Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 88 от 107 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Lokoto
    Guest

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от plamen_mr Виж публикацията
    Това с новата икона е от актуализация на Smart Hub.
    При мен на ES6100 след актуализация на фърмуера и на Smart Hub започна да ми излиза едно съобщение. Пиша Ви го дословно: "Телевизорът трябва да акт. софтуера за упот. на прем. VOD услуга в Smart Hub. Актуал. на телев.? - ДА/НЕ"
    Натискам "ДА",но нищо не става и след известно време пак излиза. Някакви идеи за това какво означава и какво да направя???

п.п. Телевизорът е свързан към интернет.
    И при мен се случва това - EU32EH5450
    Като останеш малко повече 30-40 сек в Smart Hub и се появява.
    Нещо има грешка в софтуера...
    Дори бях решил да пиша на SAMSUNG.

2.  

3. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Потвърждавам за съобщението - излиза и на моя ES6100.
    VOD = Video on demand
    Има такова приложение в Smart Hub-a

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Пробвайте да го изтриете това приложение и след това на ново да го инсталирате от Sansung Apps.Това се сещам само.Дано да помогне.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

В чуждите форуми има голям рев относно тея актуализации.Някой ся оплакват, че се е влошило качеството на картината.Било някак си по зърнесто и с увеличена острота.По добре изчакайте и ако не ви се налага не ъпдейтвайте за да си нямате ядове.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Aries Виж публикацията
    В чуждите форуми има голям рев относно тея актуализации.Някой ся оплакват, че се е влошило качеството на картината.Било някак си по зърнесто и с увеличена острота.По добре изчакайте и ако не ви се налага не ъпдейтвайте за да си нямате ядове.
    Аз си седя с 1105 и вчера реших да ъпдейтвам, но отново ме хвана страх, нещо да не се развали, редвид горчивия опит с ъпдейтите от LG. Има едно правило - нещо което работи, не го пипай!;-)

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, със Самсунг 32ЕН 5450 съм. В началото като си пусках снимки през USB и стартирах слайдшоуто си се включваше една много лека и приятна мелодия. Тя се включва от бутон "Инструменти" и при проверка се оказва, че е в позиция Вкл. Обаче слайдшоуто си върви, а музика(фонова) такава няма. Липсата й сега мога да си обясня, но няма как да го питам внука, който обича да се ровчи из ТV-то где какво е пипнал. И въпроса ми ще е излишен, щото няма да ми каже нищо.Все пак на 10 год. е. Друг проблем пак сега от тези снимки е, че на компютъра подредени и правилно ротирани снимките, на ТV-то излизат както съм ги снимал с изправен на височина апарат легнали. Дали нещо във формата на картината ще е, не знам. Ще очаквам с благодарност всякакъв полезен съвет.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

SAMSUNG KE-55S9 OLED TV вече се продава за скромната цена от .... 16000 лв .

samsung-curved-oled.jpg

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от izashev Виж публикацията
    Здравейте, със Самсунг 32ЕН 5450 съм. В началото като си пусках снимки през USB и стартирах слайдшоуто си се включваше една много лека и приятна мелодия. Тя се включва от бутон "Инструменти" и при проверка се оказва, че е в позиция Вкл. Обаче слайдшоуто си върви, а музика(фонова) такава няма. Липсата й сега мога да си обясня, но няма как да го питам внука, който обича да се ровчи из ТV-то где какво е пипнал. И въпроса ми ще е излишен, щото няма да ми каже нищо.Все пак на 10 год. е. Друг проблем пак сега от тези снимки е, че на компютъра подредени и правилно ротирани снимките, на ТV-то излизат както съм ги снимал с изправен на височина апарат легнали. Дали нещо във формата на картината ще е, не знам. Ще очаквам с благодарност всякакъв полезен съвет.
    За фонова музика пак от инструменти следващото меню е за избор на фонова музика - от тук се избира кое аудио да се просвирва - разбира се трябва да имате аудио файлове за целта на диска или флашката!
    По принцип пак от меню инструменти си има опция за завъртане на снимките но по добре предварително на компютъра (не знам с каква ОС сте) си има възможност да се завъртят и презапишат самите файлове...

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

#ivodivo, За фонова музика от флашката на която са снимките ми е ясно и съм го правил.Питах за служебната такава,която при купуването на телевизора си я имаше. И както писах в първия пост внука нещо е объркал. За самата ориентация на снимките вярно има я в менюто на ТВ-то, но защо след като съм ги ориентирал правилно и на компа си се гледат нормално и така ги записвам на флашката на ТВ-то се показват легнали, тези снимани с изправен фотоапарат.Хоризонтално сниманите са си добре. С Вин. 7 ОС съм, ако това има значение.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

При мен без аудио файлове не тръгва музика - трябва както споменах по рано да си избереш от флашката (хард диска) ако имаш аудио файл от съответното меню...
    Под Уин 7 когато отвориш папката съдържаща снимките и изглед: "Large Icon" - прегледай как се виждат ако имаш снимки който не са правилно ориентирани се сменят много лесно с десен бутон в/у снимката и от менюто което изкача си има за ротация...

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    При мен без аудио файлове не тръгва музика - трябва както споменах по рано да си избереш от флашката (хард диска) ако имаш аудио файл от съответното меню...
    Под Уин 7 когато отвориш папката съдържаща снимките и изглед: "Large Icon" - прегледай как се виждат ако имаш снимки който не са правилно ориентирани се сменят много лесно с десен бутон в/у снимката и от менюто което изкача си има за ротация...
    Сега пробвах като качих един музикален файл на флашката и пробвах. Получава се придружаваща фонова музика от файла който си качих. За служебната фонова музика се оказа, че тя е била при слайдшоу от Пикаса албумите и там си е без проблем. Бях забравил, че там съм я слушал. Това със звуковия фон е решено. За ротацията си е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ! Изтрих първите,прегледах всички и хоризонтални и сниманите вертикални и съм ги завъртял и чак тогава качих на флашката. Песнах ги на ТВ-то. Пак същото. и даже в легналата снимка с меню инструменти ротция ми прави всякаква, но не и правилната. Даже ги обръща надолу с главите, а нормалното положение не ще! Те тук е проблема с който искам да направя презентация и ставам смешен като дойдат кадрите с полегнали на площад хора или полегнала кула на висока сграда например.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2008

Здравейте, преди няколко дена взех за детската 40F6400. Като цяло впечатленията ми са много добри. Прочетох доста от изписаното тук, но не можах да разбера матрицата 50 или 100 Hz e. Извинявам се, ако вече е обсъждано. В таблицата в началото пише, че е 50 Hz. Информацията в сервизното меню показа 40A1AF0S, което пък според пост #9 показва, че е 100 Hz. Не, че е от голямо значение за мен, но ми е интересно все пак.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

100 Hz e

17. Тук е от
    Jul 2008

Благодаря! А откъде мога да намеря малко повече информация с цветови настройки за UE40F6400? Пробвах няколко дадени тук, но ще се радвам ако има за конкретния модел. На този сайт намерих но е за модела за американския пазар - Samsung UNF6400 Picture Settings Calibrations (UN55F6400, UN46F6400, UN60F6400, UN40F6400, UN50F6400)

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от vicdj Виж публикацията
    Благодаря! А откъде мога да намеря малко повече информация с цветови настройки за UE40F6400?
    Movie Picture Mode
    Backlight 10
    Contrast 96
    Brightness 47
    Sharpness 13
    Color 50
    Tint G50/R50

Допълнителни настройки
    Dynamic Contrast Off
    Черно Tone Off
    0 Flesh Tone
    RGB режим само за Off
    Auto Color Space
    Gamma +1

Picture Options
    Color Tone Warm2
    Digital Noise Filter Off
    MPEG Noise Filter Off
    HDMI Black Level Normal
    Film Mode Off
    Auto Motion Plus ясно
    LED Motion Plus On

Настройките са за HD съдържание.

Можеш да погледнеш и това ревю. Има снимки на част от настройките, които можеш да ползваш.
    Този пост е редактиран от Momchil; 02-10-13 в 21:20.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 107 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе