Страница 25 от 88 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

За тези които искат да си активират управлението с жестове- възможно е за 6-та серия от 2013
    Ето как става, проверено е:
    1.Влизате във сервизното меню
    2.Влизате във Option
    3.Отивате на MRT option и влизате
    4.Тук позиционирате последователно на CAMERA support и променяте на "ON", Motion Recog - "ON"
    5.Излизате от сервизното меню и проверявате наличието на подменю в Смарт функциите.То няма да е активно ако нямате включена камера, но ще се вижда като налично.
    Това е. При мен работи на f6670
    svetlio1 и лисо харесват това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2011

От къде се влиза в менюто (или се намира тази опция)на ТВ-то SAMSUNG UE-40F6400 за да мога да намирам шернатите филми от компа към ТВ-то чрез програмата Home Media Server ?На Сони го имам като опция в менюто ,но тук ударих на камък

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от boroboro Виж публикацията
    За тези които искат да си активират управлението с жестове- възможно е за 6-та серия от 2013
    Ето как става, проверено е:
    1.Влизате във сервизното меню
    2.Влизате във Option
    3.Отивате на MRT option и влизате
    4.Тук позиционирате последователно на CAMERA support и променяте на "ON", Motion Recog - "ON"
    5.Излизате от сервизното меню и проверявате наличието на подменю в Смарт функциите.То няма да е активно ако нямате включена камера, но ще се вижда като налично.
    Това е. При мен работи на f6670

Аз съм с 6500. Може ли малко повече подробности за това управление? Дистанционното като на LG-тата ли става с тази функция? Активирането и дали няма да прекъсне гаранцията ?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

boroboro
    :rolleyes: и за какво ти е, след като телевизора ти няма вградена или външна камера?

Цитат Първоначално публикувано от vladko33 Виж публикацията
    Дистанционното като на LG-тата ли става с тази функция?
    Активирането и дали няма да прекъсне гаранцията ?
    Не.
    Да -ако в сервиза разберат, че си пипал там.

6. Тук е от
    Oct 2011

Всеки прави промени на собствена отговорност!!!. И да но ако поставим външна камера става напълно работоспособна тази функция, която иначе е налична при 7-ма и нагоре серия.И как биха разбрали че е ровено по сервизното меню?! Все пак всички промени могат да се възстановят, освен ако тв стане напълно неработоспособен един ден, така че да не дава възможност за промяна на СМ. Къде е записано изрично че се губи гаранция ако се влиза в СМ?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от vladko33 Виж публикацията
    Аз съм с 6500. Може ли малко повече подробности за това управление? Дистанционното като на LG-тата ли става с тази функция? Активирането и дали няма да прекъсне гаранцията ?
    1.Относно самата функция: има достатъчно клипчета в нета, но накратко камерата разпознава определени жестове и прави съответните действия срещу тях( позициониране на маркера, селектиране ,избор....)
    2.Аз нямам информация дали се губи гаранция, какъв е смисъла да се губи при положение че това не променя работоспособността на тв.Не говорим за сервизни настройки и калибровки.....Все пак всичко си е лична преценка.Възможно е и колегата Hristoslav2 да е прав.
    Никого не карам да променя нещо!!,информирам че е заключена софтуеърно самата функция.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Появи се нов фирмуеър - 1118.2
    Ако забележа новости ще съобщя!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2014

Здравейте! Съжалявам ако поста ми не е за тази тема.
    Имам въпрос относно модел UE32D6500VS. Купих безжична клавиатура VG-KBD1500. Тя обаче не става за този модел, разбрах го късно. Работи, но на по нови модели.
    Сега имам клавиатура на Logitech k-400, която също не мога да подкарам. Когато включа усб приемника на клавиатурата към тв-то, той въобще не дава признак, че е разпознал нещо, а клавиатурата работи перфектно към компютър. Та въпросът ми е: Има ли някакъв начин все пак да разбера, че тв-то все пак вижда устройството, но не го показва. Не мога да вляза в Диспечера на услугите. Опцията не е активна. Как мога да я активирам и изобщо как да разбирам, че тв-то все пак вижда устройствата, които му се включват и съответно да ги активирам (които могат, разбира се). Знам, че все пак не е компютър, но пък и не е много далече от такъв. Ще съм много благодарен на отзовалите се, защото много ми се иска да мога да използвам безжична клавиатура за този модел.
    Качил съм най-новия фирмуер T-GASDEUC-1026.0.
    Този пост е редактиран от Dido_67; 14-02-14 в 20:48.

10. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от Aries Виж публикацията
    Появи се нов фирмуеър - 1118.2
    Ако забележа новости ще съобщя!
    Е,как е новият фирмуеър - 1118.2 ?
    Някой с модел F6400 инсталирал ли го е,как се държи,някакви проблеми?

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Интересно защо трябва да махам с ръце, за да постигна същия резултат, за който е достатъчно натискане на копче с един пръст.

12. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D Виж публикацията
    Интересно защо трябва да махам с ръце, за да постигна същия резултат, за който е достатъчно натискане на копче с един пръст.
    А, дистанционното винаги ли ти е в ръцете докато си пред телевизора? И сам, ли гледаш, в смисъл че няма дистанционно за всеки пред екрана?

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от boroboro Виж публикацията
    А, дистанционното винаги ли ти е в ръцете докато си пред телевизора? И сам, ли гледаш, в смисъл че няма дистанционно за всеки пред екрана?
    Еб@ти анархията ще стане ако всеки почне да ръкомаха и да сменя канали или нещо друго.... да не говорим че трябва камерата да е пусната постоянно, да застанеш пред нея за да може да те засече ....и се почва един "разговор" Жестовият контрол е най голямата тъпотия която съм срещал в телевизорите. Освен това като гледам тв никой не ми пипа канала и каквото и да било по телевизора.... ако не му харесва има избор - може и да не гледа.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2014

От няколко месеца съм със самсунг ф6670 и от 2 дена при стартиране или спиране на телевизора, издава странен звук, сякаш някакво пропукване и аз не знам как да го нарека.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-02-14 в 14:15.

16. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Еб@ти анархията ще стане ако всеки почне да ръкомаха и да сменя канали или нещо друго.... да не говорим че трябва камерата да е пусната постоянно, да застанеш пред нея за да може да те засече ....и се почва един "разговор" Жестовият контрол е най голямата тъпотия която съм срещал в телевизорите. Освен това като гледам тв никой не ми пипа канала и каквото и да било по телевизора.... ако не му харесва има избор - може и да не гледа.
    ... тв без дистанционно, тв с жично такова, тв с безжично дистанционно, тв с управление със звук, тв с жестово управление....Това се нарича прогрес.Кой би го спрял и трябва ли? Анархията не се свежда до това всеки да има достъп(това си е предимство и свобода),по скоро причина за нея е липсата на организация и ред.

17. Member Аватара на legaltk
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от acav Виж публикацията
    От няколко месеца съм със самсунг ф6670 и от 2 дена при стартиране или спиране на телевизора, издава странен звук, сякаш някакво пропукване и аз не знам как да го нарека.
    Аз бих изключил ТВ от контакта за 2-3 минути.
    Същото бих направил и с приемника на кабелната ТВ, ако има такъв.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от acav Виж публикацията
    Термични процеси на пластмасата, макар че почти липсва нагряване, ама не си първия с такива симптоми, при лсд...Случайно да си местил телевизора или да има отоплителен уред около него?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 88 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе