Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 77 от 107 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,141 до 1,155 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

с 1109 съм от няколко дни - няма проблеми

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

И аз така 1109

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Тук е от
    Jun 2008

Здравейте , препоръчайте ми телевизор Самсунг - 32инча Full HD , който има lan вход. Идеята ми е да споделям файлове с SAMSUNG PC Share Manager и да ги гледам на телевизизора

6. Тук е от
    Aug 2013

Здравейте
    Първо, поздравления за чудесния форум! Може да се прочете много полезна информация!

Вчера си купихме Samsung UE42F5000 и още си играя със всякакви настройки и връзки И предполагам още доста време ще е така. Към телевизора за момента са вързани една стара уредба JVC MX-D8T и едно DVD-P355 Samsung.

Налични входове/изходи:
    http://i.imgur.com/07vtam1.jpg

На въпросите
    JVC-то за жалост има вход само за чинчове. Т.е. от телевизора двете опции са през изхода за слушалки или през СКАРТ-та. Имах кабел СКАРТ към RCA, но не постигнах нищо с него. Купих СКАРТ адаптор ( http://tony-sjd.com/images/!!scart2.jpg ), но и през него не стана номера. Промених настройката да ползва външни колони, но и това не помогна. Съответно през 3,5мм към RCA всичко си работи и си звучи добре. Въпросът ми е защо не мога да изкарам звук през СКАРТ-та и въобще възможно ли е това?

И второ. В момента ДВД-то е вързано със СКАРТ (след неуспеха да го използвам за уредбата) и си бачка нормално. Първо пробвах да използвам компонентен (YUV) кабел понеже и на ТВ-то, и на ДВД-то има съответните изводи. Изписа ми съобщение от сорта, че няма сигнал и да съм бил проверил кабелите... Нещо съм сгафил с компонентния кабел или ключът от палатката се крие другаде?

Поздрави и хубав ден

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от cangaceiro Виж публикацията
    ...Въпросът ми е защо не мога да изкарам звук през СКАРТ-та и въобще възможно ли е това...
    Защото е само вход - подобно на Component, предполагам с цел защита срещу запис. Настройката да ползва външни колони е приложима само за цифровите изходи - при тях също има защита срещу запис (HDCP) и ако устройството, към което го свързваш няма HDCP, на практика не можеш да го използваш.

..... В момента ДВД-то е вързано със СКАРТ (след неуспеха да го използвам за уредбата) и си бачка нормално. Първо пробвах да използвам компонентен (YUV) кабел понеже и на ТВ-то, и на ДВД-то има съответните изводи. Изписа ми съобщение от сорта, че няма сигнал и да съм бил проверил кабелите... Нещо съм сгафил с компонентния кабел или ключът от палатката се крие другаде?...
    И мен ме озадачава - нещо може би в настройките на самото ДВД.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от chorbaka Виж публикацията
    Здравейте , препоръчайте ми телевизор Самсунг - 32инча Full HD , който има lan вход. Идеята ми е да споделям файлове с SAMSUNG PC Share Manager и да ги гледам на телевизизора
    UE32F6200AW - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG

Здравейте
    Вчера си купихме Samsung UE42F5000 и още си играя със всякакви настройки и връзки И предполагам още доста време ще е така. Към телевизора за момента са вързани една стара уредба JVC MX-D8T и едно DVD-P355 Samsung.
    Съвет - продай уредбата и си вземи такава с оптичен вход.

Предимствата на Smart Evolution Kit за собствениците на смарт телевизори на Samsung са изумителни - той превръща съществуващия двуядрен процесор на телевизорите от 2012 г. в четириядрен такъв
    Пълна глупост-няма как да стане...За 600 лева ще си купя нов мейнборд на новата 8-ма серия...
    Dominator одобрява това.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Настройката да ползва външни колони е приложима само за цифровите изходи - при тях също има защита срещу запис (HDCP) и ако устройството, към което го свързваш няма HDCP, на практика не можеш да го използваш.

какви са тези колони?

12. Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Защото е само вход - подобно на Component, предполагам с цел защита срещу запис.
    Аз заради това пробвах и с този адаптер уж да го направя изход, ама явно не винаги става.
    Здраве да е, всичко си работи, не точно, както си го представях, ама здраве да е.

Благодаря за отговорите

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Здравейте,искам да помоля за съдействие.След доста чудене се ориентирах към Самсунг UE 55ES7000.Поне ако трябва да вярвам на ревютата по сайтовете това е LCD телевизора към който се насочих.Бях се замислил за F серията,но след четене на ревюта се отказах.Ще го ползвам за телевизия(Булсатком), филми,спорт(тенис,футбол) и детето ще играе на PS3.Знам за предимствата на плазмите но реших да мина на LCD.Ще помоля някой собственик или с впечатления от този ТВ да сподели мнение.Предварително Благодаря.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от casa Виж публикацията
    Здравейте,искам да помоля за съдействие.След доста чудене се ориентирах към Самсунг UE 55ES7000.Поне ако трябва да вярвам на ревютата по сайтовете това е LCD телевизора към който се насочих.Бях се замислил за F серията,но след четене на ревюта се отказах.Ще го ползвам за телевизия(Булсатком), филми,спорт(тенис,футбол) и детето ще играе на PS3.Знам за предимствата на плазмите но реших да мина на LCD.Ще помоля някой собственик или с впечатления от този ТВ да сподели мнение.Предварително Благодаря.
    Телевизорът е добър! Ако го намериш на добра цена, без козметични и технически забележки, инвестирай.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Че какво и е на F сеирията? На всякъде пишат, че е по-добра от ES!

17. dva
    dva е офлайн

Тук е от
    Mar 2006

Casa, след месеци избиране и месец притежание, смятам, че F7000 е супер избор. За съжаление качествата му са отразени в по-високата цена.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цената не ме притеснява(е няма да дам 10к),опитвам се да направя правилния избор.Поне в ревюто в "digitalversus" показателите на ES7000 са малко по-добри.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 77 от 107 ПърваПърва ... 2767757677787987 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе