Колеги, на Самсунг H6500 може ли да се гледат филми по-големи от 4GB през флашка, ако е форматирана под NTFS ?
Да, може.
Имам SAMSUNG UE40D6530. В Samsung Apps не ми излиза HBO GO. Трябва ли да си ъпдейтвам фърмуера на телевизора или по какъв начин да инсталирам HBO GO
Колеги, в момента съм с версия на софта 2117, имам чакаща версия 2120, някой актуализирал ли е с тази версия, в момента телевизора си работи без проблем, за това че чудя дали да ъпдейтвам?
Телевизота е Samsung-H6500
Здравейте! Скоро си купих 55H6400 и ми се налага да питам.
Първо, не успявам да подкарам 3Д от компютър. Ползвам HDMI кабел, но е някакъв от комплектите на ТВ операторите, който може би не става. Излиза картина на телевизора, но е размазана. Филмът е с два прозореца един под друг, избирам същото от ТВ-то, но не се получава. Къде греша?
И друго, към изхода за слушалки съм свързал активни, немаркови колони, но като изключа тв, се появява гаден брум( колонките не ги изключвам, по-лесно е). Същите колони ползвах с друг тв. и не съм имал проблем. Има ли решение?
Моят телевизор е 55H6500 и въпреки ,че съм му забранил автоматично да се ъпдейтва ми изписа при едно пускане , че вече е с версия 2120 . Вече няколко дена го разцъквам ,но не откривам никаква разлика с предишната версия.
Аз имам един друг проблем ,за който моля за помощ - свързал съм ТВ-то през HDMI към ресийвър. Силата на звука от MP3 от флашка на степен 15 е равна на сила на звука от ТВ-канал на степен 30 и което е най-лошото е равна на сила на звука на степен max-70 от вградения player на ТВ-то. Ако може някой да ме ориентира откъде да изравня нивата поне на ТВ-канала и плеяра. Сега търся оптичен кабел да видя дали и с него ще е така , но не ми се купува нещо което няма да ми върши работа.
Здравейте искам да попитам дали някой има настройки на картината за самсунг 48h6670.Благодаря предварително на всички!!!
mod/edit
Въпросът ти не е за тази тема - потърси форума за телевизии, приемници и си пусни запитването там.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-11-14 в 18:45.
Колеги взех за тъщата SAMSUNG UE-32H5030 и останахме супер доволни. Който иска телевизор с главно Т без екстри и други тъпотии да взима. За парите си вади страхотна картина и звук. Единствения ми съвет е преди да го вземете да проверите за мъртви пиксели че при нас два телевизора преди да вземем сегашния се оказаха с такива точици. Гледайте повечко преди да купувате и след това ще останете доволни. Скоро ще взимам и за родителите си още един... За сега, SAMSUNG UE-32H5030: палци горе!
здравейтее пак съм аз искам да попитам дали има разлика в картината на различлините доставчици и да споделите някакво мнение , благодаря.
Здравейте, телевизорът ми е 40EH5450 и от известно време забелязвам, че понякога се появява едно много особено трептене на картината - някак си вълнообразно и при 90% от случаите е много слабо и някои хора даже не го виждат, но мен ме дразни. Не е постоянно и го има само върху по-големи участъци с определени цветове - например сиво или мръсно зелено. Също така се вижда на фона на различните менюта. Появява се предимно на външни файлове, но го има и на някои тв канали, въпреки че там е по-слабо. Попитах в онлайн чата на Самсунг дали е някаква повреда, а оттам успяха само да ми кажат да обновя софтуера, но това не помогна. Някой има ли идея на какво може да се дължи това?
Някакво смущение, от какво.... много е трудно да се каже. Трябват много опити и проби.
Пробваш на друг контакт.... в друга стая, с друг източник на сигнал. Пробваш при изключени всички уреди в къщи оставяш само телевизора да работи и то без нищо включено в него. само парче кабел за антена или антена, но пасивна. Ако трябва занеси го някъде другаде да видиш пак ли ще го има това....
Ако намериш положение в което със сигурност го няма тоя "ефект" тогава почваш да търсиш конкретната причина.
Ако винаги, навсякъде, и при всякакви обстоятелства го има, значи е дефект в телевизора.