Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е сушилната ви машина ?

Гласували
274. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

58 21.17%
  • Beko

27 9.85%
  • Blomberg

2 0.73%
  • Bosch

61 22.26%
  • Candy

7 2.55%
  • Electrolux

19 6.93%
  • Fagor

0 0%
  • Gorenje

23 8.39%
  • Hoover

3 1.09%
  • Hotpoint-Ariston

18 6.57%
  • Indesit

1 0.36%
  • Miele

35 12.77%
  • LG

1 0.36%
  • Whorpool

16 5.84%
  • Zanussi

3 1.09%
Страница 86 от 88 ПърваПърва ... 36768485868788 ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1318
Like Tree244Одобрявам

Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Отговор: Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане

За Sharp не съм съгласен!
    Съвсем нормален и съвременен дизайн.
    Я погледни Candy и Haier какво творят!
    Скоро въобще няма да има панели за управление.
    Ще си инсталираме на телефоните приложението на марката и ще управляваме уредите безжично.
    И като се скараме със съседа, може да ни спретне една безкрайна центрофугиране, примерно. Или не дай Боже - наводнение.
    CubanLinx одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    May 2024

Да разбирам ли, че за цената си Шарпа е ок?

4. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Абсолютно е ок. Както казах, другия вариант ви е да обиколите магазините за уреди с транспортни дефекти (втора употреба) ако държите на марка. Иначе за тези пари аз поне не виждам какво друго може да се вземе.

5. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

Имам едно питане към по запознатите - има ли смисъл според вас да се добави дунапренов филтър пред кондензатора на термопомпена сушилня? Гледах, че по-скъпите модели имат такъв, а евтините не. Тази която взех няма, а виждам, че се продават отделно такива филтри (в Aliexpress или пък от Nitec).

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

всички имат дори и най-ниския модел, то е най-обикновен филтър

7. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Моята е АЕГ - с термопомпа, купувана е преди 6-7 години и няма такъв дунапренов филтър. "Филтъра", който има е двоен:
    https://techno-slavelia.com/products/5738
    Не, че като е двоен филтъра хваща всички власинки и не пропуска нищо до кондензатора,ама производителя не е предвидил друг....
    Този пост е редактиран от Palev; 19-09-24 в 15:09.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Здравейте.

Купих си Bosch WQG14500BY - реших, че ще намеря място без да използвам маркуч за мръсната вода

Имам няколко въпроса и ще съм благодарен, ако някой отговори.
    Как е качеството на 6та серия сушилни(такава ми препоръча майстора, който дойде, за да оправя старата)? Мога ли в крайна сметка да суша и дрехи, които са обозначени с пиктограма да не се сушат? Реално, повечето ми дрехи са с такава и малко се обезмисли цялата покупка. Никъде не виждам коя програма на каква температура суши - ръководството не хвърля светлина върху този въпрос. Реално при комбинираната почти не ползвах опциите за сушене(и пак се развали), та нямам много опит. Има ли специфични програми, с които мога да суша всичко - например имам "деликатна" програма?

Благодаря предварително.

Хубав ден.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Нема се плашиш.Тук всеки си пита и пише за спорта, а си купува квото си е намислил. Другия вариаант е да ти препоръчат най-с къпото. Средно положение нема, насекъде е така.
    Swon одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Като гледам човека вече е направил покупката. Най-скъпото се препоръчва, понеже се очаква, че ще и най-надеждно, а не да се налага смяна през година. В тази връзка, според мен си заслужава човек ако трябва да купи уред на кредит (или да изчака докато събере нужната сума), но да вземе нещо читаво, а не като вашия случай с Beko-то. Тези работи тук не си ги измисляме за да си ляляме, а споделяме мнения на база опита с различните марки за домакинска техника. Средно положение няма не щото на нас така ни е кеф, а понеже такава е реалността. Говорейки за средно положение, ниските серии на AEG и Bosch не знам в коя графа влизат. Явно всеки гледа от собствената си камбанария. Относно питането за конкретния уред на Bosch, сушилнята е добра. Както ви написах и в другата тема, евентуален проблем може да създаде самопочистващата функция, която производителя не беше измислил добре. В новите модели мисля, че този проблем е отстранен и не би трябвало да имате ядове. Bosch е сред най-добрите брандове на пазара за сушилни машини. Относно програмите, прочетете си книжката. Ако нямате книжка, влезте в нета и си я изтеглете от сайта на производителя. Пролетта като взимахме нащо Miele се оказа, че в новите модели не слагат книжки заради еко нормите и си изтеглихме всички инструкции от сайта им. Комбинираните уреди са компромис за хора с недостатъчен бюджет или място за два отделни уреда и се славят с не особено дълга експлоатация, именно заради това, че са комбинирани и се амортизират по-бързо. Изключение правят само комбитата на AEG, но там не мога да говоря от личен опит, тъй като сме имали само тяхна пералня.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 30-09-24 в 20:47.
    Moro! одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Благодаря и в тази тема.

За съжаление, не пише в ръководството нищо по въпроса, затова и питам дали някой има опит.

Поздрави.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2023

аз в моята сушилня (whirlpool) мятам всичко без да чета етикети на дрехи , има някаква комбинирана програма дето ме устройва , съответно е закотвена там и само натискам копчето старт

досега проблеми не съм имал с дрехите
    CubanLinx и Moro! харесват това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Имаш 3 програми за по-деликатни дрехи Shirts,Wool, Delicates.
    Пробваш ги и трите, като след около половин час отваряш вратата и проверяваш температурата на ръка, там където ти се струва най-ниска, там си.
    Предполага се, че ще е вълната, но там ще отнеме най-много време.
    Moro! одобрява това.

16. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Wool Ще е най ниска, защото вълната е най-чувствителна към температура. Сушилните с термопомпа, които са повечето в Европа сушат на ниски температури така или иначе, то затова отнема 2-3 часа цикъла вместо 50 минути като едно време. Но ако на врехата пише, че не трябва да се слага в сушилна машина не го правете. За дрехи които могат да се сушат в сушилна машина деликатната програма би трябвало да е супер. Просто ще отнеме повече време.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Здравейте. Реших да си взема сушилня, но бюджета е ограничен и се спрях на коментираният в темата Шарп : https://zora.bg/product/kd-hhh8s7gw2...00b5d32181572d
    Питането ми е дали е с термопомпа или не, и дали разликата с този https://zora.bg/product/kd-hhh8s7gw3 модел си заслужава. Отворен съм и към други предложения до около 900лв

18. Member
    Тук е от
    Jan 2017

По-скъпата е с термопомпа. Дали си заслужава, това вече трябва да си го прецените вие. Като ги гледам двата модела, това им е единствената разлика. По капацитет, дизайн и програми са абсолютно еднакви. За посочения бюджет не мисля, че може да вземете нещо по-добро, освен ако не погледнете по магазините за паралелен внос (с транспортни дефекти или втора употреба).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Ютии и гладачни машини / FAQ - избор ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 100
    Последно: 07-01-25, 22:21
  2. Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Бяла техника
    Отговори: 1082
    Последно: 08-11-24, 20:37
  3. Слушалки FAQ / мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 14
    Последно: 24-01-22, 22:45
  4. Тостери / FAQ - мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 0
    Последно: 22-05-12, 16:03
  5. PIONEER LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения
    От tattoo777 във форум Други телевизори
    Отговори: 19
    Последно: 21-03-10, 10:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе