Дай го на Кино режим, там се изключва авто затъмняването.
Дай го на Кино режим, там се изключва авто затъмняването.
От днес имам този ТВ-Samsung UE40H6203
има ли мнения,отзиви и препоръки?
Орязан вариант на модела 40Н6200
Телевизоры | SAMSUNG Россия
Виж само интерфейса и смарта. Затова първо се чете, пита и после се купува. Иначе - Честито за придобивката
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-12-14 в 22:23.
При мен работят каналите на Olive(доставчик Интербилд-Варна),но малко накъсва картината.С ES6100 съм и не вярвам да е от бавен нет!
Програмата е написана за телевизори Самсунг и не става за външният приемник на Vivacom.
Това е редактор на програми. Списъкът се експортва от телевизора на USB флашка. После се качва на компа, където се редактира и после пак на флашката. От флашката, редактираният списък се импортва в ТВ.
Този пост е редактиран от legaltk; 24-12-14 в 11:51.
Самсунг H7000 и интернет неограничен SURF Plus - 100 Mbit/s през рутер TP-LINK’s TL-WDR4300 и Оливето хвърчи незнам какво се оплаквате от приложението
cakifena Не се оплаквам , просто казвам, че не работи при доста потребители, а от самсунг казаха че е тествано за всичко!!! Защо след като е недовършено е набутано при непремахваемите приложения?? От самсунг всичко е наред при мен , а от олиото просто твърдят че е от нета ми и при тях всичко било наред!!! Нещастници, които не могат да си платят един хост , а са се набутали на ТУ, какво ти говори за приложението???
Здравейте колеги.От една година имам samsung40f6670 И за сега 3-4 пъти ми е направил следния проблем:Като пусна телевизора и от средата на екрана нагоре картината е доста забавена на бързите сцени направо се размазват образите а от средата надолу е нормална.Като го загася и пусна се оправя.Някой срещал ли е такъв проблем?Весели празници!
Този пост е редактиран от dimos75; 26-12-14 в 20:42.
Днес записах филма "Великият диктатор" на Чаплин от 1940 година. Форматът е x265 HEVC. Samsung 40H6400 го отвори безпроблемно и възпроизведе и българските субтитри. На същият филм отговорът на LG LB671V беше отрицателен. Не разпозна и не отвори файла. Самсунг също така осъществи запис върху флаш памет и после го възпроизведе, докато LG не можа. А и за двата модела пише, че не записват върху флаш, а само върху външен хард.
Отначало бях форматирал флашките във FAT32, но след като отказаха запис над 4 GB ги преформатирах във NTFS. Нямаше никакво засичане и на двата телевизора, пробвах с 9 гигабайтов филм.
Форматирай флашката в exfat и няма да имаш проблеми с прехвърлянето на големи файлове.
Не разбрах само не ги засичат телевизорите или филма не засича?