Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 48 от 107 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от 357 Виж публикацията
    инсталирай на лаптопа си програмата AllShare (Allshare Download Page)
    указваш директория на диска ти, в която ти стоят файловете (музика, снимки, филми), намира тв-то, организира връзка между лаптопа и тв-то (горе в Сорс, ще ти излезе нов източник) и можеш да гледаш филми от лаптопа си чрез вградения плеър на тв-то
    - заглавието на филма и субтитрите трябва да е еднакво
    - в е-упътването е описано управлението (пауза, превъртане...) на плеъра
    - програмата добавя едни малки файлове в директорията с филма (ако прекъснеш гледането, после може да продължи от същото място), което едвали ще ти е проблем
    Били споделил как изкарваш субтитри като гледаш филми чрез мрежата с AllShare.
    при мен излизат субтитри само като свържа външен хард диск директо в USB то на телевизора.

Foto_2013.04.06 15.10.16_001.png Няма субтитри въпреки ,че има отменка на показвай субтитри.Двата фаила са с еднакво име

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Днес съвсем случайно открих интересни особености на моя ES5500. Когато записвам даден ТВ канал от вградения цифров тунер и се опитам да сменя канала с друг ми излиза предупреждение, че записа ще прекъсне(до тук всичко е коректно), обаче ако искам да пусна канал който е на същия траспондер(на същата честота) нещата се получават. Т.е. мога да гледам един канал, а да записвам друг когато са на един транспондер. Странно е като се има впредвид, че тунера е само един. Освен това като се по-заиграх, видях че имам възможност да слагам на пауза канала докато гледам. Интересни особености, които не съм знаел, че притежава този телевизор.

4. 357
    357 е офлайн

Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    Варна

111.JPGпровери още веднъж дали файловете са с еднакви имена и читави разширения

ПС. върни се и прочети още веднъж съвета на специалиста в пост #661 на тази тема
    Този пост е редактиран от 357; 06-04-13 в 19:54. Причина: ПС

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от Plastic Виж публикацията
    Ще споделиш ли как е картината на този модел 5500 че съм го набелязъл за купуване но да се чудя дали е този или панасонок Е6
    Колега, много съм доволен от телевизора, картината е перфектна, няма и следа от "облаци" по екрана, има си смарт хъб, запис на ТВ и т.н.
    Взех го като втори телевизор за спалнята, а в момента повече гледам на него

6. Тук е от
    Mar 2013

Foto_2013.04.06 19.41.35_001.png Стана като преместих филмите в папка Моите видеозаписи
    357 одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Някой може ли да ми каже тази камера дали ще стане за ES6100
    ЦЪК
    Пише,че става за други два модела на самсунг,но все пак да питам...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Някой включвал ли е обикновена безжична мишка за по-лесно ползване на браузъра. Ако е успял да я подкара, нека сподели как.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз пробвах да закача "Magic mouse" към TVто но стигнах до там, че я вижда като блутуут устройство и не иска да я атачва.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Моля ви кажете как да махна файловете от шернатата папка в AllShare. При слагането им там съм дал да се копират, а не да се преместят. Сега искам да ги махна, но с "дел" не става. Тези файлове дали физически са преместени в такава папка... или.....?? Защото диска ми на лаптопа не е безкраен. Абе с две думи: как да ги премахна. Гледам един филм и после искам да го махна. Това е.

12. Тук е от
    Feb 2013

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от asenpl Виж публикацията
    Моля ви кажете как да махна файловете от шернатата папка в AllShare. При слагането им там съм дал да се копират, а не да се преместят. Сега искам да ги махна, но с "дел" не става. Тези файлове дали физически са преместени в такава папка... или.....?? Защото диска ми на лаптопа не е безкраен. Абе с две думи: как да ги премахна. Гледам един филм и после искам да го махна. Това е.
    Десен бутон върху папката и "Спри споделянето на споделената папка"

13. Тук е от
    Mar 2013

Не мога да свържа ТВ-то към компютъра с ЛАН кабел. Връзката е ПС - Рутер - ТВ. Търсих 2 часа и нищо не мога да намеря. Може ли да напишете какви стъпки трябва да следвам? Спирам firewall-a и real-time protection-a на Авирата. Още в началото като пусна Allshare софтуера при търсенето не може да осъществи връзка: "Сървърът за споделяне на Моят компютър не работи." От друга страна телевизора вижда някак мрежата, появява се Allshare, за мрежата казва, че е свързан. И компютъра някак намира телевизора защото на Инструменти -> Настройки -> Плейър ми изписва точния модел и IP-то на телевизора. Но не мога да добавя папка. След като я избера и дам ОК вади грешка: "Неправилно име на сървър". Помощ.

Допълнителна информация:
    ТВ: UE32EH6030
    ПС: Win XP SP3
    Рутера автоматично си задава IP адресите. А и на компютъра виждам телевизора (IP, точен модел), но като дам да се свързва не става.
    Този пост е редактиран от enen; 07-04-13 в 21:55.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    При мен пък това не се получава:
    6. Натиснете синият бутон „D“
    7. Изберете последният ред „Разработка“ и натиснете ОК
    Това ме връща назад във времето и сега си спомням, че Самсунг правеха следният трик - първият модел от дадена серия в действителност е по-ниската серия в нов корпус.
    Тоест 6100 е 5500 в корпус на 6-та серия. Това го правеха само в 5-та и 6-та серия.

16. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от 357 Виж публикацията
    инсталирай на лаптопа си програмата AllShare (Allshare Download Page)
    указваш директория на диска ти, в която ти стоят файловете (музика, снимки, филми), намира тв-то, организира връзка между лаптопа и тв-то (горе в Сорс, ще ти излезе нов източник) и можеш да гледаш филми от лаптопа си чрез вградения плеър на тв-то
    - заглавието на филма и субтитрите трябва да е еднакво
    - в е-упътването е описано управлението (пауза, превъртане...) на плеъра
    - програмата добавя едни малки файлове в директорията с филма (ако прекъснеш гледането, после може да продължи от същото място), което едвали ще ти е проблем
    Благодаря, ще го направя. Предполагам, че за смартфони ще стане само с нарката Самсунг.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

CPUs 2013:

High-End Models: OLED-F9500; LED-F7000, F8000, F8500, S9 (4K); PDP-F8500 -> Samsung ARM Cortex-A15 4x1350@MHz (Някакво подобие на Samsung Exynos)

Mid-End Models: LED-F4500, F5300, F5500, F6200, F6300, F6400, F6500, F6600, F6650, F6800; PDP-F5500 -> Samsung Echo-P 2x1000@MHz (миналогодишния процесор използван в High End моделите)

За останалите модели (LED-F4000, F4800, F5000, F6100; PDP- F4500, F5000) най-вероятно ще е процесор от Mediatek -> 600~1000@MHz

http://mashable.com/2013/01/07/samsung-quad-core-tv/
    Този пост е редактиран от augata; 09-04-13 в 15:43.

18. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от asenpl Виж публикацията
    Някой включвал ли е обикновена безжична мишка за по-лесно ползване на браузъра. Ако е успял да я подкара, нека сподели как.
    Да, на ES6100 абсолютно безпроблемно се подкара обикновена безжична Hama-мишка за 10 лв.
    Поразцъках малко, ама то с този браузър и с тази скорост бързо-бързо се върнах на лаптопа.
    :rolleyes:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 107 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе