Страница 15 от 88 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-01-14 в 19:19.
    KING-T и podredko харесват това.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Здравейте, предварително се извинявам за глупавия въпрос, но до сега се рових в нета, а и в първите страници на темата, но не можах да намеря отговор.....
    Някой може ли да ми каже дали LE37A656A1FXXH и LE22A656A1DXXH поддържат MPEG-4?
    Мисля, че би трябвало да го поддържат, но не съм сигурен.

4. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul Виж публикацията
    Няма как да подкараш HDD по USB -то на рутера и да имаш достъп до него от всички устройства в домашната мрежа.

Трябва ти например това- 1TB Western Digital WD My Book Live (NAS) Мрежов диск :: Мрежови (NAS) :: Външни твърди дискове :: Твърди дискове :: Компоненти :: IskamPC.com - Електронен магазин

Аз съм с такъв но 2ТБ и се връзва с LAN кабел към рутера и Тв-то. Пълниш го от всяко устройство, което е в домашната ти мрежа и гледаш на ТВ-то всичко без да насича на филми с HD резолюция 3Д.
    Естествено че има как! Доста си далеч от истината. В момента всичките 7 устройства имат пълен достъп до файловете в диска. Не е нужно да имаш мрежови диск, ако имаш вход за нормален диск в рутера си. Оправих се с проблема, който между другото беше че ТЕЛЕВИЗОРА не се свързва, за това съм писал в тази тема
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-01-14 в 17:02.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

vladdark Какъв ти е рутера ?Предстои ми закупуване.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Geno09 Виж публикацията
    Здравейте, предварително се извинявам за глупавия въпрос, но до сега се рових в нета, а и в първите страници на темата, но не можах да намеря отговор.....
    Някой може ли да ми каже дали LE37A656A1FXXH и LE22A656A1DXXH поддържат MPEG-4?
    Мисля, че би трябвало да го поддържат, но не съм сигурен.
    По спомени A656 нямат MPEG4. Такъв имат А658, които обаче се продаваха само в Германия.
    http://www.samsung.com/pl/support/model/LE37A656A1FXXH

7. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте!
    Имам от месец UE40F6500.Като цяло съм доволен,има добро меню и настройки.Картината от флашка,външен плеър и през Plex е много добра.Това ,което ме дразни е картината чрез КА-модул на Близу.Имам 32Ц6000,40Б650 и Панасоник 55ДТ50 пак с ка-модули и картината им на цифровата е по-добра.На новия е някак размазана и неясна на СД и зърнеста на ХД.Какви ли не настройки на картината от различни форуми ползвах,но уви.Не знам от тунера на тв-то ли е,от софта или какво.Проблемът не е в кабела,местих го на местата на другите тв-та.Вече се чудя дали да не си взема сет-топ-бокс от Близу и дали ще се подобри картината.
    Моля,някой от собствениците на Ф6500 да сподели мнение.Благодаря!

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    Здравейте!
    Имам от месец UE40F6500.Като цяло съм доволен,има добро меню и настройки.Картината от флашка,външен плеър и през Plex е много добра.Това ,което ме дразни е картината чрез КА-модул на Близу.Имам 32Ц6000,40Б650 и Панасоник 55ДТ50 пак с ка-модули и картината им на цифровата е по-добра.На новия е някак размазана и неясна на СД и зърнеста на ХД.Какви ли не настройки на картината от различни форуми ползвах,но уви.Не знам от тунера на тв-то ли е,от софта или какво.Проблемът не е в кабела,местих го на местата на другите тв-та.Вече се чудя дали да не си взема сет-топ-бокс от Близу и дали ще се подобри картината.
    Моля,някой от собствениците на Ф6500 да сподели мнение.Благодаря!
    Картината си е отлична през CI.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Картината си е отлична през CI.
    Има една поговорка на английски,която звучи долу-горе ,че красотата е във възприятието на очите на гледащия.За мен е далеч от отлична.За най-коректно сравнение използвам 40Б650,от 2 метра "старецът" е по-добър.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от dudi4ek Виж публикацията
    Има една поговорка на английски,която звучи долу-горе ,че красотата е във възприятието на очите на гледащия.За мен е далеч от отлична.За най-коректно сравнение използвам 40Б650,от 2 метра "старецът" е по-добър.
    Само, че "старецът" е с ultra clear panel...
    Всичко опира до правилна настройка на картината...

12. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Само, че "старецът" е с ultra clear panel...
    Всичко опира до правилна настройка на картината...
    За съжаление не мога да я напипам настройката.Иначе си имам лесно решение.Ставам от масата в трапезарията и сядам на гарнитурата в хола и там насреща е 55ДТ50,но прилежащата масичка е ниска и е подходяща само за шотландско и бадеми,а по си падам по ичкията.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

dudi4ek
    Не се мъчи - няма как да докараш същата картина като на B650. Навсякъде по форумите в Европа и САЩ, собствениците на стари и нови модели се оплакват, че картината на новите не им допада. Причините са няколко - типа защитен екран, добавеният антиотражателен филтър, различната матрица(с близо два пъти по нисък контраст).

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Контраста на F6500 e 3500:1, малко ли е това?
    За мен решението да сложат полу-гланцово покритие на екрана е само плюс, иначе ако ще и 100000:1 да има контраст, когато панела е като огледало - файда голяма....!
    Плюс това - на него му харесва картината като цяло, само на Blizoo не му допада...

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На всички източници освен на DVB-C картината е добра - или калпави тунери използвани в модели 2013 или омазано нещо във фирмуера .

17. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    dudi4ek
    Не се мъчи - няма как да докараш същата картина като на B650. Навсякъде по форумите в Европа и САЩ, собствениците на стари и нови модели се оплакват, че картината на новите не им допада. Причините са няколко - типа защитен екран, добавеният антиотражателен филтър, различната матрица(с близо два пъти по нисък контраст).
    Благодаря Ви за инфото!
    Само ми чудно защо през външен плеър ситуацията с картината е на обратно.Колкото и тъпо да звучи ,както при климатиците май и в този случай,повечето килограми на хардуеъра са от значение.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При свързване на външно устройство посредством HDMI кабел, се активизира друга част на софтуера, появява се и допълнителна настройка на черното.
    Ако искаш пробвай с външен сет-топ-бокс Dune HD Media Player - Dune HD TV-102-T2 | Dune HD

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 88 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1827
    Последно: 16-05-25, 21:15
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 18:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе