Страница 105 от 119 ПърваПърва ... 5595103104105106107115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,561 до 1,575 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Само този допълнителен тунер ли е разликата?
    Нещо в картината, някакво подобрение в SD (най-вече)/HD обработката, по-нов вид панел...?

P.S.Някой бързо мисли ... което е добре и накланя положително ситуацията към EX508!
    Аман от едни и същи цени навсякъде:

http://techshop.bg/prDetails.php?productID=20805
    http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=67547
    http://911.bg/a2/lcd-televizor-sony-...d-4611407.html
    Хмм, аз друго виждам. В техшопа, 40EX508 е по-евтин от 40EX500, което е доста странно: http://techshop.bg/prDetails.php?productID=18500
    Всъщност и ти си забелязал същото.

Иначе, цените са си екстра, за разлика от тук.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Чакайте сега ... има ли други разлики между двата модела (EX500 и EX508) или е само в този сат. тунер ? Разлики в качеството на картина ще има ли ?

Също така искате да ми кажете, че ако си платя телевизията за 1 година напред, т.е. платя за 12 месеца на Булсатком ще ми дадат един вид безплатно тази Ирдето карта ли ?

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Най-добре им се обади и ги попитай могат ли да ти осигурят карта на Ирдето със сигурност, защото ние тук каквото и да си говорим от тях зависи.
    Иначе освен тунера други разлики не виждам да има .

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

При EX508 със сателитния тунер освен HD ще може ли да се гледат и SD цифрови сат.програми?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Естествено. Щом хваща HD ще хваща и SD.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Перфектно! Ако и може да работи с IRDETO модул и отваря SD/HD пакетите на Bulsatcom и на такава цена, то това е модела на есента!!! Хубаво е някой който вече си го е купил или друг който има такъв модул да направи тест проба и сподели. Интересна ситуация!

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от DarkAvenger
    За всички имащи проблеми с грешка с 10 премигвания:
    От менюто "Цифрова настройка" -> "Техническа настройка" изключете "Обновяване на системата"
    Надявам се, с това да съм ви помогнал.
    Браво колега
    Вече няма дразнещо цъкане и мигане , сонито си бачка като преди

10. Тук е от
    Sep 2010

Сега говворих с тези от Булсатком и ми казаха, че вече едва ли не нямало такива Ирдето карти, много трудно можело да се намерят, а с другите им техни карти не става изобщо номера с вкарването им в сат. тунер на телевизора ... така че се получава, че реално аз този сат. тунер няма да го използвам ( няма как ) и при това положение струва ли си да взимам EX508 ? Или направо да взимам EX500 ?

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цената е много добра и в този случай задължително вземай EX508 ... пък скоро ще има и една идея на долу. Интересно защо нямат такива карти? Аз и още поне 10 човека сме с такива IRDETO карти от години и ги ползваме с външни сателитни пр.

12. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Цената е много добра и в този случай задължително вземай EX508 ... пък скоро ще има и една идея на долу. Интересно защо нямат такива карти? Аз и още поне 10 човека сме с такива IRDETO карти от години и ги ползваме с външни сателитни пр.
    В какъв смисъл "скоро ще има и една идея на долу" ?

Иначе няма вече от тези карти, защото са изтеглени от употреба.

Все още се чудя, защото така като гледам май никога няма да мога да му ползвам този тунер и ще стане така, че когато се получи, че ще мога, то ще дойде времето вече за сняма на телевизора.

П.П. Аз съм абонат на Булсатком от 1 година вече, има ли шанс картата ми да е Ирдето ? Гледам, че е някаква шаренка, но не съм я вадил да я видя ...

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ама аз тук не виждам дилема , и двата са на една цена или почти , взимай 508 , може твоята карта да е ирдето може и други оператори да се появят ,това си е един плюс . Вземи тая карта и отиди да ти кажат каква е .

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Blazer, вземай EX500, няма смисъл да се чудиш повече. Тезата на повечето хора, които те съветваха да си купиш EX508 е, че е хубаво модела да има и сателитен тунер, защото това си е полезна екстра, която би могла да се ползва пълноценно, за разлика от USB входа, например. Отделно и цената му на някои места е под цената на EX500, което е още по-добре. Дотук с положителните неща. Отрицателните се явяват в трудността да използваш този сателитен тунер в България. Намирането на карти Irdeto не е невъзможно, но коства както положени усилия да намериш такава, така и известни финансови средства за да я ползваш. Всеки иска и очаква, като е купил хубав телевизор, да го използва пълноценно, без да се сблъсква с други проблеми и да си усложнява живота допълнително. Уви, живеем в България, където картинката е съвсем различна. Плащаш за цифрова сателитна телевизия, получаваш дървен сет топ бокс приемник, който има един антенен вход и една скарт букса, през която ти пробутват аналогов сигнал, който телевизора преобразува отново в цифров и става мазало. Имаш сателитен тунер, но пак си преебан, защото същия оператор не иска да дава на клиентите си съответните карти, защото иска да ти пробута същите некачествени приемници, или ако ти даде такава карта да те набута с предплатен договор за една или две години. Та кажи ми как да ти отговори някой, кратко и ясно и да ти даде задоволителен отговор, който да те накара да вземеш правилното решение. Няма как. Решението си го вземаш ти, съобразявайки се с всичко казано дотук. Никой не би могъл да ти каже нещо повече.

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Колега какъв е минуса да има и сателитен тунер за същата цена , не иска ни вода ни храна ,с какво ЕХ 500 превъзхожда ЕХ508 ?

17. Тук е от
    Sep 2010

Ето ви снимки на моята карта на Булсатком, някой може ли да ми каже дали случайно не е Ирдето ?
    http://prikachi.com/images/952/2578952e.jpg
    http://prikachi.com/images/953/2578953I.jpg

Също така как стои въпросът с USB-то на EX500/508 ? Казаха ми, че четяло до 1.3 GB филмов файл от флашка, т.е. все едно да му слагам резийзите, които си свалям за PC-то, а аз си мислех, че поне с HD качество ще мога да му слагам от флашка филми ... така че как стои въпросът и възпроизвеждането на филми и други файлове от флаш памет или други преносители.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

nkd, явно не си ме разбрал правилно. За мен лично не е минус, още в началото му го препоръчах модела. Но човека иска да знае дали може да го ползва, без да се налага да прави сложни гимнастики. А те са неизбежни, както обясних вече. За цената също съм съгласен. Казах му да си купи EX500, защото явно си го дърпа към този модел, въпреки, че другия е вече на същата, или по-ниска цена. Понякога логиката е ясна само за нас, а неразбираема за околните.

Картата е bulcrypt, т.нар. черга. Не е Ирдето.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе