Страница 55 от 119 ПърваПърва ... 545535455565765105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

adtomov,Поздравления за страхотните снимки
    Цитат Първоначално публикувано от adtomov

2. Sony KDL55EX500 (матрица - ?нов тип от Самсунг?)
    Според мен да-LTY460HJ01,LTY550HJ01 при Самсунг съответно
    BN07-00810A LTF550HJ01,SSTZJS,8bit $843.
    BN07-00816A LTF460HJ01,SSEZJS,8bit $568
    BN07-00859A LTF400HJ03,SSDZJT,8bit $558
    BN07-00860A LTF460HJ03,SSEZJT,8bit
    но Самсунг засега ги поставя само в американските модели

2.  

3. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от monti
    adtomov,Поздравления за страхотните снимки Според мен да-LTY460HJ01,LTY550HJ01 при Самсунг съответно
    BN07-00810A LTF550HJ01,SSTZJS,8bit $843.
    BN07-00816A LTF460HJ01,SSEZJS,8bit $568
    BN07-00859A LTF400HJ03,SSDZJT,8bit $558
    BN07-00860A LTF460HJ03,SSEZJT,8bit
    но Самсунг засега ги поставя само в американските модели
    ОК, мерси. А тази?
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg416705

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    сигурно са еднакви матриците на 55EX500 и 46EX500
    Да, като топография на пикселите и разрядност

4. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте. В момента се каня да си взема тв и съм се спрял на 40" ЕХ700. Първо се бях спрял на w5500, но видях че ги спират от производство като серия. В магазина ми отговориха, че ех700 наследяват w серията, а EX500 V серията.

Харесах още една серия от новите - която за съжаление не помня коя беше. Разликата с EX700 беше че не е LED, а досегашния тип- иначе е пак 100Hz BE3
    Някой има ли наблюдения как са цветовете при LED спрямо другия вид. Четох някъде, че май черното на ЕХ700 синее, а не е точно черно. Смятам да го използвам с цифрова телевизия с CI модул. И как се справя ако е към прозорец - разположението в стаята е такова, че ще е леко насочен към стена с прозорец. Че изглежда доста лъскав дисплея, а лаптопа ми с подобен дисплей е доста труден за гледане като съм към някой прозорец. Не е като матовите.

И още едно въпросче, дали този ех700 ще се справи с MKV файлове, или ще трябва да ги пускам по мрежата? Защото ако е по мрежата май ще го свързвам с кабел.
    В магазина като попитах какви точно wireless модули използва, казаха, че би трябвало да работи с всякакви на USB, но мен това ме съмнява - все едно имат драйвери за всичко вътре.

5. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от BugMaker
    Някой има ли наблюдения как са цветовете при LED спрямо другия вид. Четох някъде, че май черното на ЕХ700 синее, а не е точно черно. Смятам да го използвам с цифрова телевизия с CI модул. И как се справя ако е към прозорец - разположението в стаята е такова, че ще е леко насочен към стена с прозорец. Че изглежда доста лъскав дисплея, а лаптопа ми с подобен дисплей е доста труден за гледане като съм към някой прозорец. Не е като матовите.

И още едно въпросче, дали този ех700 ще се справи с MKV файлове, или ще трябва да ги пускам по мрежата? Защото ако е по мрежата май ще го свързвам с кабел.
    В магазина като попитах какви точно wireless модули използва, казаха, че би трябвало да работи с всякакви на USB, но мен това ме съмнява - все едно имат драйвери за всичко вътре.

Отскоро се наслаждавам на 32"ЕХ700, доколкото гледах по Т-те и 40'' е с матов панел и имат страхотна картина и в светла стая, каквито са условията у нас, отражения няма, процорецът е острани. За черното прочети предните ми постове, истината е, че все повече се възхщавам на ТВ-то. В първите дни човек се чуди дали не е сгрешил в избора си и търси кусури.
    Телевизорът се спрявя блестящо с mkv файлове, стига да използваш "външен'' мултимедиен плеър. Моето мнение е да не се занимаваш с разните му wireless модули и мрежи, дори и евтин плеър като Хюндай 110 решава доста главоболия.

Да вметна още, че когато си избирах телевизора се чудех дали да не взема един Самсунг C 650, но в Техномаркета не им се показваше, че бил в кашон и не знаеха дали му е отражателен панела като на B650. Тази седмица пак ходих да го видя на ''живо" в друг Техномаркет, ей така, да не съжалявам, че не съм спестил 350 лв. Въобще не ми хареса черното му, беше точно стещу вратата на магазина, през деня, и мнооого светлееше въпросното черно. Заключих, че ЕХ700 е мнооого по-добър и още повече се радвам, че не се подлъгах по някой Самсунг, особено led моделите от 6 и 7-ма серия, въпреки много по-добрите възможности на вградените им плеъри.

6. Тук е от
    Dec 2009

Имате ли преки впечатления от модела СОНИ KDL32BX400AEP,предлаган в момента на промоция от техномаркет Европа?
    И за тази цена има ли по-добър вариант?

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Някой да е тествал лично 40EX700 как се справя с SD, HD, черно, контраст, ъгъл ...?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

lazarus18 направил съм всички настроики както ми каза за телевизора -52W5500 и плеъра WD TV Live но тресенето в картината на телевизора при статични образи при бавно проследяване си остана.пример-камерата бавно проследява от първият до последният етаж някои блок.скиор се спуска и камерата го следи от страни и в неподвижната ограда зад него се получава тресенето.само в такива моменти като в посоченият пример го има тресенето по принцип не гледам много на този телевизор но забелязах че тресенето го има и на цифровата кабелна,което ме навежда на мисълта че проблема е в телевизора.някои нещо да знае по въпроса и може ли самият телевизор да му се зададе да ъпскеилва до 1080p или нещо от сорта което да помогне или ако му сложа нов фирм (сега съм с оригиналният).

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тези настройки, които съм ти дал са за филми. Има принципна разлика в типовете сигнали - филм и видео. За спортни предавания, студийни записи и тн. настройките са други.
    Телевизора винаги ъпскейлва до 1080р.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

добре де,значи за да не тресе за всеки тип сигнал трябва да правя отделен тип настроика ли?

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    добре де,значи за да не тресе за всеки тип сигнал трябва да правя отделен тип настроика ли?
    Най-добре е така. Иначе телевизора като трябва да се сеща сам понякога бърка. Тия устройства, дето не бъркат струват по няколко хил. евро.

13. Тук е от
    Dec 2005

Здравейте!
    Имам Sony 32w4000, днес реших да избърша праха от дисплея на тв-то, като ползвам една кърпичка, която е от комплекта на другия ни Тв Лг и с ужас забелязах че в единия край, тоест левия точно по средата до ромката на телевизора има луфт и диплея влиза малко навътре. Не съм го бърсал с някакъв натиск нито е удрян телевизора, с минимален натиск просто леко хлътва самия панел навътре...та въпроса ми е случвало ли се е на някой колега тук и трябва ли това да ме притеснява, иначе телевизора си работи перфектно...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Хич не му мисли. Моята Toshiba у нас също има такъв луфт между матрицата и рамката и леко хлопча.На брат ми неговото LG същата работа.И всички сме го забелязали като бършеме прахта

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

venci79 споко това си е основен проблем при SONY. Писали сме доста за това тресене и то съществува от най-евтините до топ моделите на марката.
    Ще трябва да се примериш или смениш телевизора. Преди време го направих и нямам грижи.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Моля Христослав2 и Лазарус18 да се включат и да разрешим веднъж завинаги спора - тресе ли Сони или е въпрос на настройки. Спомням си, че преди време venci79 беше оборен от един от двамата че е въпрос на настройки на честотата на опресняване на подавания сигнал. В крайна сметка така ли е, или не, защото утре ще пазарувам и ще пиша впечатления.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2009

soon добре де чудното е че само аз и ти сме го забелязали тоз проблем.а има толкова много собствиници на сони.дане проблема да е в наще телевизори.пък и твоите са били старите модели на сони.нали уж в по-новите няма проблеми.garyhobson как се прави настроика на чистотата на опресняване на подавания сигнал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе