Пробвах настройките от предната страница, добри са. Само се чудя как гледате с фоново осветление 16-19, на мен ми е твърде ярко, сложих го на 5. Хем да не се тормози много подсветката.
Пробвах настройките от предната страница, добри са. Само се чудя как гледате с фоново осветление 16-19, на мен ми е твърде ярко, сложих го на 5. Хем да не се тормози много подсветката.
Свиква се, аз бях първоначално на 12, но идва тъмно с тези настройки и го сложих на 15 - когато има повече светлина през деня е по-добре. Вечер не я променям - стои си на 15.
На 5 приемам, че гледаш почти "черно-бяло"..., много ниска стойност, или гледаш предимно вечер?
Подсветката не се "тормози".
Ти си дал една камара пари за телевизор на който картината ще е компромис, заради нивото на подсветката, за да я щадиш, вместо да се наслаждаваш на картината.
Поздрави!
Да, вечер гледам, филми от хард диск.
Благодаря за настройките!
И аз си купих една 32ка от промоцията, на мен телевизора ми допада и картината е добра. Единственото нещо което ме дразни е че има едностранна лед подсветка и се получава clouding в някой бройки силен при други не толкова просто е въпрос на късмет. Като го изкарах от кашона картината наистина не беше добра, но първо го ъпдейтнах и после му сложих настройка на картината от сайта flatpanels и работата заспа. Понеже имам 2 други Сони ТВ-та бих казал че Самсунга работи поне 2 пъти по-бързо като смяна на канали и смарт менюта. Другата разлика е че грее доста повече от Сонитата незнайно защо, те стоят почти студени при включено положение а този е като печкаотгоре
сривът в някои фирмени услуги вчера е бил породен от пожар в дейта центъра на Самсунг...
от концерна твърдят, че нормалната работа е възстановена и поднасят извинения на потребителите си...
текст и видео - тук: Samsung data center fire causes outage, errors on smart TVs and phones (update: fixed)
Здравей и аз го ъпдейтнах още при първото вкл смарт функцийте работеха като пушка но картината ме разо4арова тотално наложи са да го го сложа един до друг с тошибата ми от другата стая и при едни и същи настройки тошибата излъ4ваше по детайлна картина а аз о4аквах това от самсунга и след комуникация със Христослав на който хиляди пъти благодаря отидох и го върнах и нямах избор имаше само ф6320 40 ин4а взех него и дати кажа съм доста по доволен сравних го пак с тошибата рл 933 32 ин4а и картината му е в пъти по добра
И при мен се получи същото (F7000) уеб браузъра работи,но не и приложенията.Първия ден след като си направих акаунт си инсталирах скайп и някои други приложения. На следващия ден всичко беше изтрито и свободната ми памет беше се увеличила.Не беше останало нищо,даже и Samsung Apps го нямаше за да си сваля нови приложения.На следващия ден се появи и си инсталирах някои неща,но като пуснех някое приложение то тръгваше за 2-3 сек. или въобще не тръгваше и екрана ми ставаше чисто черен,стоеки си така с минути. Никаква команда не изпълняваше,нито иска да върне назад,нито изход... НИЩО! Накрая се рестартира ТВ-то сам и така 2-3 пъти,след което установих,че всичко пак е изтрито.Днес ще пробвам пак и дано проблема с изтриването и черния екран да не се окаже в Тв-то.
Здравейте на вси4ки някой да помогне със настройки за калибрация на самсунг ф 6320
Здравейте, вчера влязах в сервизното меню на моя 46F6500 за да видя данните за матрицата. Там пишеше 46A1AFAV, с указанията от първа страница си разтълкувах значението на всеки символ освен предпоследния (за него там имаше цифри). Някой знае ли точното значение на това „А”?
В сайта на Самсунг България намерих нов фирмуер 1119 (аз съм с 1116) за модела 46F6500SS, моя е 46F6500SB, имам DVB-T2 тунер, а другия е с DVB-T, другото е еднакво (по данни от първа страница (благодаря на Модератора)). Та въпросът ми е, дали ако сложа наличния фирмуер, ще се „осакати” този тунер?
Благодаря!
Здравейте, колеги
Днес куриера взе ТВ-то.
Да видим какво ще стане по натам :/
Вероятно ревизиите вече изписват с букви / А-1, В-2....
това са последните ми известни промени
Samsung Panel Version Thread - Page 18
За фирмуера едва ли..пробвай. Телевизорът сам си разпознава пригоденият за него фирмуер.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-04-14 в 20:03.
Свързах се със Самсунг БГ и бяха много любезни и отзивчиви относно изтриващите се приложения. Два поредни дни ми се обаждаха.Поискаха дистанционно да имат достъп до моя телевизор.Видях,че влизат в сервизното меню и казаха че правят резет. Друго дали са правили не знам,защото цент не разбирам от това меню. :D Накараха ме да върна всички настройки (заводски) на ТВ-то. Няколко пъти се рестартираше след тези процедури и накрая казаха,че е всичко е оправено и всички приложения си дойдоха на мястото. Smart Hub вече заработи без грешка.После се оказа,че смарт дистанционното не работи и ми казаха за бутона под капака да го задържа натиснат от дясно на тв-то да се синхронизира и тръгна.
Надявам се всичко да работи както трябва.
Сбъркал си темата! Прочети внимателно какво пише в началото на първи пост.
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-04-14 в 23:25.
От година и 11 месаца имам Samsung ue40se6100, но от известно време се появиха бели петна на матрицата, на еднакво разстояние хоризонтално https://www.dropbox.com/s/hfr4nexn8v...%20%282%29.jpg Някой ще ми даде ли съвет, как да процедирам - дали да се обаждам за гаранционно обслужване (имам още около месец) или има друг "лек" за случая?