Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Потвърждавам за съобщението - излиза и на моя ES6100.
VOD = Video on demand
Има такова приложение в Smart Hub-a
Пробвайте да го изтриете това приложение и след това на ново да го инсталирате от Sansung Apps.Това се сещам само.Дано да помогне.
В чуждите форуми има голям рев относно тея актуализации.Някой ся оплакват, че се е влошило качеството на картината.Било някак си по зърнесто и с увеличена острота.По добре изчакайте и ако не ви се налага не ъпдейтвайте за да си нямате ядове.
Здравейте, със Самсунг 32ЕН 5450 съм. В началото като си пусках снимки през USB и стартирах слайдшоуто си се включваше една много лека и приятна мелодия. Тя се включва от бутон "Инструменти" и при проверка се оказва, че е в позиция Вкл. Обаче слайдшоуто си върви, а музика(фонова) такава няма. Липсата й сега мога да си обясня, но няма как да го питам внука, който обича да се ровчи из ТV-то где какво е пипнал. И въпроса ми ще е излишен, щото няма да ми каже нищо.Все пак на 10 год. е. Друг проблем пак сега от тези снимки е, че на компютъра подредени и правилно ротирани снимките, на ТV-то излизат както съм ги снимал с изправен на височина апарат легнали. Дали нещо във формата на картината ще е, не знам. Ще очаквам с благодарност всякакъв полезен съвет.
SAMSUNG KE-55S9 OLED TV вече се продава за скромната цена от .... 16000 лв .
samsung-curved-oled.jpg
За фонова музика пак от инструменти следващото меню е за избор на фонова музика - от тук се избира кое аудио да се просвирва - разбира се трябва да имате аудио файлове за целта на диска или флашката!
По принцип пак от меню инструменти си има опция за завъртане на снимките но по добре предварително на компютъра (не знам с каква ОС сте) си има възможност да се завъртят и презапишат самите файлове...
#ivodivo, За фонова музика от флашката на която са снимките ми е ясно и съм го правил.Питах за служебната такава,която при купуването на телевизора си я имаше. И както писах в първия пост внука нещо е объркал. За самата ориентация на снимките вярно има я в менюто на ТВ-то, но защо след като съм ги ориентирал правилно и на компа си се гледат нормално и така ги записвам на флашката на ТВ-то се показват легнали, тези снимани с изправен фотоапарат.Хоризонтално сниманите са си добре. С Вин. 7 ОС съм, ако това има значение.
При мен без аудио файлове не тръгва музика - трябва както споменах по рано да си избереш от флашката (хард диска) ако имаш аудио файл от съответното меню...
Под Уин 7 когато отвориш папката съдържаща снимките и изглед: "Large Icon" - прегледай как се виждат ако имаш снимки който не са правилно ориентирани се сменят много лесно с десен бутон в/у снимката и от менюто което изкача си има за ротация...
Сега пробвах като качих един музикален файл на флашката и пробвах. Получава се придружаваща фонова музика от файла който си качих. За служебната фонова музика се оказа, че тя е била при слайдшоу от Пикаса албумите и там си е без проблем. Бях забравил, че там съм я слушал. Това със звуковия фон е решено. За ротацията си е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ! Изтрих първите,прегледах всички и хоризонтални и сниманите вертикални и съм ги завъртял и чак тогава качих на флашката. Песнах ги на ТВ-то. Пак същото. и даже в легналата снимка с меню инструменти ротция ми прави всякаква, но не и правилната. Даже ги обръща надолу с главите, а нормалното положение не ще! Те тук е проблема с който искам да направя презентация и ставам смешен като дойдат кадрите с полегнали на площад хора или полегнала кула на висока сграда например.
Здравейте, преди няколко дена взех за детската 40F6400. Като цяло впечатленията ми са много добри. Прочетох доста от изписаното тук, но не можах да разбера матрицата 50 или 100 Hz e. Извинявам се, ако вече е обсъждано. В таблицата в началото пише, че е 50 Hz. Информацията в сервизното меню показа 40A1AF0S, което пък според пост #9 показва, че е 100 Hz. Не, че е от голямо значение за мен, но ми е интересно все пак.
100 Hz e
Благодаря! А откъде мога да намеря малко повече информация с цветови настройки за UE40F6400? Пробвах няколко дадени тук, но ще се радвам ако има за конкретния модел. На този сайт намерих но е за модела за американския пазар - Samsung UNF6400 Picture Settings Calibrations (UN55F6400, UN46F6400, UN60F6400, UN40F6400, UN50F6400)
Movie Picture Mode
Backlight 10
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50
Допълнителни настройки
Dynamic Contrast Off
Черно Tone Off
0 Flesh Tone
RGB режим само за Off
Auto Color Space
Gamma +1
Picture Options
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal
Film Mode Off
Auto Motion Plus ясно
LED Motion Plus On
Настройките са за HD съдържание.
Можеш да погледнеш и това ревю. Има снимки на част от настройките, които можеш да ползваш.
Този пост е редактиран от Momchil; 02-10-13 в 21:20.