Страница 106 от 119 ПърваПърва ... 5696104105106107108116 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,576 до 1,590 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Незнам къде ги гледате (измислените онлайн магазини не ги броя), но разликата в двата модела като цена е точно 100 лв.. В Техномаркер, Технополис и Деком са на цени 1599 лв. за EX500 и 1699 лв. за EX508, като на мен лично от Деком ще ми излезе по-евтино, защото там ползвам 5 % отстъпка и така реално и двата модела ми излизат с почти по 100 лв. по-евтино. Или реално EX508 е по-скъп с 96 лв. от EX500.

Мен най ме притеснява това, че както гледам този тунер засега няма да го ползвам и затова се чудя толкова, защото накрая да не остане една никога не използвана "екстра".

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ Blazer тази карта не е IRDETO. Моята е съвсем друга с конкретен надпис IRDETO. Извън района на магазинните вериги и далече от вкъщи съм, иначе бих лично проверил дали с един такъв преходен модул и с картата при този EX508 ще се сработят ли нещата. Ако някой има наличните компоненти нека пробва. При мен отговора на този въпрос е без значение защото съм с изградена независима конфигурация: ТВ (които се ползват само като монитори) + външни сат HD приемници + външни читави мултимедиини плеъри. Все пак ще е интересно за много хора, че всеки търси всичко в едно.

4. Тук е от
    May 2010

Някой може ли да ми каже къде мога да си взема най-евтино безжичния Lan адаптор „UWA-BR100”? Ще се ползва с 32EX700.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Сони пуска на пазара първите интернет телевизори с Гугъл

Японският гигант в областта на електрониката "Сони" пуска на пазара първите в света интернет телевизори с висока резолюция, разработени съвместно с американската компания Гугъл, предадоха световните информационни агенции.

Телевизорите на "Сони" са снабдени с операционната система "Андроид", позволяваща да се гледа огромно количество програми и да се сърфира в интернет, за получаване на нужните видеоизображения, съобщиха от японската компания.

Новите телевизори се предлагат в 4 модификации с размер на екрана от 24 до 46 инча. Управляват се с помощта на пулт с клавиатура. На първия етап ще се предлагат само в САЩ.

С тези интернет системи "Сони" свързва стратегическите си планове за укрепване на позициите си на световния пазар на телевизорите, където японската корпорация отстъпва първите две места по продажби ни южнокорейските си конкуренти "Самсунг" и "Ел Джи".

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от darkwaterbg
    Някой може ли да ми каже къде мога да си взема най-евтино безжичния Lan адаптор „UWA-BR100”? Ще се ползва с 32EX700.
    от 128 до 144лева
    http://aksesoari-za-proektor.pazaruv...630898/#prices

Sony Bravia KDL-46HX900 отвътре
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...-teardown.html

7. Тук е от
    Sep 2010

Някой да каже нещо по въпроса с USB-то ?

Цитат Първоначално публикувано от Blazer
    Как стои въпросът с USB-то на EX500/508 ? Казаха ми, че четяло до 1.3 GB филмов файл от флашка, т.е. все едно да му слагам резийзите, които си свалям за PC-то, а аз си мислех, че поне филми с HD качество ще мога да му слагам от флашка ... така че как стои въпросът с възпроизвеждането на филми (и какъв по-точно беше формата, който четеше) и други файлове от флаш памет или други преносители.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Мога да кажа за HX700 чете divx 1,37GB, но компресирани от BR дори и на 480 не чете

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Някой да каже нещо по въпроса с USB-то ?
    Човече, този модел на Sony ще остарее, докато ти се чудиш и маеш. Преди да ти отговоря, ще ти кажа, че многократно в темата е споменавано, какви формати чете USB-то на този модел. И не само в тази тема. Ако мислиш да гледаш MKV-та, забрави. Не става. Четат се m2ts файлове, но субтитрите трябва да се вграждат. DivX с отделни субтитри също, ама кой ли вече гледа авита... С една дума, ако искаш да гледаш HD съдържание от замунда на USB-то на телевизора, марката Sony не се препоръчва. Ориентираш се към Samsung и LG, при които възможностите на плеъра са по-разширени, както за видео, така и за аудио.

11. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Човече, този модел на Sony ще остарее, докато ти се чудиш и маеш. Преди да ти отговоря, ще ти кажа, че многократно в темата е споменавано, какви формати чете USB-то на този модел. И не само в тази тема. Ако мислиш да гледаш MKV-та, забрави. Не става. Четат се m2ts файлове, но субтитрите трябва да се вграждат. DivX с отделни субтитри също, ама кой ли вече гледа авита... С една дума, ако искаш да гледаш HD съдържание от замунда на USB-то на телевизора, марката Sony не се препоръчва. Ориентираш се към Samsung и LG, при които възможностите на плеъра са по-разширени, както за видео, така и за аудио.
    Спокойно! Утре по всяка вероятност ще се ходи да се купува ...

С една дума има ли лесен начин за гледане на филми, този формат m2ts май трудно се намира или поне аз не съм срещал филми в такъв формат, а казваш, че .avi + sub/srt file ги чете, така ли ?

Ти например нали си с EX500 как процедираш с филми и други файлове от флаш памет.

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ти например нали си с EX500 как процедираш с филми и други файлове от флаш памет.
    Лесно. Въобще не го ползвам. Плейвам си всички файлове от компютъра.

13. Тук е от
    Feb 2010

@vency79
    Странно че няма коментарии по новината, която съобщаваш.
    За мен това е много важна стъпка на новото ръководство, поставящо любимата марка, където и е мястото в авангарда.
    Правилна стратегия от много години насам.
    Бомбастичния дизайн ( Hello Apple ) и тандема с Google и Интел е гаранция за успех. Андроид е пък с отворен код, така че ни очакват само приятни изненади, дори в телевизора да има заложени ограничения ( Flac & MKV ), то те ще се поправят лесно.
    Малко линкове:
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...ature_DualView
    и цената:
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...googleTVSet_46
    Цената е народна, предполагам че бързат да се наложат.
    За тези, които смятат че новината не ги интересува - почакайте да видите какво ще стане с цените на телевизорите без тази екстра догодина.

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

По интересен е този блу-рей с тези възможности , тъй като може да се ползва и с други телевизори, защото това ТВ е голямо колкото монитор

16. Тук е от
    Feb 2010

@nkd
    Определено, за плеър с такива възможности 399$ е много добра цена.
    А 1399 $ е за 46" телевизор. С edge-led, сигурно на базата на 46ЕХ700.

17. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте! След доста гледане и проучване съм се спрял на 2 модела TV:Sony KDL-40EX710 и Panasonic TX-P42G20E. Бихте ли ми дали вашето мнение и съвет кой от двата според вас е по-добър за БГ условия? Телевизорът ще се ползва в хол, от 3-3.50м разстояние с цифрова кабелна.
    Някой има ли реални впечатления от Sony KDL-40EX710, добър ли е този модел и заслужава ли си, тъй като много ми харесва на дизайн? Параметрите му ми се струват задоволителни, но не знам на практика как работи...никъде не мога да открия отзиви за него...Благодаря предварително

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Що за глупост е това да се цензурира сайта АВГАЙД.цом, а банера му гордо да стърчи в началото на страницата? Може ли някой да ми отговори?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе