Всичко зависи от кабелният ти оператор-каква компресия използва в отделните пакети. Ако първият пакет 786 мхц е в MPEG2 ,а вторият 810 мхц е в MPEG4 -се обясняват всички проблеми които имаш. Звънни в централният им офис и ги попитай. Между другото ,за кой кабелен оператор става въпрос?
Странно е ,че предава DVB-T по кабелната мрежа...

започнах с настройките минах от приемник на модул за цифровата и установих :че часовника на тв не може да се свери по никакъв начин-изчетох подробно упътването чух се с магазина и от никъде нищо там казват че притях е верен а у нас е точно с два часа назад и цялата ми EPG губи смисъла си.....
А отгоре на всичко не мога да гледам едни определени канали защото вградения приемник не ги открива (и това са детски програми на 730 mhz и още няколко )и децата ще ме разстрелят (на Центрум груп съм) .Моля ако някой има идеи за решения да помага ще сме/са благодарни всички вкъщи!!!!
А за часовника пробвах и различни държави и пак точно 2 часа е назад. Какво да правя -какъв е смисъла от DVB-C тогава ?
преди време бях техен абонат едвам се откачих никога пак при тях с тизи проблеми с нова тв и т.н.Изборът ми се свежда само на старото-приемник и нещата се оправят ама защо да е така при хубав и скъп тв....