Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 31 от 107 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Infection Виж публикацията
    Мерси много
    А като изгледам филма,давам exit и махам флашката,или има и някакви по-безопасни начини като при компютрите-safely remove hardware?
    И аз се интересувам от отговора на този въпрос.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Това е най-безопасния начин.

4. Тук е от
    Feb 2013

Имам два последни въпроса.Има ли значение на кой канал да сложа флашката(дали е е HD или не) и при това слагане и вадене на флашката може ли някак да се увреди телевизора или картината на някои програми?Мерси предварително

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

По принцип мисля, че имаше сейфти начин за вадене на флашка. Просто в момента няма как да го проверя. Така, че или си прочетете книжката с инструкцията или довечера ако ми остане време ще си припомня как беше заклинанието

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Важното е да не се използва в момента флашката. Спирате първо възпроизвеждането или записа на медията и след това изваждате.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Dimitar Dimitrov Виж публикацията
    И аз така си мислех, защото опитах да търся из нета, но не намерих. Освен това предпочитам да е на английски ако имаше изобщо, защото от руски като нищо ще объркам нещо... не го предпочитам изобщо.
    А какво ще рече сервизната им страница и само техни служители ли имат достъп до там? Питам, защото мога да питам на едно друго място, официален техен сервиз.
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post589598

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от legaltk Виж публикацията
    И аз се интересувам от отговора на този въпрос.
    Натискаш SOURCE отиваш на флашката натискаш tools и безопасно премахване.

10. Тук е от
    Feb 2013

Може ли да ми кажете какви са основните недостатъци на:

SAMSUNG UE-32EH5000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Samsung UE32EH5000 32 Inch LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
    Рядко добър модел в днешно време. Изобщо серията EH5000 и ЕH5300 с тая така добра директна подсветка изтрепа рибата. Браво на Самсунг както и на Сони през 2013 за модела R4.

12. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Здравейте.Мисля да си вземам Саундбар за TV Samsung UE-32ES6100. Не съм чак толкова претенциозен в качеството на звука, но според мен ще е много по добро от вградените говорители. Телевизорът е в стая около 12 кв.м. Спрял съм се на Samsung HW-E350.
    HW-E350 - ПРЕГЛЕД | SAMSUNG
    Някой има ли представа как ще се справя този бар,тъй като не ми се дават и много пари,а този е и с вграден буфер. Също така и размера за дължина ме удовлетворява.
    Притеснява ме и свързването с ТВ тъй като няма оптичен вход и с тази технология "Anynet+" не съм запознат и дали ще е съвместима с моя телевизор. Въобще дали ще се свърже?
    Моля ако някой има друго предложение и личен опит или е ползвал точно този саундбар да ми даде прероръки. Благодаря Ви предварително.
    Присъединявам се към питането на plamen_mr. Има ли някой, който да го е чул на живо? Аз проверих в Технополис Враца, но ми заявиха категорично, че могат да ми го докарат само ако го капарирам или направо го купя. Което е малоумно - кой купува аудио техника без да я е чул? Лесно ще отида до София или Монтана, но предпочитам някой да ми го похвали все пак (ако си струва).

13. Member
    Тук е от
    May 2006

Приятелю аз сам си намерих отговорите на всичките ми въпроси. Поисках да ми го пуснат в Технополис и да чува се сравнително добре.Не е кой знае какво,но ми хареса. Пуснаха ми и един бар на Yamaha и той беше с по-добър звук,но и цената му беше добра. Все пак го тествах в магазин с 3 декара площ. В стая предполагам ще е много по добре.
    Относто свързването става с HDMI кабел и подръжка на ARC на телевизора,т.е. единият вход на тв. става изход за аудио сигнал и работиш с едно дистанционно. Това е за сега което мога да ти кажа.

п.п. Вчера си го купих и мога да кажа,че се държи прилично. В момента е на промоция в Технополис за 199 лв.
    Този пост е редактиран от plamen_mr; 22-02-13 в 12:59.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2013

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте на всички Samsung маняци,

Преди около 10-тина дни се сдобих с 40ES6100 от Техномаркет, модел който отново е в "промоция", първото нещо което направих е да видя типа на матрицата.IMG_1174.jpg

Според този форум матрицата е на Samsung (Type: 40A1AF6E). До момента не съм имал проблеми с телевизора, мачовете се гледат перфекто , особено в HD формат . Аве младеж, друго си е HD-то.

Живи и здрави да сте всички българи и нека мислим един за друг и да не злобеем. Нека се опитаме да живеем като в истинско общество въпреки трудностите в България. Уважение по между ни, това е изхода или поне началото към изхода!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от boyan7640 Виж публикацията
    Здравейте на всички Samsung маняци,

Преди около 10-тина дни се сдобих с 40ES6100 от Техномаркет, модел който отново е в "промоция", първото нещо което направих е да видя типа на матрицата.

Живи и здрави да сте всички българи и нека мислим един за друг и да не злобеем. Нека се опитаме да живеем като в истинско общество въпреки трудностите в България. Уважение по между ни, това е изхода или поне началото към изхода!
    Честито дълго да му се радваш и да си го ползваш със здраве

17. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте, отскоро и аз съм с UE40ES6100, след като вече имам един LE32B650, от който много съм доволен. Питането ми е за Timeshift - запис на предаване. Пробвам с две флашки, съответно с FAT и NTFS. И при двата случая тв-то иска да ги форматира и след като направи това ми заявява, че не са подходящи и предлага да ползвам "usb твърд диск". Какво точно трябва да направя?

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Явно флашките са бавни като скорост на запис и няма да може телевизора коректно да записва потока видео. Или си вземате бърза флашка или най-добре външен диск

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 107 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе