Страница 8 от 72 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1080
Like Tree203Одобрявам

Samsung телевизори 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2006

Отговор: Samsung телевизори 2017

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Някой да има проблеми с Youtube апликацията ? В смисъл след известно ползване, да скапва текста под клипа (наслага текст върху текста) ?
    На мен ми се случи подобно нещо, но според мен наслагва клиповете един върху друг, защото като преместя надясно с дистанционното и веднага се оправя като в същото време се появяват и насложените клипове.
    Аз имам и друг проблем с тубата - често ми изчезва логина, и трябва отново да се активирам, което супер много ме изнервя.

2.  

3. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от modem Виж публикацията
    Кажи ми кой е рилийза и аз да го изтегля, ще сравним.
    замунда.нет/banan?id=483875&hit=1&t=movie

При мен това с YouTube го прави доста често това! Да не кажа че всеки ден! Гася телевизора , пускам и пак същото. Абе ако трябва да съм откровен - много ми харесва ТВ-то, но... достая накакви такива бъгове има. Също ми прави проблем като натисна HOME бутона отгоре се пявяват различните app-ове, но над тях СКОРОШНИ всичко друго го няма! Оправя селед изключване на ТВ-то от контакта. Случвало ми се е да забива също! Абе дето се казва аз досега с телевизор проблем не бях имал - сега този ми изглежда като Самсунг телефон с флашнат някакъв Custom недодялън ROM, който си има своите проблеми и дертове

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

15.92GB вариант ли е ? Да го пробвам и аз ... С тия операционни само проблеми - Андроид-а при Сони е същия (че и по-голям) т.шак , най-безпроблемен ми е Файърфокс-а на Панасоник ама там пък поддръжката е ... от дъжда на вятър ... няма пълно щастие .

5. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

@svetlio1 Пробвай и при теб същия релийз ако можеш за да имаме по точно сравнение!

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Най-лесният начин за оправяне на youtube app е да се смени езика на телевизора. Това рестартира апликейшъна ( и не се налага да се гаси от контакта). Лошото е, че след някой друг ден ползване, пак се появява и пак трябва смяна на езика или рестарт на телевизора от тока.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2006

brabusbg, мислех че ще сравняваме Марсианецът. Тегля го това Risen, кажи кога е тази сцена да не я търся 30 минути.

8.  

9. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

brabusbg, мислех че ще сравняваме Марсианецът. Тегля го това Risen, кажи кога е тази сцена да не я търся 30 минути.
    modem аз тази снимка на Марсианецът я взех от линка на rthing който ти даде по нагоре и я сложих за д апокажа само, понеже там се вижда по отчетливо. Иначе сцената от RISEN мисля че беше на 1:35:00.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2015

И аз го тегля тоя risen да видим....svetlio1 12.98gb е да не теглиш някой друг релииз....

Брабус....как така ти изчезват скорошните...такова нещо не ми се е случвало...да не ти сканира переодично каналите(тогава се нулират скорошните)да не си на магазинен режим?

Имам го от черния петък насам телевизора и никакви такива бъгове нямам(че чак и от контакта до го изключвам)...преди да пуснат последния ъпдейт в които добавиха потдръжката на hdr за youtube,беше ми направил един чалъм(не работеше бутона return в youtube) но беше за ден

11. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

По принцип повечето scene релийзи на филми страдат от banding, защото те се прекодират максимално бързо, за да може съответната група да е "първа на сцената" така да се каже... Пробвай с релийз от други групи, например: CtrlHD, DON, EbP, SA89, HDMaNiAcS, HiDt, VietHD, които имат качествени релийзи, като дори специално поправят banding-а.
    4K филмите се прихващат засега с карти, а не се рипват от дисковете, та аз си бях свалил един 40GB HEVC 10bit такъв и при него се забелязваше banding също.
    Иначе поне това, което се вижда на снимката ми се струва прекалено много banding, но все пак и снимката е в JPG формат, което също оказва влияние...

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2006

При мен на този рилийз си има бандинг.
    Втората снимка е от UHD рип на Марсианецът 56 gb и на него се вижда бандинг.
    Снимам с кофти телефон, така че не може да се види много добре.

Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Дистанционните ви когато батериите им са ок свете ли червения диод? Вече 3 пъти сменям батерии и при мен винаги е светел диода.Един приятел днес си взе 6 та серия и при него диода не свети.Как е правилно?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2015

свети си

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2016
    Живее в
    Pernik

Цитат Първоначално публикувано от sasho1bs Виж публикацията
    Дистанционните ви когато батериите им са ок свете ли червения диод? Вече 3 пъти сменям батерии и при мен винаги е светел диода.Един приятел днес си взе 6 та серия и при него диода не свети.Как е правилно?
    Имам samsung 32J5500 от година и половина вече,и при мен не свети диода.Подменял съм му 3 пъти вече батериите и на мен ми направи впечатление че при натискане на който и да е бутон диода не свети.Иначе дистанционното си бачка.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от frodo Виж публикацията
    И аз го тегля тоя risen да видим....svetlio1 12.98gb е да не теглиш някой друг релииз....
    Мислех, че става въпрос за"Марсианеца" - сега ще видя и Risen, но ми е пределно ясно, че още им е проблем свалянето на 4К филми .

18. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

При мен на този рилийз си има бандинг.
    Втората снимка е от UHD рип на Марсианецът 56 gb и на него се вижда бандинг.
    Снимам с кофти телефон, така че не може да се види много добре.
    E това ме притесняваше! Тъкмо и аз щях да тегля Марсианеца 56ГБ рилийз, но до сега който и филм да съм гледал (макар повечето да са такива големи) винаги виждам banding!! Нали не трябва да е така! Защо?

Цитат Първоначално публикувано от frodo Виж публикацията

Брабус....как така ти изчезват скорошните...такова нещо не ми се е случвало...да не ти сканира переодично каналите(тогава се нулират скорошните)да не си на магазинен режим?
    Не само скорошните изчезват, сеъщо тези до тях които са, Списък канали, Ръководство и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 72 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. Samsung телевизори 2016
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 821
    Последно: 01-01-17, 17:42
  3. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  4. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе