Да . Намерих една Антена от стар ТВ, дето прилича като на колите разгъва се и накрая на основата има кабелче с букса..закрепих я да не мърда и пуснах да сканира,..на "Ефирна" и за съжаление ми заби веднага още щом пуснах да сканира..явно нямам късмет..после пак тръгна и извърши пълно сканиране..и при натискане на менютата докато търсих да го настроя се рестартира...Лоша работа...вече го прави дори и като правя други неща с дистанционното...Как успя да се задържи цял месец без да прави проблема досега незнам...сега прави всеки ден..Според мен явно Има някакъв Елемент..я чип, я кондензатор,я нещо което е изгоряло и дава Натоварване и кара "Релето да Рестартира".. телевизора..несъм мн запознат но по усет...Ти какво би ми казвал..
- - - - - - - - - -
Исках да разбера по всички възможни начини Какъв е Проблема,,ИЗглежда е Нещо "Фабрично " незнам точно ...Преди да пристъпя към търсене на "Майстор" който да дойде и да ми смени Платката на ТВ....ще питам в един сервиз да видя какво е мнението им..Но лошото е че НЕжелаят да идват на Адрес...Лично аз съм скептичен и не бих искал да слагам телевизора в Кашони и да ходя да го нося..да стои по сервизи..Може да Откраднат нещо от него,,просто като знам какво е в България,да няма Доверие на никой човек
Доколкото виждам...Платката се държи с 3 кабела от едната страна има 2 като Лентови и отдулу влиза един към другата платка - Т-кон..за която доста се говори също..
Не вярвам да е толкова трудно да се Смени и без да се ходи в Сервиз,,,Несъм се занимавал с такова нещо,но според мен, един човек който работи това,,няма д аму е проблем да дойде и да свали капака наТВ и да се извадят внимателно Буксите ,те са като на дънните платки на ЛАп -топите мисля че "LDT букси " ли се казваха незнам точно,,