Нищо и няма на F7000 серията, ама 1100-1200 лв разлика спрямо 55 ЕS7000 накланят везните към втория . В момента даже 55 F8000 е на по-изгодна цена от 55 F7000 .
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Нищо и няма на F7000 серията, ама 1100-1200 лв разлика спрямо 55 ЕS7000 накланят везните към втория . В момента даже 55 F8000 е на по-изгодна цена от 55 F7000 .
Здравейте.С плеъра на моя ТВ Самсунг 46ES6300 гледам филми HD,но се опитвам да пусна филм DVD-R но не става,има файлове Video-TS/много са файловете/, Audio и не мога да подкарам субтитри.Може ли да се гледат DVD-R филми?Благодаря.
На най-големия Video-TS файл обикновено е филма , на по-малките са началните кадри , менюто - от което можеш да избереш субовете, някой път има и рекламни файлове. Имам 3 Samsung-а - B650 , C5000 и D550 - и на всички вървят DVD филми. Малко уточнение - DVD-R не е филм , а тип диск на който е записан DVD филм.
Може ли някой с F6400 да направи един тест на интернет-а с speedtest.net и да сподели резултата?
Какви ли не връзки правих последните дни (вграден wifi на laptop,wifi dongel,директна връзка по кабел към доставчика,отделно с кабелен рутер) и най-голяма скорост която показа е 3.99 mbps,което е супер зле.Писах на официалният сайт на Samsung ,ако може да ми кажат какви са параметрите за wifi и Ethernet,но отговор все още няма.
Koлеги,как мога да изтрия файловете в All Share Play> мой списък,които отдавна не ползвам и не са необходими,не намирам опция??
Спри споделянето на папката и после пак си я пусни.
Ами то няма файла,отдавна съм го гледал и премахнал от външния диск,а стои картинка на файла в All Share,която не се маха
Намирам само Sharp LC-60LE752 в Техномаркет на Цариградско(преди няколко часа минах от там да бях го погледнал).Утре може да мина да го погледна,че нещо почват да ме сърбят ръцете и накрая ще направя една импулсна покупка.
techno - направо ти завидях.
Ръчно ли си въвел настройките (IP,DNS...) или автоматично си ги разпознава.
Днес направих update на firm-а с 1109,но единственната разлика която забелязах е,
че се появи един бутон (с микрофонче) във виртуалната клавиатура.Нищо друго.
Здравейте искам да попитам как да направя така, че търсачката в youtube приложението да търси и на кирилица? Телевизора е Samsung ue32f4500
Има ли възможност за възстановяване на стар фирмуер ?
В меню на надстройка на софтуера и под меню за избор на usb, и под менюто -горе е алтернативният фърмуер, а долу фигурира старата версия, преди ъпдейта. Именно оттам става връщането на стария фирмуер...
Защо не ми е активна тази опция?