Страница 21 от 88 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от pakaka Виж публикацията
    Приятели помагайте, имам samsung 40F6400.Свалих аватар 3Д но като го пусна на ТВ от флашка върви идеално на 3Д но субтитрите са маймуняци.Благодаря ви предварително.
    Аз съм с 6500 и не зная до колко менюто при мен съвпада с твоето,но все пак при мен става по следния начин:след като пусна филма и той вече върви на телевизора,натискам бутона tools на дистанционното,отивам най-в дясно на настройки и там има опции за субтитрите.Слагаш кодирането да е на КИРИЛИЦА и си готов.Дано да съм помогнал.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте, интересува ме модела 46F6500 поддържа ли скайп и има ли възможност да ползвам обикновена USB уеб камера ?

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от vladko33 Виж публикацията
    Здравейте, интересува ме модела 46F6500 поддържа ли скайп и има ли възможност да ползвам обикновена USB уеб камера ?
    Със сигурност не може да му сложиш обикновена камера, а единствено специализираната на самсунг за около 150 лв. За поддръжка, най-вероятно ще можеш да го инсталираш но няма да можеш нито да говориш нито да пишеш. Единствено да гледаш кой е вътре.

5. Тук е от
    Dec 2013

В моят 40f6500 скайпа си е инсталиран предварително в смарт хъба и предполагам, че и при теб е така. Обикновена камера няма кал да ползваш, а твърдението, че само виждаш кой е вътре ми се струва меко казано нелогично, щом се продават камери за телевизорите. Аз не съм купувал такава, но щом има камера за него, значи трябва да бачка и видеото!

6. Тук е от
    Oct 2011

Излезе нов фърмуеър за f-серията 1117. Някой знае ли какво е пипнато?
    shag одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Добре, да разбирам ли, че като нямам спец.камера Скайпа може да се използва както на компютър, който няма камера - да пиша, да разговарям и да виждам събеседника, който има монтирана на неговото устройство камера ? Моля за отговор от някой, който ползва модобен телевизор, а не за догадки !

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от askomar Виж публикацията
    В моят 40f6500 скайпа си е инсталиран предварително в смарт хъба и предполагам, че и при теб е така. Обикновена камера няма кал да ползваш, а твърдението, че само виждаш кой е вътре ми се струва меко казано нелогично, щом се продават камери за телевизорите. Аз не съм купувал такава, но щом има камера за него, значи трябва да бачка и видеото!
    Не си ме разбрал правилно. Без камера програмата работи но не можеш да пишеш. След слагане на оригинална камера разбира се ще може да се провеждат разговори. Чат не знам дали ще може, нямам камера за да знам.

ПС: На моя ES6710 без камера мога да се логна в скайп и да звънна на контакт, аз го чувам и виждам, но той мене нито ме чува, нито ме вижда. Писането също не е възможно.
    Този пост е редактиран от saint056a; 29-01-14 в 23:53.

10. Тук е от
    Dec 2013

Добре, да разбирам ли, че като нямам спец.камера Скайпа може да се използва както на компютър, който няма камера - да пиша, да разговарям и да виждам събеседника, който има монтирана на неговото устройство камера ? Моля за отговор от някой, който ползва модобен телевизор, а не за догадки !
    Колега,като молиш не за догадки,а за отговори,що не вземеш да си запалиш скайпа на телевизора и да пробваш,а?Така хем ще си отговориш сам нагледно,хем няма да задаваш въпроси,от отговорите на които очевидно си недоволен!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung Forum 2014

U8500 [78, 65 & 55 ]

• Type: Curved
    • Resolution: 3840x2160 pixels [Ultra HD]
    • Panel: Precision Black
    • Auto Depth Enhancer
    • Processor: Quad Core
    • Tehnologia: PurColor
    • Upscaling: UHD Upscaling
    • Βacklight: UHD Dimming
    • Ενεργό 3D
    • Μulti Link Screen
    • Smart Hub
    • Smart Interaction
    • Smart View 2.0
    • Web Browser
    • Instant On
    • Twin Tuner
    • Built in camera
    • Football mode
    • One Connect

-

Η8500 [65, 55 & 48]

• Type: Curved
    • resolution: 1920x1080 pixels [Full HD]
    • Auto Depth Enhancer
    • Processor: Quad Core
    • Βacklight: Micro Dimming Ultimate
    • Ενεργό 3D
    • Μulti Link Screen [Dual]
    • Smart Hub
    • Smart Interaction [Ready]
    • Smart View 2.0
    • Web Browser
    • Instant On
    • Twin Tuner
    • Built in camera
    • Football mode

-
    Η7000 [60, 55 & 46]

• Type: Flat
    • Resolution: 1920x1080 pixels [Full HD]
    • Βacklight: Micro Dimming Pro
    • Eπεξεργαστής: Quad Core
    • 3D
    • Μulti Link Screen [Dual]
    • Smart Hub
    • Smart Interaction [Ready]
    • Smart View 2.0
    • Web Browser
    • Instant On
    • Twin Tuner
    • Football mode

Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-01-14 в 00:37.

12. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте, миналия месец имах проблем с един UE32F5000, върнах го за ремонт и от сервиза пристигна със сменен панел. Стария проблем го няма, обаче има други, като го включа към компютъра с HDMI краищата на десктопа излизат извън видимата част.
    P1290122.jpg
    Така изглежда, когато работят едновременно двата дисплея, а като оставя само телевизора е още по-зле:
    P1290124.jpg
    а трябва да е така:
    P1290123.jpg
    Преди да го дам за ремонт не се е случвало. Освен това сега ми изглежда така, сякаш работи на по-малка резолюция, а настройките са си както преди. Чудя се възможно ли е да са ми сложили панел, който не е Full HD...
    Направи ми впечатление, че между рамката и панела има една фуга, каквато преди нямаше:
    P1290127.jpg
    Може би в сервиза са преценили, че тъй като няма да ми хареса картината след ремонта може да поискам да си наредя снимки и затова да са я оставили, не знам. Накрая, само между другото да спомена, че липсва емблемата SAMSUNG, сигурно след тоя тунинг са решили да не я слагат нарочно, ама можеше поне в кашона да ми я пуснат...
    Дайте някакви идеи, мога ли да си наместя картината в екрана, че тоя кроп хич не ми допада.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Малко съм сънен още, но ако съм разбрал правилно трябва да пипнеш настройките на телевизора. Съотношението на картината трябва е е на автоматично /при мен с LG е just scan/

14.  

15. Тук е от
    Jun 2013

Lineup 2014:
    Source:AVmania.e15.cz
    hristoslav2 одобрява това.

16. Тук е от
    Nov 2011

SAMSUNG UE-55F7000

Добър вечер,

Дали някой може да ми помогне с калибриране (настройки) за SAMSUNG UE-55F7000

Благодаря,

17. Тук е от
    Jan 2014

По твоя начин стана.Благодаря.Има едни лепенки на 3Д очилата синя и червена те отлепят ли се или ще се повредят ако ги махна.Много ме дразнят

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от popOFF Виж публикацията
    Здравейте, миналия месец имах проблем с един UE32F5000, върнах го за ремонт и от сервиза пристигна със сменен панел. Стария проблем го няма, обаче има други, като го включа към компютъра с HDMI краищата на десктопа излизат извън видимата част.....
    Преди да го дам за ремонт не се е случвало. Освен това сега ми изглежда така, сякаш работи на по-малка резолюция, а настройките са си както преди. Чудя се възможно ли е да са ми сложили панел, който не е Full HD...
    Направи ми впечатление, че между рамката и панела има една фуга, каквато преди нямаше...
    Може би в сервиза са преценили, че тъй като няма да ми хареса картината след ремонта може да поискам да си наредя снимки и затова да са я оставили, не знам. Накрая, само между другото да спомена, че липсва емблемата SAMSUNG, сигурно след тоя тунинг са решили да не я слагат нарочно, ама можеше поне в кашона да ми я пуснат...
    Дайте някакви идеи, мога ли да си наместя картината в екрана, че тоя кроп хич не ми допада.
    Виж си настройките
    - в телевизора за аспект на картината.
    - овърскан на компа
    Луфтът се е получил поради не добро притягане на болтовете захващащи предната рамка към металното шаси.

Цитат Първоначално публикувано от pakaka Виж публикацията
    По твоя начин стана.Благодаря.Има едни лепенки на 3Д очилата синя и червена те отлепят ли се или ще се повредят ако ги махна.Много ме дразнят
    3Д очила с цветнни лепенки ? Да не си закупил анаглифни очила ?
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-01-14 в 18:32.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 88 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1800
    Последно: 08-02-25, 10:13
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе