с 1109 съм от няколко дни - няма проблеми
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
с 1109 съм от няколко дни - няма проблеми
И аз така 1109
Здравейте , препоръчайте ми телевизор Самсунг - 32инча Full HD , който има lan вход. Идеята ми е да споделям файлове с SAMSUNG PC Share Manager и да ги гледам на телевизизора
Здравейте![]()
Първо, поздравления за чудесния форум! Може да се прочете много полезна информация!
Вчера си купихме Samsung UE42F5000 и още си играя със всякакви настройки и връзкиИ предполагам още доста време ще е така. Към телевизора за момента са вързани една стара уредба JVC MX-D8T и едно DVD-P355 Samsung.
Налични входове/изходи:
http://i.imgur.com/07vtam1.jpg
На въпросите![]()
JVC-то за жалост има вход само за чинчове. Т.е. от телевизора двете опции са през изхода за слушалки или през СКАРТ-та. Имах кабел СКАРТ към RCA, но не постигнах нищо с него. Купих СКАРТ адаптор ( http://tony-sjd.com/images/!!scart2.jpg ), но и през него не стана номера. Промених настройката да ползва външни колони, но и това не помогна. Съответно през 3,5мм към RCA всичко си работи и си звучи добре. Въпросът ми е защо не мога да изкарам звук през СКАРТ-та и въобще възможно ли е това?
И второ. В момента ДВД-то е вързано със СКАРТ (след неуспеха да го използвам за уредбата) и си бачка нормално. Първо пробвах да използвам компонентен (YUV) кабел понеже и на ТВ-то, и на ДВД-то има съответните изводи. Изписа ми съобщение от сорта, че няма сигнал и да съм бил проверил кабелите... Нещо съм сгафил с компонентния кабел или ключът от палатката се крие другаде?
Поздрави и хубав ден![]()
Защото е само вход - подобно на Component, предполагам с цел защита срещу запис. Настройката да ползва външни колони е приложима само за цифровите изходи - при тях също има защита срещу запис (HDCP) и ако устройството, към което го свързваш няма HDCP, на практика не можеш да го използваш.
И мен ме озадачава - нещо може би в настройките на самото ДВД.
UE32F6200AW - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG
Съвет - продай уредбата и си вземи такава с оптичен вход.
Пълна глупост-няма как да стане...За 600 лева ще си купя нов мейнборд на новата 8-ма серия...Предимствата на Smart Evolution Kit за собствениците на смарт телевизори на Samsung са изумителни - той превръща съществуващия двуядрен процесор на телевизорите от 2012 г. в четириядрен такъв
Настройката да ползва външни колони е приложима само за цифровите изходи - при тях също има защита срещу запис (HDCP) и ако устройството, към което го свързваш няма HDCP, на практика не можеш да го използваш.
какви са тези колони?
Здравейте,искам да помоля за съдействие.След доста чудене се ориентирах към Самсунг UE 55ES7000.Поне ако трябва да вярвам на ревютата по сайтовете това е LCD телевизора към който се насочих.Бях се замислил за F серията,но след четене на ревюта се отказах.Ще го ползвам за телевизия(Булсатком), филми,спорт(тенис,футбол) и детето ще играе на PS3.Знам за предимствата на плазмите но реших да мина на LCD.Ще помоля някой собственик или с впечатления от този ТВ да сподели мнение.Предварително Благодаря.
Че какво и е на F сеирията? На всякъде пишат, че е по-добра от ES!
Casa, след месеци избиране и месец притежание, смятам, че F7000 е супер избор. За съжаление качествата му са отразени в по-високата цена.
Цената не ме притеснява(е няма да дам 10к),опитвам се да направя правилния избор.Поне в ревюто в "digitalversus" показателите на ES7000 са малко по-добри.