Как се пускат субтитри на Samsung 55H6400? Забелязах едно по светло петно в горния десен край, дали имам шанс да ми го заменят, при положение че съм го купил преди 5 дена?
IMG_20140702_070603185.jpg
Как се пускат субтитри на Samsung 55H6400? Забелязах едно по светло петно в горния десен край, дали имам шанс да ми го заменят, при положение че съм го купил преди 5 дена?
IMG_20140702_070603185.jpg
Този пост е редактиран от root666; 02-07-14 в 09:14.
Ако става дума за юсб плера след като тръгне филма горе в дясно има икона за настройки влизаш и задаваш източна европа после кирилица и тръгват филма и суб. трябва да са еднакви.Аз пък не намирам функция за спирането на звука когато ползваш дистанционите дали има такава?
Този пост е редактиран от muraveia; 02-07-14 в 09:54.
Ако имаш предвид зъбното колело дето се извиква с бутона Туулс, няма къде да се зададе Източна европа, може ли да пуснеш една снимка, ти същия модел ли имаш колега?
Ами моя има избор източна европа H7000,да от зъбното колело .
Здравейте.Надявам се да съм нацелил темата в която искам да задам въпроса си.Та имам 3D Samsung UE32F6400,обаче не иска да чете 3Д субтитрите с разширене sub/idx .Всички са видео файла и субтитрите са с едно и също име и в една папка и пак не ще,2D SRT субовете ги чете.Дали е от самият телевизор или нещо не правя както трябва.Опитах се от плеара на ТВ да ги пусна но и там въобще не ги намира.Моля за помощ какво да правя![]()
Телевизорът ти не поддържа 3D субтитри - idx. Всъщност нито един модел от 2013 година не ги поддържа.
Колега Piso, как пускаш 2д субтитрите, имаш ли някакви настройки в туулс за субтитри?
Edit: Проблема със субтитрите е решен - оказа се че не му харесва че в името на папката в която е филма, да има точки. Странното е, че на стария телевизор Самсунг си вървеше без проблем, модел отпреди 5 години.
Този пост е редактиран от root666; 04-07-14 в 11:21.
Здравейте днес си купих Samsung H7000-46'' с много голяма помощ на сайта ви за което съм ви много благодарен.Трябва да калибрирам картината му ако може малко помощ
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-07-14 в 22:50.
Здравейте,
Преди седмица-две направих "update" на **F6400 до 1120 firmware,но като че ли не съм доволен.При боравене с дистанционното ,усещам телевизора как реагира по-забавено,спрямо преди(надявам се,че това не е самовнушение,защото го ползвам ежедневно).Също така мисля,че картината в режим "sport" е подобрена.Някой забелязал ли е нещо подобно в новият firmware?
Някой има ли представа какъв външен хард със захранване да взема за ТВ H7000.Няма значение цената
Например Western Digital My Book TV-AV.
http://store.westerndigital.com/stor...egory.64273300
здравейте,някой знае ли дали има разлика в матриците на F6500 и H6400 и H6500 и дали новите модели са с по добра картина за 46 и 55 инчовите. благодаря.
Здравейте,
от няколко дни имам много странен проблем с 40H6400. Картината е избрана "стандартна". След определено време - понякога 3 часа понякога 2 мин телевизора картината рязко се затъмнява. Оправя се след рестартиране или ако просто разцъкам настройката от стандартна на друга и обратно. Моля за помощ.