Първоначално публикувано от
cable Донаякъде съм съгласен,но не напълно.Това и мен много не ме бърка.Затова и не ти обърнах специално внимание.Но сега ме изненадва,че на Eurosport hd можe да има проблеми,защото това е една от най-качествените тв-ии.Ама не си и писал точно какво виждаш за да се загледам подробно,може и аз да пропускам.Не настоявам да съм прав ,а да сравня това което искаш да кажеш.
За разликите върни на 0 difference
threshold и виж пак.Но истната е ,че това е най-голямата разлика.
p.s.
В момента по Евроспорт2 дават ски алпийски дисциплини от Вал д'Изер(запис)
Не виждам абсолютно никакъв проблем от разстояние по-малко от 1 метър-най-близото нормално.За това разстояние мисля не е от голямо значение размера.Мисля,че това е идеалното което може да се види.Освен това според мен ските са по-лесни за предаване от футола,защото там сменят камерите,а не ги въртят.При футбола освен движението на играчите въртят и камерите.Но истината е,че не гледам често ски.
Аз си мисля,че най-вероятно проблема е в iptv-то(тук не рекламирам кабелната
.въпреки,че името си го избрах точно от там-бях сменил за няколко години Близу с Булсат заради испанското,чаках много да видя и iptv-то им,но накрая не издържах ''картинката'' която виждах(каквото и да е съдържането не мога да го гледам с лошо качество постоянно) и се върнах на Близу много преди А1 да вземе испанското .Дори последните 2-3 години от престоя ми на Булсат в апартамента дублирах с евтина кабеларка за по-добро качество,а Булсат ми беше за испанското и за вилата.
Ако е същото и с кабелната може би наистина времето на реакция на OLED-a има значение.Ама ще чакам да пишеш проблемите за да видя пак.