Panasonic също имат страхотно качество, но в две страници не сме ги спомненали нито веднъж![]()
Panasonic също имат страхотно качество, но в две страници не сме ги спомненали нито веднъж![]()
За съжаление Panasonic нямат търсения размер. Видях g2 и а90j на живо. Lg-то е значително по-ярко. Притеснявам се, че помещението, в което ще го ползвам е светло, иначе трябва да съм честен. Сонито си изглежда по- масивна и скъпа машина. Не съм се чудел толкова до сега![]()
Ха-ха-ха, вече е с 2000лв от горе
83' за 13999
A90J е страхотен телевизор (има такъв вкъщи) и единственият евентуален проблем би бил със dv съдържание. Обработката на картината при нискокачествено съдържание е ненадмината, което при търсения размер е от огромно значение. G2 би трябвало да е по-ярък, поне така се води. Там липсва dts и свободата на Android OS-a (което лесно може да бъде поправено с един бокс). Относно Panasonic, имаха и 77", но гледам, че не се предлагат в момента.
Това е доста интересно. Имате предвид, че картината при lg няма да е особена добра при сигнал, който не е hd. Това доста променя нещата…
Това се отнася за абсолютно всички марки. Прекалено много се зачуди с избора, внимавай накрая да не вземеш някое дръвце![]()
Две са възможните дръвца, колебая се между по-старото и по -новото !
Обърках те с друг колега и неговата чуденка. Извинявам се.
Ако бях на твое място, бих изчакал G3, където за разлика от Г2, подобренията са значителни разликата и с C3, е осезаема.
Между G2 и C2 разликите не оправдават дупката в цената между двата.
Сонито си е топ избор, ако парите не са проблем.
Истината е, че едно G2, 65 инча вече ми се развали. Малко ме е страх от LG, но ме блазни че е по-ново, след няколко месеца е 2024. За g3 съм сигурен, че ще е много добър, вероятно на есен ще дойдат повече бройки. Надявам се.
LG G2 83 падна като цена навсякъде, a90j 83 не мърда ..
G2 и C2 като картина са еднакви.
От Classy:
- " Получих потвърждение от Sony, че 83" A80L има радиатор и конструкция A90J. В момента преглеждам 65" и следователно ще разгледам и 83".
https://www.avsforum.com/threads/son...#post-62726601
от два месеца не е пускал тест, защато стана баща за първи път.
https://www.youtube.com/@ClassyTechCalibrations/videos
Това ще рече, че новата осма серия на Сони ще е почти като предишната девета.
А G2 всъщност е C2, нали и не си струва доплащането.
Не са съвсем еднакви. Еднакви бяха C1 и G1. G2 е с една идея по-ярък от C2. Също така, при G серията, гаранцията на панела трябва да е 5 години.
G2 не е C2. По-скоро разликата в качеството на картината между двата не е такава, която да си заслужава. LG наградиха сериозно C2 миналата година, докато G2 не получи нужното внимание според мен.
Тази година осъзнаха грешката си и е точно обратното - заложиха на сериозните подобрения в G серията, докато C серията е е горе-долу същата.
G2 има радиатори и с 200 нита по-висока пикова яркост. Иначе, да. Тази година разликата между G и С серията е най-съществена.