Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Sharp ?

Гласували
191. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

12 6.28%
  • 32''

63 32.98%
  • 37''

15 7.85%
  • 40''

37 19.37%
  • 42''

27 14.14%
  • 46''

20 10.47%
  • 52''

9 4.71%
  • 60''

5 2.62%
  • 65''

1 0.52%
  • 70''

1 0.52%
  • 80''

1 0.52%
Страница 8 от 85 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1270
Like Tree22Одобрявам

Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    intermarket се подготвят за коледните намаления

този модел:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09056031

който струва 1199, вече струва 1299

за да бъде майтапът пълен, тук http://sharpbg.com/index.php?itemID=273&group=1 четем, че всъщност това била промоционалната цена, като УТРЕ ще очаквам да го видя възстановен на "истинската" цена от 1599

не че ТМ са по-малко брутални, и не че и те не се държат, сякаш трева пасем, ама нека поне игрите да се разцъкват в по-високите класове, където +/- 100лв са нищожен процент...
    Вече е цитирам:
    "Промоционална цена: 1439.00лв.
    Спестявате: 160.00лв. (11%)
    * промоцията е валидна до: 2010-01-10 или до изчерпване на количествата."
    Ще има да почакат да им се изчерпят количествата!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Какво сте се напънали на този модел,той е най ниският им клас и според мен не става за домашна употреба.Освен това е доста стар и дори менюто му няма нищо общо с обичайното за Шарп.Прави се в Тайван или нещо такова.
    На Шарп са интересни моделите от средният клас нагоре.Който има такъв,знае за каква картина става въпрос.
    Истината е ,че към настоящият момент, нямат нови конкурентни модели.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Айде да ни е честито!
    Започна производството на новите панели UV2A - Ultraviolet-induced multi-domain Vertical Alignment
    http://www.sharpbg.com/index.php?news

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

От руският форум:

Я вчера задал вопрос на оф.сайт Шарп на предмет того, что - делают ли матрицы на Польском заводе Шарп. Вот ответ:

Уважаемый Михаил,

Сами панели мы производим в Японии. Там у нас три завода - 6го, 8го и 10го поколения.

Польский завод производит ЖК модули и осуществляет финальную сборку ТВ.

Все прежние модели с CCFL-подсветкой используют панель ASV.
    Новые ЖК ТВ со светодиодной подсветкой используют панель ASV X-Gen.
    Модели 2010 года будут иметь ЖК панель UV2A.

С уважением,
    Sharp

То есть, как я писал здесь, матрицы изготавливаются только в Японии.

6. Тук е от
    Dec 2009

еми то не остана много до 2010

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.codemonkey.org.uk/2009/11...violating-gpl/

40LE600-черен корпус+ 3 HDMI порта + DVB-T
    40LE700-черен корпус със синя лента отдолу , 100Hz , 4 HDMI порта , CI port +,DVB-T/C
    40LE705-черен корпус със алуминиева лента отдолу , updated CI+ (Common Interface)
    Отличието на серия 705 от серия 700: C.I.+ вместо C.I. (Common Interface).

новите модели Sharp базирани на UV2A-матрица ще се появят през февруари

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

съжалявам, че пак ще пиша малко встрани от темата "телевизори sharp", а ще бъде "как се продават телевизори sharp"

вчера и днес има следната промоция - избрани уреди на половин цена. и е истина. наистина цените са 50%. само че на КОИ продукти?!

този въпрос е мистерията!
    в рекламата не пише модели, а пише "телевизор", "микровълнова" и т.н.

за изумление на всички обадили се по телефона, даването на допълнителна информация е ЗАБРАНЕНО. човек трябва да отиде на място, за да разбере аджеба за какъв телевизор, микровълнова и т.н. става въпрос. ама full hd ли е... ама hd ready ли е... НЕ! трябва да се вдигнеш във това време (обилен снеговалеж след едно денонощие дъжд) и да отидеш в магазина, за да научиш съкровената тайна, че става въпрос за модел XYZ. след което се предполага, че ще си толкова, ама ТОЛКОВА готов за покупка, че ако въпросният мистериозен модел не ти е по желанието, ще се изкихаш няколко бона за друг

някой май не е дочел докрая учебника по маркетинг

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Имали смисъл от този SHARP LC-32A47EBK за 720 лв. нов модел ли е или е стар на страницата им нищо не пише
    http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=332&group=1

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tchefo
    Имали смисъл от този SHARP LC-32A47EBK за 720 лв. нов модел ли е или е стар на страницата им нищо не пише
    http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=332&group=1
    Стар модел е и няма кабелен цифров тунер/DVB-C/
    по-добре погледни Toshiba 32AV635
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053924

12. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    съжалявам, че пак ще пиша малко встрани от темата "телевизори sharp", а ще бъде "как се продават телевизори sharp"

вчера и днес има следната промоция - избрани уреди на половин цена. и е истина. наистина цените са 50%. само че на КОИ продукти?!

този въпрос е мистерията!
    в рекламата не пише модели, а пише "телевизор", "микровълнова" и т.н.

за изумление на всички обадили се по телефона, даването на допълнителна информация е ЗАБРАНЕНО. човек трябва да отиде на място, за да разбере аджеба за какъв телевизор, микровълнова и т.н. става въпрос. ама full hd ли е... ама hd ready ли е... НЕ! трябва да се вдигнеш във това време (обилен снеговалеж след едно денонощие дъжд) и да отидеш в магазина, за да научиш съкровената тайна, че става въпрос за модел XYZ. след което се предполага, че ще си толкова, ама ТОЛКОВА готов за покупка, че ако въпросният мистериозен модел не ти е по желанието, ще се изкихаш няколко бона за друг

някой май не е дочел докрая учебника по маркетинг
    SHARP LC-32DH57EBK http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=315&group=1 ,мой познат е взел за 649лв. На другите не обърнал внимание.

Тест на новият Sharp 40LE705s
    http://www.flatpanels.dk/test.php?su...&id=1260970012

13. Тук е от
    Dec 2005

До-alop-Аз също съм се спрял за модела 32LE700E!В хола ще е на стената,така,че ъгъла на видимост от телевизора до мен няма да е повече от 40 грдуса. Не ме интересуват екстри като флашки за ТВ и т.н.т а как е картината-на аналогова,цифрова,
    със игри!Спрял съм се на този модел след безкрайно четене по форумите,ревютата-тук и по света.Писна ми"-жена ми непрекъснато мърмори-виж другите си купили,ни семе със телевизор от 20 г. и-т.н.т -познато ви е.Знам че след 3-4 м.ще излезнат новите им модели със панели UV2A -но у нас ще са вероято лятото-тогава сматам да си взема 46 инчов модел/за световното/,а този -в в старата къща!Та така-дай подробно мнение,че за новата година да го взема!Може мнение и от друг-но той го притежава и има наблудение за картината и т.н.т!-не съм фен на специална марка!Няма да чакам ОЛЕД/тях след 3 г./
    Честита коледа на всички и весели празници!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, някакви мнения за този модел http://emall.bg/gpTabMain.jsf?productId=24936 ? Колебая се.. дали да си взема него или за тези пари по-голям - 37инча SAMSUNG http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052330 или PANASONIC ...

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от docks
    До-alop-Аз също съм се спрял за модела 32LE700E!В хола ще е на стената,така,че ъгъла на видимост от телевизора до мен няма да е повече от 40 грдуса. Не ме интересуват екстри като флашки за ТВ и т.н.т а как е картината-на аналогова,цифрова,
    със игри!Спрял съм се на този модел след безкрайно четене по форумите,ревютата-тук и по света.Писна ми"-жена ми непрекъснато мърмори-виж другите си купили,ни семе със телевизор от 20 г. и-т.н.т -познато ви е.Знам че след 3-4 м.ще излезнат новите им модели със панели UV2A -но у нас ще са вероято лятото-тогава сматам да си взема 46 инчов модел/за световното/,а този -в в старата къща!Та така-дай подробно мнение,че за новата година да го взема!Може мнение и от друг-но той го притежава и има наблудение за картината и т.н.т!-не съм фен на специална марка!Няма да чакам ОЛЕД/тях след 3 г./
    Честита коледа на всички и весели празници!
    При положение, че говориш за някакво временно решение и толкова малък размер смятам, че покупката на този модел е необосновано.
    Самия модел като начало не блести с почти нищо и има сериозни забележки за модел в този клас. Не се полъгвай по така модерния термин LED. Това не е панацея и не значи, че дадения модел е добър. Повярвай ми, за да изкараш добър образ от него е нужна сериознаа калибрация. Аз потроших доста време да настроя телевизора на мой приятел и изобщо не бях доволен. Чак след слагането на готови настройки, дадени от професионалист, които adtomov с доста молби и уговорки успя да намери, картината е задоволителна.
    За сравнение, има поне 2-3 други модела, които дори с фабричните си настройки са близо до истината отколкото този модел.
    На SD сигнал пък е направо зле. Техни модели отпреди 1-2 години бяха значително по-добри по-този показател.
    Аз лично бих те посъветвал да помислиш още малко и може да вземеш нещо хем по-евтино, хем по-добро като цяло.

17. Тук е от
    Dec 2005

Както казах не робувам на марки!Така,че не съм казал че непременно ще го взема!Но дай предложение за подходащ модел!
    За световното следващата година при всички случаи ще взема 40 или 46 инчов,но дотогава със 32 инчнов-просто за старата къща няма да стане по-голям-затова!
    Разглеждах алтернативните модели на Lg,Samsung,Philips,Sony-просто съм меко казано"раздвоен или по скоро рачетворен"
    В общи линии-всички на 1920/1080 работят много добре,така че според мен важното е и на SD как ще работи наистина.
    Доста неща съм си купил след ровене по форумите"вкл. и кола"и никога не съм сбъркал,така че ще се съобразя със мнението ви/изчел съм доста от постовите ви и е ясно,че работите във тази сфера и сте компетнтни/ и аз поназнайвам нещо,но нямам време на място да вкл.лаптопи във ТВ да,сравнявам, и т.н.т,а вие сте ги виждали и сравнявали всички модели/
    Не че времето ме притиска,но съм решил утре,най късно до 3 дни да отида в технополис/маркет!
    Просто искам най-доброто,това е!"Вече по кабелната пускат и цифров сигнал,но незнам до мен със какво качество идва"
    Благодаря за отговора ви!

18. Тук е от
    Dec 2005

А и да добавя!За мен е и важно да има бърза реакция при превкючване между каналите-не мога да чакам по 3 секунди от един на друг канал!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 85 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. Hitachi телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Други телевизори
    Отговори: 341
    Последно: 23-07-21, 18:47
  3. Finlux телевизори
    От yovobg във форум Други телевизори
    Отговори: 587
    Последно: 11-01-21, 00:29
  4. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе