Според потребител на този форум:Samsung 2014 - Rumores y noticias - Página 18 (мнение #269)
50H6400 е с панел CMO 50D1AF0V.
Според потребител на този форум:Samsung 2014 - Rumores y noticias - Página 18 (мнение #269)
50H6400 е с панел CMO 50D1AF0V.
Здравейте,
Имам следният проблем със Samsung Link. Не се откриват субтитрите за филмите. Телевизорът е 46F8000. Закачен е безжично за рутера. Инсталирах Samsung Link, регистрирах и т.н. Папката, която избрах се открива от телевизора, филмите вървят, но не зарежда субтитри. Not available е отговора. Имената на файловете са еднакви, пробвах .str и .sub. Пробвах .mkv файл, .avi файл. Нищо! От флашка всичко върви, но не ми се копират филми постоянно.
И при мен се е случвало и затова дублирам с втори медиа-сървър - Serviio media server
Да и на мен ми направи впечатление, че след обновяването на Самсунг линк ми спряха субтитрите.
P.S.
Аналгина е прав версията на Самсунг линк 1.8.1 - не ми показва субтитрите (телевизора е Ф5500), като върнах старата версия (1.8.0) стана работата благодарско на Аналгина (мина ми главата )
- - - - - - - - - -
Искам да попитам, до колко големи филми вървят по wi-fi без да накъсват на F5500 при 50 Mbps (това е Интернет от Мтел).
Този пост е редактиран от ram44o; 19-05-14 в 22:50.
При мен също изчезнаха субтитрите на телевизор UE55F8000, но в менюто на устройствата се появиха две устройства с името на лаптопа ми. Папките на едното устройство се шерват по същия начин и там субтитрите не излизат. Другото устройство е със същото име, но само с главни букви. Папките при него се шерват като се кликне с десен бутон на мишката върху иконата на Samsung Link и се избере "nearby device conecion setting" и на най-долния ред се задават папките. Това устройство вече поддържа субтитри.
Погледни в този пост
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post654386
Накратко означава, че ревютата в нета за този телевизор (hdtvtest тестват 40H6400, a avforums 55H6400) може да не важат с пълна сила за 50" панел.
Преди няколко години, когато купувах телевизор, самсунг със CMO матрица имаше видимо (и дразнещо) по-лош контраст. Тази година може да е обратно.
Тези дни минах през два магазина с цел да сравня 48" и 50" модели, но и в двата нямаше изложен 50".
Ако изобщо мога да съм в някаква помощ в двоумението на някои хора за качеството на картината при 48'-вият вариант на модела спрямо различните размери на слаганите матрици. Случайно тествах една бройка без да става ясно от инициалите с каква матрица е, но .....
КАЧЕСТВОТО на картината след нужните корекции при HD/SD качествен сигнал беше БЕЗУПРЕЧНА. Отдавна Samsung не са правили толкова добре балансиран модел (става дума за 48H6400).
Аз също съм впечатлен от 48 инчовия модел. Но разликата от 50-на лв до 50" ме спира все още от покупка.
При еднакъв режим (без настройки) 55" няма такава дълбочина и натуралност, както при 48". Забелязах и color banding, който липсва при 48".
Да ме извиняват от Samsung, но отдавна дори в скъпите високи модели миналата година (F7000/8000) не са имали такъв реализъм, детайлност на пиксел/контур, острота на обекти и дълбочина на черното с много голяма точност при сивото и съответно верни цветове както при (говоря единствено и само за) 48H6400.
Рутера ми е е от Мтел Thomson, но не го знам какви характеристики има. Понеже ми прави впечатление, че филми над 20 ГБ ми се насичат, а под 20 например 17 ГБ вървят нормално.
Здравейте уважаеми господа първо благодаря от сърце искренно на hristoslav2,soon,aldokalcone,Dominator,Pat,svetlio1,ste1 и на всички останали за ценната информация която ни предоставят пожелавам им много здраве и все така да ни помагат та нека да премина към същественната част за един месец аз се наложи да сменя три лед тв и моделите бяха ф6510 ф6320 и лг 670 от три дни съм притежател на самсунг UE48H6400 48 инча смело мога да напиша че картината е невероятна черното си е черно много добър контраст страхотни ярки цветове и невероятно добро справяне с бързите сцени със сигурност моделите от 2014 нямат тази бледа картина както моделите от 2013 поне аз това забелязах на H6400 благодаря на всички който ни споделят мнението си тук то е от особенно значение бъдете живи и здрави всички
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-05-14 в 01:08.