Здравейте,
От събота вече имам в дома си SAMSUNG UE-32EH5000. Изпробвах някои неща и естествено ми изникнаха въпроси
Има ли възможност да се гледа BlueRay или DVD-R от преносим харддиск? Ясно ми е, че през компютър с HDMI кабел ще стане.
Изпробвах да пускам филми от преносим харддиск 1 терабайт и смяната на папките(снимките) и въобще разглеждането на диска се осъществява изключително бавно. Също така ми се струва и че работата с менюто на телевизора е бавна. Въпроса ми е дали е възмоно да е от телевизора или интерфейса за USB? Също така ако взема флашка 32ГБ дали ще работи по-бързо?
Правилно ли съм разбрал, че само SmartTV имат възможност да се свързват с телефони на Смасунг(вкъщи имаме Galaxy s3 и Galaxy s2)?
Използвам пакетна услуга на НЕТ1 ТВ + Интернет и имам достъпо до 92 цифрови програми + 13 HD програми. Дадох на телевизора да направи FULL Scan при самото му пускане и сеаг имам около 10-15 програми на които пише "No or Bad signal". Това от доставчика ли е или има някаква настройка която трябва да направя, за да ги хвана (например смяна на обхвата)?
Последно искам да попитам, тъй като телевизора няма връзка с интернет, възможно ли е да се ъпдейтва фърмуеъра през USB и ако е възможно от сайта на Самсунг ли трябва да се свалят последните ъпдейти?