Изобщо серията EH5000 и ЕH5300 с тая така добра директна подсветка изтрепа рибата. Браво на Самсунг както и на Сони през 2013 за модела R4.
Присъединявам се към питането на plamen_mr. Има ли някой, който да го е чул на живо? Аз проверих в Технополис Враца, но ми заявиха категорично, че могат да ми го докарат само ако го капарирам или направо го купя. Което е малоумно - кой купува аудио техника без да я е чул? Лесно ще отида до София или Монтана, но предпочитам някой да ми го похвали все пак (ако си струва).
Приятелю аз сам си намерих отговорите на всичките ми въпроси. Поисках да ми го пуснат в Технополис и да чува се сравнително добре.Не е кой знае какво,но ми хареса. Пуснаха ми и един бар на Yamaha и той беше с по-добър звук,но и цената му беше добра. Все пак го тествах в магазин с 3 декара площ. В стая предполагам ще е много по добре.
Относто свързването става с HDMI кабел и подръжка на ARC на телевизора,т.е. единият вход на тв. става изход за аудио сигнал и работиш с едно дистанционно. Това е за сега което мога да ти кажа.
п.п. Вчера си го купих и мога да кажа,че се държи прилично. В момента е на промоция в Технополис за 199 лв.
Този пост е редактиран от plamen_mr; 22-02-13 в 12:59.
Здравейте на всички Samsung маняци,
Преди около 10-тина дни се сдобих с 40ES6100 от Техномаркет, модел който отново е в "промоция", първото нещо което направих е да видя типа на матрицата.IMG_1174.jpg
Според този форум матрицата е на Samsung (Type: 40A1AF6E). До момента не съм имал проблеми с телевизора, мачовете се гледат перфекто , особено в HD формат . Аве младеж, друго си е HD-то.
Живи и здрави да сте всички българи и нека мислим един за друг и да не злобеем. Нека се опитаме да живеем като в истинско общество въпреки трудностите в България. Уважение по между ни, това е изхода или поне началото към изхода!
Здравейте, отскоро и аз съм с UE40ES6100, след като вече имам един LE32B650, от който много съм доволен. Питането ми е за Timeshift - запис на предаване. Пробвам с две флашки, съответно с FAT и NTFS. И при двата случая тв-то иска да ги форматира и след като направи това ми заявява, че не са подходящи и предлага да ползвам "usb твърд диск". Какво точно трябва да направя?
Явно флашките са бавни като скорост на запис и няма да може телевизора коректно да записва потока видео. Или си вземате бърза флашка или най-добре външен диск