Страница 75 от 88 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandur Atanasov Виж публикацията
    здравейте искам да попитам дали някой да ли знае от каде да си намеря настроики за картината на телевизора който е samsung 48h8000sl ще бъда благодарен ако споделите некаква информация .
    Samsung UN55F8000 picture settings - CNET HDTV picture settings Forums

Ревюта
    http://www.pocket-lint.com/review/12...ved-tv-review#
    http://ayehdtv.com/review-the-curves...e48h8000-test/

2.  

3. Тук е от
    Dec 2012

Колеги, на Самсунг H6500 може ли да се гледат филми по-големи от 4GB през флашка, ако е форматирана под NTFS ?

4. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Да, може.

5. nbk
    nbk е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Имам SAMSUNG UE40D6530. В Samsung Apps не ми излиза HBO GO. Трябва ли да си ъпдейтвам фърмуера на телевизора или по какъв начин да инсталирам HBO GO

6. Тук е от
    Dec 2012

Колеги, в момента съм с версия на софта 2117, имам чакаща версия 2120, някой актуализирал ли е с тази версия, в момента телевизора си работи без проблем, за това че чудя дали да ъпдейтвам?
    Телевизота е Samsung-H6500

7. Member
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    София

Здравейте! Скоро си купих 55H6400 и ми се налага да питам.
    Първо, не успявам да подкарам 3Д от компютър. Ползвам HDMI кабел, но е някакъв от комплектите на ТВ операторите, който може би не става. Излиза картина на телевизора, но е размазана. Филмът е с два прозореца един под друг, избирам същото от ТВ-то, но не се получава. Къде греша?

И друго, към изхода за слушалки съм свързал активни, немаркови колони, но като изключа тв, се появява гаден брум( колонките не ги изключвам, по-лесно е). Същите колони ползвах с друг тв. и не съм имал проблем. Има ли решение?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

Моят телевизор е 55H6500 и въпреки ,че съм му забранил автоматично да се ъпдейтва ми изписа при едно пускане , че вече е с версия 2120 . Вече няколко дена го разцъквам ,но не откривам никаква разлика с предишната версия.
    Аз имам един друг проблем ,за който моля за помощ - свързал съм ТВ-то през HDMI към ресийвър. Силата на звука от MP3 от флашка на степен 15 е равна на сила на звука от ТВ-канал на степен 30 и което е най-лошото е равна на сила на звука на степен max-70 от вградения player на ТВ-то. Ако може някой да ме ориентира откъде да изравня нивата поне на ТВ-канала и плеяра. Сега търся оптичен кабел да видя дали и с него ще е така , но не ми се купува нещо което няма да ми върши работа.

10. Тук е от
    May 2010

Здравейте искам да попитам дали някой има настройки на картината за самсунг 48h6670.Благодаря предварително на всички!!!

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Пловдив

mod/edit
    Въпросът ти не е за тази тема - потърси форума за телевизии, приемници и си пусни запитването там.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-11-14 в 18:45.

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Колеги взех за тъщата SAMSUNG UE-32H5030 и останахме супер доволни. Който иска телевизор с главно Т без екстри и други тъпотии да взима. За парите си вади страхотна картина и звук. Единствения ми съвет е преди да го вземете да проверите за мъртви пиксели че при нас два телевизора преди да вземем сегашния се оказаха с такива точици. Гледайте повечко преди да купувате и след това ще останете доволни. Скоро ще взимам и за родителите си още един... За сега, SAMSUNG UE-32H5030: палци горе!

13. Тук е от
    Mar 2014

здравейтее пак съм аз искам да попитам дали има разлика в картината на различлините доставчици и да споделите някакво мнение , благодаря .

14.  

15. 182
    182 е офлайн

Тук е от
    Nov 2014

Здравейте, телевизорът ми е 40EH5450 и от известно време забелязвам, че понякога се появява едно много особено трептене на картината - някак си вълнообразно и при 90% от случаите е много слабо и някои хора даже не го виждат, но мен ме дразни. Не е постоянно и го има само върху по-големи участъци с определени цветове - например сиво или мръсно зелено. Също така се вижда на фона на различните менюта. Появява се предимно на външни файлове, но го има и на някои тв канали, въпреки че там е по-слабо. Попитах в онлайн чата на Самсунг дали е някаква повреда, а оттам успяха само да ми кажат да обновя софтуера, но това не помогна. Някой има ли идея на какво може да се дължи това?

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Някакво смущение, от какво.... много е трудно да се каже. Трябват много опити и проби.

17. 182
    182 е офлайн

Тук е от
    Nov 2014

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Някакво смущение, от какво.... много е трудно да се каже. Трябват много опити и проби.
    Значи едва ли е някаква повреда? Понеже е още в гаранция и се чудех дали има нужда от ремонт...
    Иначе какви точно опити трябва да се направят?

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от 182 Виж публикацията
    Значи едва ли е някаква повреда? Понеже е още в гаранция и се чудех дали има нужда от ремонт...
    Иначе какви точно опити трябва да се направят?
    Пробваш на друг контакт.... в друга стая, с друг източник на сигнал. Пробваш при изключени всички уреди в къщи оставяш само телевизора да работи и то без нищо включено в него. само парче кабел за антена или антена, но пасивна. Ако трябва занеси го някъде другаде да видиш пак ли ще го има това....
    Ако намериш положение в което със сигурност го няма тоя "ефект" тогава почваш да търсиш конкретната причина.
    Ако винаги, навсякъде, и при всякакви обстоятелства го има, значи е дефект в телевизора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 88 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1800
    Последно: 08-02-25, 10:13
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе