Здравейте. Преди около месец си закупих Samsung JU6400, 40 инча. Днес направих малко промени по настройките на картината и нямаше никакъв проблем. Като цяло, до днес не е имало никакви проблеми. Изключих телевизора и отидох на кафе. Преди 5 минути се прибирам, включвам го, в първия момент ми даде чисто зелен екран със звук и реших, че е някакъв проблем с антената. Извадих антената, сложих я пак, но ефект няма. Изключих телевизора от дистанционното включих го пак, същата работа - черен екран и звук. Възможно ли е да съм натиснал някакъв режим при настройките (не ми изглежда възможно, но все пак да питам) или да го нося в магазина? Ако няма такива режими, някой запознат ли е с КЗП? Имам ли право да върна стоката или да изискам да бъде заменена с нова ако тя получи несъответствие, за което не съм виновен аз и ако е изминал по-малко от 1 месец (или 10, 15, 20 дни...) от закупуването и? Само да спомена, че телевизора все още не е свързван към интернет и не са правени никакви ъпдейти. Благодаря!