Няма пълно щастие.
е добре има ли въобще някъкво предимство да не ползваш САМ модул, а да си с техният приемник.
Като гледам доста хора имат проблеми от най-различно естество с техните кабелни оператори.Първоначално публикувано от venci79
Техните приемници са настроени 'барнати' според изискванията им. При това положение за да не си образуваш допълнително нерви, можеш да ползваш техен приемник.
Не на последно място ще си горд собственик на още една 'Hi-Tec' джаджа!![]()
Проблем с KDL19L4000K
Изведнъж изключи..Вадя кабела от захранването, включвам го отново и не иска. В началото мига зелената лампа много пъти/ гледах,че ако мига определен брой пъти означавало нещо/, но не, мига си доста време и след известно време спира и започва да мига червената лампа.
В ръководството пише, че мига ли червената лампа - газ до сервиза, но ако е нещо елементарно може и да ми помогнете
Докато мигат разните лампи не работи нито дистанционното, нито бутоните на телевизора..![]()
@ versacetoПървоначално публикувано от versaceto
При всяко включване телевизора си прави самодиагностика и ако нещо не е наред -мига червеният светодиод.
Носи го в сервиза.Да се надяваме че е нещо дребно и евтино.Пожелавам ти бърз и евтин ремонт. Дръж ни в течение какво е станало.
НЕДЕЙ, бе човек.Новото 32ex302 e 899 лв.Отиди в магазина, направи си устата за отстъпка и ще го вземеш за 850лв. за 150 лева не си струва да вземаш старото.Ти си решаваш.Първоначално публикувано от nik4o77
някой има ли инфо mодела на сони - 40ЕХ500АЕР защо навсякъде в европа го го анонсират с ВЕ2, а на ВЕ3 и 120hz, а не 100hz- както е в БГ.
Допълнително искам да изразя възмущението си от Сони България, които са мнооо зле, никаква инфо за нищо.. те серията ЕХ ги продават .. от месец в БГ, а ми предоставят линкове към белгийски сайтове за инфо понеже те не разполагали .. с много такава ?!?!? Каква фирма е това????? много са зле!![]()
питам защо има разлика за едни и същи модели (визирам само серия ЕХ500 и по точно 40"модел) дори без значение дали са за Европа, САЩ и прочее, които на запад ги анонсират всички с процесори ВЕ2, а само в БГ с ВЕ3? а колкото до това какво са качили на сайта си в БГ ... е меко казано смешно при положение, че те нямат инфо за матриците в моделите си (като битове, тип и прочее). какво са направили качили някаква постна инфо и то с ..противоречия и когато се свържеш с тези професионалисти .. те те препращата назапад?! защо не са достатъчно подготвени ли?![]()
Европейските модели винаги са на 100Hz, а в страните със NTSC стандарт са на 120Hz.
Информация за матриците рядко може да намериш в официалните сайтове. Най-малкото защото това вълнува много малко потребители.
Никъде няма да намериш инфо за матриците, преди някой като adtomov или чуждестранния му вариант не я снима. Можеш да разгледаш немския или английския сайт на Сони и няма да намериш повече информация за матрица!
добре а относно типа на енджина -ВЕ2 или ВЕ3 - на кое да вярваме (на нашата БГ инфо или тази от Германия, Франция, и прочее вече не си спомням, където никъде не срещнах 40ех500 да е с ВЕ3, а само и единствено с ВЕ2)?
Здравейте, харесал съм си ТВ Сони от новата серия EХ но за съжаление в кухнята където мисля да го сложа нямам достатъчно място за 32 инча, а като гледам не предлагат от този модел по малки вариянти, някой все пак може ли да ме осведоми ако е запознат колко долу горе са размерите му височина, ширина и дължина. Благодаря много.
Ето размерите, виж в спецификацията: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/...specificationsПървоначално публикувано от delgogo