Потърсих въпросната опция "overscan" но без успех.
Менюто на ТВ-то е на български!
Аз я търся ама по-скоро я няма има ауто-формат и широк Зум които не са като аутото на панасоника остава ръчното разпъване поне докато панела е нов.
Потърсих въпросната опция "overscan" но без успех.
Менюто на ТВ-то е на български!
Аз я търся ама по-скоро я няма има ауто-формат и широк Зум които не са като аутото на панасоника остава ръчното разпъване поне докато панела е нов.
Нов ъпдейт за F6400
Версия : 2102.2
2014.10.24
Samsung bringt Update T-MST12DEUC-2102.2 für LED TV F Serie › Samsung-Blog-News
Може ли някой от собствениците на samsung h8000 дали имат проблеми при гледане отстрани и да си кажат опита досега -проблеми и т.н
тези кривите нещо не ми допадат
гледай хубаво на място и преценявай
В настройките на видеокартата - Каталист контрол центъра - има настройка "оверскан" , в която трябва да сложиш плъзгача в позиция "0" , но сега не мога да видя къде точно беше ,че моят след последният ъпдейт нещо се сбози и май ми мирише на преинсталация ...
Ще се опитам, но мисля че не ми позволяваше.
Untitled.png
Това ли е менюто, което търся тоест трябва да избера опцията "overscan" ?
Освен това, къде на ТВ-то, трябва да вляза по-точно и какво да променя?
Да , това е .
При подаден 1080р сигнал на HDMI входа в менюто за картина на тв , на опцията за формат на картината би трябвало да е активна освен "16:9" , "4:3" "зуум" и т.н. и споменатата по горе "пасване екран" (ако все още така я превеждат в Самсунг , че моя е по-стар модел).
mod/edit
Това не е тема за избор!!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-10-14 в 19:29.
здравейте искам да попитам дали някой да ли знае от каде да си намеря настроики за картината на телевизора който е samsung 48h8000sl ще бъда благодарен ако споделите некаква информация .