Страница 96 от 119 ПърваПърва ... 46869495969798106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от miroslavmin
    Здравейте.Имам тв Z5500 на 5 месеца.Когато е угасен някой път чувам звук който наподобява включване на реле.Същия звук чувам,когато включвам и изключвам телевизора от дистанционното,което мисля е нормално,но трябва ли да се чува и при изгасен телевизор през определен интервал от време?
    До днес не му обръщах внимание,но преди малко тв.изгасна сам и веднага след това се включи.Установих, че вече като го изключвам от дистанционното това реле не се чува.Включвах и изключвах опцията от менюто за бърз старт на телевизора,но разлика няма и въпреки,че бързия старт е изключен тв.започва да включва значително по-бързо.Това ме навежда на мисълта,че релето или каквато част отговаря за бързия старт се е прецакала(ако не се изразявам правилно моля за извинение)Ще е проблем ли ако тв.си работи така,защото не ми се занимава със сервизи и дали ще се повиши много енергопотреблението му,когато е изключен?
    Кога го чуваш това щракане? Ако е 5-10 мин. след изключване от дистанционното е ОК. Има няколко минути след изключване,в които не се изключва напълно а остава в режим бърз старт. След тия няколко минути се чува това щрак и минава в икономичен режим. Аз съм с W5500,и след един от ъпдейтите започна да се държи така.

P.S. Не знам дали това не е публикувано вече - сервизна инструкция за W5500+схеми http://hotfile.com/dl/68583443/a3c27...00.pdf.html%5D

2.  

3. spinus
    Guest

32 EX500 Проблеми със свързването към лаптопа. Лаптопа няма HDMI изход, но има DVI. Свързах го с телевизора чрез преходник DVI-HDMI, картината заспа, но когато свързах аудиокабела от лаптопа към телевизора, във входовете на задния панел, уви звук няма никакъв. Помагайте!

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

Единия край на кабела за звука го буташ в изхода за слушалки на лаптопа, а другия го буташ в телевизора отзад на входа, до който пише PC/HDMI 4 Audio In.
    А видеокабела му го буташ в HDMI4, само на него можеш да вкарваш допълнително звук по друг кабел.

Да си напиша и аз едно питане - и аз съм с KDL-32EX500 - та значи вчера си вързах телевизора към един стар VCR рекордер през SCART-out-а на телевизора. Използвам DVB-C с CA-модул вместо settopbox. Картината и звука са идеални с изключение на факта, че на каналите в които субтитрите не са вградени в картината, а са допълнителни (например HBO, Cinemax и т.н.), субтитрите не излизат на записа на видеото после - т.е. Sony-то не ги пуска през SCART-изхода.

Не съм пробвал с операторския DVB-C settopbox, но съм доста сигурен, че там няма да го има този проблем, и ще си има субтитри...

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от speedycars
    Да си напиша и аз едно питане - и аз съм с KDL-32EX500 - та значи вчера си вързах телевизора към един стар VCR рекордер през SCART-out-а на телевизора. Използвам DVB-C с CA-модул вместо settopbox. Картината и звука са идеални с изключение на факта, че на каналите в които субтитрите не са вградени в картината, а са допълнителни (например HBO, Cinemax и т.н.), субтитрите не излизат на записа на видеото после - т.е. Sony-то не ги пуска през SCART-изхода.
    Не съм пробвал с операторския DVB-C settopbox, но съм доста сигурен, че там няма да го има този проблем, и ще си има субтитри...
    От телевизора няма как да си запишеш и субтитирите-телевизора подава по скарт сигнала в чистият му вид/какъвто го получава/ тоест без обработката и допълнителните функции като избор на субтитри.
    Единственият начин е през операторския DVB-C settopbox. През чинчовете или HDMI.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

Мноооого тъпоооо....

7. Тук е от
    Jul 2009

За колегата с промоцията на Карфур - погледни още веднъж какво пише на брошурата - 1+1 подарък! Това следва да се чете - един брой + един подарък - в случая часовник! Това важи и за всички, които са се засилили до Карфур!

Поздрави!

8.  

9. spinus
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от speedycars
    Единия край на кабела за звука го буташ в изхода за слушалки на лаптопа, а другия го буташ в телевизора отзад на входа, до който пише PC/HDMI 4 Audio In.
    А видеокабела му го буташ в HDMI4, само на него можеш да вкарваш допълнително звук по друг кабел.

Т.е. звука към телевизора ще е моно, така ли? Понеже кабела с който разполагам в единия край е с два чинча, май ще трябва да вземам нов, но ако е моно звукя ще имам супер картина и калпав звук!!!

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2006

Лаптопът ти най-вероятно не е моно, ами е стерео...

Трябва ти кабел, който в двата края е с мъжки стерео-жакове. Единият край го буташ в изхода за слушалките на лаптопа, а другият - в PC/HDMI 4 Audio In на телевизора.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

"Мъжки стерео жак" - това е стандартен 3,5мм жак за слушалки. Приложим е за всички MP3 players, Walkman, TV, PC audio in / out.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

на мен пък от близoo идваха преди няколко дена да прекарат домашен телефон и интернет пакет с цифровата.оплаках му се на техникa че съм c техен CAM модул а нямам програмите от 10 до 21 канал. тои ме попита телевиора СОНИ ли е?казах да и ми каза че имало такъв проблем от няколко месеца обаче още не можели да разберат от какво е.и каза че го има само при CAM модулите свързани с телевизор сони.също ми каза да отида до офиса им и да кажа за проблема и те знаели и щели да ми дадат безплатен приемник докато отстранят този проблем.наистина в началото го нямах тоз проблем.от няколко месеца е така но тез глупави техници толкова ли не могат да разберат от какво се получава така. ???

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

На техниците работата им е да правят стандартната инсталация - кабели и STB.
    Проблемът идва от преобразуването на сигнала за кабелната и от самия телевизор. Няма как техника да знае какво са направили китайчетата и индийчетата с firmware само на Sony.

16. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте и от мен.Та.....след като едва вече чета субтитрите на моя поотлежал Тринитрон и не мога да разбера кои отбори ритат топката,та се налага да ги познавам по екипите реших да си взема нещо по-новичко,по-модерничко.Преди няколко дни влизах в един Техномаркет да видя какво предлагат,но след като консултанта ми обясни,че разликата между телевизор 100Hz и телевизор 50Hz е точно има-няма 50Hz реших да търся другаде информация и да си дам парите на някой,който може компетентно най-малкото да ми отговори на въпросите.Един приятел ме насочи към този форум със суперлативи.Е....аз да ви кажа не разбирам много много от телевизори и не ми се иска да дам една чанта пари за нещо което ще е по-зле и от Тринитрончето ми ). Та за сега съм се насочил към KDL-32EX500AEP.Моля за компетентно мнение как е модела,заслужава ли си 1300-тата лева(колкото е и бюджета ми) и мога ли за тези пари да си взема нещо по-добро?Основните ми критерий не са много високи.Държа да има USB Video(ама наистина да мога да гледам и да има и субтитри),да е FULL HD, 32' за съжаление са максималните които могат да се съберат там където ще бъде и понеже съм голям футболен фен бих искал да ми гали окото когато гледам Бербо да прави 3-ка на Ливърпул.Предпочитания за марка нямам,просто държа наистина да си заслужава парите.Благодаря предварително.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Условието ти за пълноценен медиа плеър през USB те праща за сега при две марки Samsung или LG . Като се има пред вид и ,че ще се гледа спорт въпросните 100хц или 200хц. стават задължителни ето такива модели :
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072744
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070937
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073104
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073103
    Разбира се може да ги потърсиш и в други магазини.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от the__bull
    32' за съжаление са максималните които могат да се съберат там където ще бъде и понеже съм голям футболен фен бих искал да ми гали окото когато гледам Бербо да прави 3-ка на Ливърпул.Предпочитания за марка нямам,просто държа наистина да си заслужава парите.Благодаря предварително.
    Нямаш място за по-голям ?? Хайде малко помисли и поразчисти За мен 32" е все едно да гледам на лаптоп....

PANASONIC TX-P37X20E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070416

PANASONIC TX-P42U20E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09076687

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе