Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 24 от 107 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте, така или иначе питах по горе за отзиви за модел на Samsung UE-46ES6710, който вече си закупих (допадна ми най-много). Започнах да го разучавам, но не мога да разбера как става подредбата на каналите така как то ги е заложил оператора.Както и да му пускам търсене на канали в крайна сметка ТВ-то си реди по азбучен ред.На предишния ми телевизор като му дам търсене и си ги редеше според подредбата на оператора, която много ми допадаше.Също така не мога все още да разбера от къде се редактират програмите и съответно преместват или забраняват напред или назад.Четох в указанията но нещо хич го няма това.Също така на чисто черен екран ми избива подсветката в краищата и в средата нещо като по светло петно, нормално ли е да е така-когато има образ не се виждат тези неща.Ами това е за сега моля за малко помощ:rolleyes:

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Не мога да ти помогна за подредбата на каналите, но за подсветката мисля че е нормално. При мен поне по-скоро бих го определил като "облачност", не е концентрирано чак като "петна", но все пак ти си с edge led, нека хората които притежават тв от ЕS сериите да те успокоят.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    София

Re: Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

morfeus, каналите могат да се редактират като влезнеш в смарт менюто (цветното копче на дистанционното) и долу в ляво е икона Канали. Само дето аз виждам опции за разместване, не и за редактиране името на канала. Възможно ли е?
    Щях да забравя, по-напред се споменават и програмки за редактиране на комп, след като експортнеш през USB
    За подсветката явно е нормално, макар за мен да е НЕнормално. На мен рядко ми прави впечатление, но не се впрягам.

Извън темата.
    Дали е възможно на този модел някак си да се показва постоянно часовника в някой ъгъл на ТВ.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от morfeus Виж публикацията
    Здравейте, така или иначе питах по горе за отзиви за модел на Samsung UE-46ES6710, който вече си закупих (допадна ми най-много). Започнах да го разучавам, но не мога да разбера как става подредбата на каналите така как то ги е заложил оператора.Както и да му пускам търсене на канали в крайна сметка ТВ-то си реди по азбучен ред.На предишния ми телевизор като му дам търсене и си ги редеше според подредбата на оператора, която много ми допадаше.Също така не мога все още да разбера от къде се редактират програмите и съответно преместват или забраняват напред или назад.Четох в указанията но нещо хич го няма това.Също така на чисто черен екран ми избива подсветката в краищата и в средата нещо като по светло петно, нормално ли е да е така-когато има образ не се виждат тези неща.Ами това е за сега моля за малко помощ:rolleyes:
    Здравей, аз го имам същия. Най-лесно става като се експортнат към компютър и с програмата SamsChannelEditor - Browse Files at SourceForge.net да си ги редактираш и после обратно в ТВ-то.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте отново.Телевизорът 40Д503 вече е у дома.Разбира се,дежурните проблеми се появиха почти веднага...

1.Не мога да активирам сервизното меню.Не ми става ясно,дали трябва да работи телевизорът,когато ще пускам менюто.
    2.В момента мониторът е вързан към дискретната ми видеокарта Сапфир ХД3850.Купих си ХДМИ кабел(за който не емного сигурно дали е версия 1.4) .Кабелът го свързвам към ХДМИ изводът на дъното( ползвам Интел ХД300 вградена графика) .Няма звук обаче.

7. Тук е от
    Dec 2010

Благодаря много на всички отзовали се с отговор.Общо взето явно няма вариант да се подреждат автоматично според наредбата на оператора и ги подредих от смарт менюто.Довечера ще пробвам с програмата,която saint056a е предложил, само за нея ме интересува като импортна каналите и ги редактирам на PC-то и ги сложа обратно на флашката, после как тв-то ще си ги вземе обратно или има и меню импорт, защото не съм разгледал подробно тези опции.Някой може ли да ме насочи от къде да видя (не на TV-то а в интернет) за оптимални настройки на картината, че фабричните са пълна трагедия а нещо не ме бива много много сам да си наглася добра картина, пък и се обърквам от толкова много менюта за настройване.И за подсветката наистина май си е нормално да е така, ма това няма ли начин да се оправи като технология, на чисто черен тъмен екран просто си се открояват две три по осветени петна.Мен лично ме дразни, иначе при възпроизвеждане на образ няма проблеми и картината е идеална.
    П.С.Иначе много ми допадна 3D образа даже значително повече от очакванията ми.С жената се майтапим, че всеки филм сега на 3D са спестени 25 лв. от IMXA-а

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2006

Да има опция за импортиране от USB и с тая програмка е много по лесно и удобно отколкото от телевизора. Обаче аз срещнах един недостатък. При мен след преподреждане се обърка номерацията на каналите.Просто прескачаше някой номер и отиваше на друг. Трябваше след преподреждане да номерирам наново каналите от 1,2 и т.н.

10. Тук е от
    Dec 2010

Още нещо не мога да оправя.Когато пусна 3D филм и се опитам да му пусна субтитри, които да са и те 3D с разширение idx и sub нищо не излиза.Питането ми е дали телевизора поддържа този формат за да се виждат и субтитрите триизмерно.Четох и не намерих много информация за този проблем.Звънях на Самсунг, но нещо не можаха да ми отговорят много точно.Общо взето казаха след като съдържанието не е оригинално не могат да гарантират дали такъв формат ще върви.Да уточня гледам филмите през DLNA сървър Home Media Server.Казаха да пробвам с техния All Share, но той не поддържал този формат.Та кажете как сте решили този казус.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от onogondur Виж публикацията
    Здравейте отново.Телевизорът 40Д503 вече е у дома.Разбира се,дежурните проблеми се появиха почти веднага...

1. Не мога да активирам сервизното меню. Не ми става ясно, дали трябва да работи телевизорът, когато ще пускам менюто.
    Трябва да е пуснат. Съветвам те, да внимаваш какво пипаш там за да не окипазиш ТВ.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Благодаря,ще опитам пак.
    Искам да активирам възпроизвеждане на филми от флашка,както ме е посъветвал rsb няколко поста по-горе.Само не ми става ясно,дали това ще преустанови работата на сензорните бутони?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от onogondur Виж публикацията
    Благодаря,ще опитам пак.
    Искам да активирам възпроизвеждане на филми от флашка,както ме е посъветвал rsb няколко поста по-горе.Само не ми става ясно,дали това ще преустанови работата на сензорните бутони?
    прочети внимателно тази тема /на руски/
    Как включить функцию для просмотра видео с USB на LCD/LED TV SAMSUNG

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    София

Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

morfeus, за калибрация чети тук Forum: DLNA, калибрация и аксесоари
    По-сериозната ми проба на 3D-то беше с Аватар и не съм особено впечатлен, но пък не съм и очаквал много от него. Може пък и кофти релийз да съм намерил. Определено нещо със субтитрите не се получаваше ефекта.

16. Тук е от
    Dec 2010

Ами аз вече гледах няколко филма и резултата при мен беше повече от впечатляващ, особено на Amazing Ocean плуваха едни риби и костенурки в хола ми не е за разправяне .Иначе проблема ми идва от това, че въпреки конвертирането на субтитрите в 3D те излизаха в двата края на екрана т.е. телевизора не ги смесваше да станат триизмерни и се принудих да гледам с обикновени.Сега чета как мога да оправя този проблем, но май излиза че плеара на телевизора не поддържа idx разширението което оказва как да се смесят триизмерните субтитри и търся някакво друго решение но уви за сега не съм намерил.Ако някой знае нещо по въпроса нек ада сподели.Звънях на съпорта на Самсунг, но не ми помогнаха особенно.

17. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от morfeus Виж публикацията
    Ами аз вече гледах няколко филма и резултата при мен беше повече от впечатляващ, особено на Amazing Ocean плуваха едни риби и костенурки в хола ми не е за разправяне .Иначе проблема ми идва от това, че въпреки конвертирането на субтитрите в 3D те излизаха в двата края на екрана т.е. телевизора не ги смесваше да станат триизмерни и се принудих да гледам с обикновени.Сега чета как мога да оправя този проблем, но май излиза че плеара на телевизора не поддържа idx разширението което оказва как да се смесят триизмерните субтитри и търся някакво друго решение но уви за сега не съм намерил.Ако някой знае нещо по въпроса нек ада сподели.Звънях на съпорта на Самсунг, но не ми помогнаха особенно.
    Браво,но единствено 3D субтитри излизат,когато тв-то е монитор.

18. Тук е от
    Dec 2010

Т.е да разбирам, че 3D субтитри мога да видя единствено когато съм вързал PC-то директно с телевизора, чрез HDMI кабел и плейвам чрез някой плеар, например KMplayer ?Вариант чрез плейване от външен хард или по DNLA мрежата няма така ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 107 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе