milan,гледа ли вече някой мач да споделиш справя ли се телевизора с бързите сцени?Щото за мен това е решаващо.От това което виждам по магазините,задължително трябва да се гледа повторението,за да се разбере кой и как е вкарал гола.
milan,гледа ли вече някой мач да споделиш справя ли се телевизора с бързите сцени?Щото за мен това е решаващо.От това което виждам по магазините,задължително трябва да се гледа повторението,за да се разбере кой и как е вкарал гола.
Здравей братле да гледах няколко мача аз съм футболен фен и чакам световното с нетърпение но не исках да избързвам с оценката си за H6400 и вече мога да споделя че телевизора е страхотен справя се страхотно
milan
Направи му теста с японката.
https://forum.setcombg.com/%D1%80%D0...%B8%D1%8F.html
Теста с японката си го имам на флашката и го пуснах на телевизора и имеено страхотното му представяне на теста натежа в това изборът ми да е H6400 като цяло звукът не ми харесва много но картината е по важна а тя е много добра не желая да засягам никого но желая да споделя и да запозная всички от вас че лг моделите 2014 са с доста дефекти найстина не визирам само този който върнах имах възможността да тествам още два модела лб 671 неравномерна подсветка някакви хоризонтални линии при напълно изключен режим имаше и още едно интерсно нещо на което трябва hristoslav2 да се произнесе и всички който ни помагат на моят лг лб 671 четвъртата буква беше W което означава че е бил 50 хц картината бе пълен кошмар може би некачествена пратка е първата от лг 2014 незнам но бях сериозно разочарован а и изгорелият пиксел просто допълнително ме стимулира да го върна
Виждате ли ШИМ Видео споделяне / VBOX7
От 19 май има нов фърмуер 1120.0 за Самсунг F6400, сигурно и за други модели. Някой качи ли го вече, да каже мнението си за него, как се държи?
Стабилен е!С F6500 съм,ъпдейта излезе и за мен,качих го и за разлика от предишния 1119,този е читав и някои дребни неща,които ме дразнеха сега ги няма!Качих ъпдейта още в деня на излизането му и за 3 дни проблем не съм намерил,качвай спокойно ако имаш причина да го правиш,но ако е просто заради това,че е нов,стой си със стария и не слагай бинт на здрава глава!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-05-14 в 19:51.
Hello
I just bought an 46F6400 TV. I have read on some German forum that you can change the version of the model in the service menu of the F6470, to F6640. You know that it is possible for F6400 as well? Anyone tried? Samsung Service Men
Thank you
My TV has the folowing versions in "SW Model":.... uf6300 , uf6330, uf6400, uf6500, uf6510, uf6600, uf6800, uf7100.... my is uf6400. On which upper version could i change : 6500, 6510, 6600? I must change the 'BOM model" also? Is there any problem that my tv has only DVB-T/C tunner, and as i know 6500 and 6600 has dvb-s to? Will i obtain any real benefit?
You can change it only on models, that have the same chassis (6200, 6300, 6400). No need to change BOM model.
6500, 6510, 6600, 6800 are based on different chassis. Read carefully what's written Russian and German colleagues.
http://wiki.samygo.tv/index.php5/The_F_Series_Wiki
http://forum.samygo.tv/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-05-14 в 22:56.