Страница 41 от 119 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Пробвах и с нередактиран файл пак не се плейва ! Остава флашката която ползвам да не е в ред нещо !

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Пак съм аз, пуснах запитване до SONY и отговорът е следния !

Faylove po-golemi ot 2 GB ne mogat da badat razpoznati prez USB vhoda na televizora.

Vashiyat sluchay e registriran pri nas s nomer 25470202. Ako imate nuzhda ot dopalnitelna informatsiya, za da obrabotim po-barzo zapitvaneto, molya otgovorete ni bez da promenyate Temata (email Subject).

Sony Sentral end Cautiyst Yurap Kft, klon Balgapiya
    Sony Informatsionen Tsentar

4. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от bandev
    "The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte (232−1 bytes). Video applications, large databases, and some other software easily exceed this limit. Larger files require another formatting type such as NTFS."

Благодаря ти за отговора.
    Явно за сега само новите модели ще четат DivX със субтитри през USB-то.
    Sorry, грешката е моя - 4Gb

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    благодаря на всички за съветите, в крайна сметка и аз съм вече със Сони - 37 EX500.
    Снощи нямаше много време да се занимавам, но първие впечатления са отлични - гледам Цифрова кабелна от Кейбълтел и съм доволен от качеството, разтояние до телевизора около 3 метра (панелен хол на тясната страна). Тепърва ще му разучавам екстрите - DLNA, USB и т.н.
    Явно в Техномаркет сигнала им е кофти, защото там се бях тотално разочаровал на стандартна резолюция как работи в магазина. Слава богу в къщи всичко изглежда ок.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

renault_fen защо не взе 40EX500 многократно е коментирано тук че разликата между 37" и 40" е малка в цената.в случая 190лв, в други случаи дори по-малка например 37W5500 и 40W550 само 100лв разлика.а и имаше някакви проблеми специално с 37" на сони но кои точно модели трябва да се върнеш малко на зад в темата да видиш.

7. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    Здравейте,
    благодаря на всички за съветите, в крайна сметка и аз съм вече със Сони - 37 EX500.
    ...
    Честито за придобивката! Очакваме отзиви после...

8.  

9. Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    Здравейте,
    Честито!

10. Тук е от
    Apr 2008

за пореден път "професионалистите" от сони Бг се доказаха ... като на въпрос относно нов фърм за Сони ЕХ500 с възможност за корекцич на субтитрите отгошориха:
    "През USB порта на телевизора не могат да бъдат пускани субтитри. Единствения начин да имате субтитири е те да са вградени във видофайла, но по този начин те не могат да бъдат променяни". тези дори не знаят характеристиките на продаваните от тях продукти

11. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте,
    От 5 дни и аз съм горд собственик на 40EX500 и общите впечатления са ми добри, има много екстри и гевезелъци, но се сблъсках с 2 неприятни проблема при работа с САМ-модул, поне единият от които доколкото разбрах е типичен за Сони и се чудя дали и някой друг се е сблъскал и имат ли някакво решение.
    1. Абонат съм на Кейнълтел и те предават некодирано 2 HD канала -NG и ES. С първия всичко е наред, но при втория когато САМ-а е вкаран, телевизорът постоянно пищи че "модулът е изваден" екранът периодично почернява и това продължава до момента в който действително не извадя модула. Обсъждах проблема във форума на КТ и оттам разбрах, че ES HD има вдигнат флаг че каналът е кодиран, докато той дефакто не е и това шашва телевизора и модула - опитва се да разкодира некодираното. Човекът, който ми даде тази информация също каза, че се е натъкнал на подобен проблем при СОНИ, докато при LG го нямало (без да съм споменал че притежавам Сони). Тъй като съм маниак относно ES, решение с вадене и вкарване всеки път на модула изобщо не ме устройва.
    2 На мултиезичните канали като Euronews пак при работа с САМ успява да разкодира канала само на 3 езика, при това първите 3 които са в менюто на канала или първия основен на телевизора и следващите 2 от менюто на канала. Отначало на ТВ бях задал само български - разкодираше френски, английски, немски, след това поставеих 2-ри език руски - започна да разкодира руски, турски, арабски, накрая пробвах 1-ви английски, 2-ри руски - започна да разкодира английски, немски, италиански мисля, т.е. винаги намира първия език и разкодира него и следващите 2 както са подредени на канала, без дори да се съобразява с втори предпочитан. На останалите езици изобщо няма звук, ТВ изкарва съобщение, че каналът не може да бъде декодиран, макар, че картината си върви. Този проблем по не съм убеден дали е от ТВ или САМ-а макар че засега пробвах с 2 САМ но един и същи модел -абсолштно същото поведениет.е. не е дефектен, но може би техн. възможност.
    Така. че ми е интересно дали някой друг собственик на Сони е имал подобни проблеми и дали е успял да ги разреши или просто да има идея - примерно друг модел САМ дали има шансда се справи?

12. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Относно обновяването на софтуера на ЛСд Сони има ли смисъл или не? Честно казано се уплаших, като гледам как има вероятност тв-то да се развали при неправилна инсталация - моя Сони е 40'Z5500

13. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от sashoteneke
    Аз съм със EX-500 и съм абонат на кейбълтел .Махнах приемника и си купих КАМ модул и сега на SD сигнал качеството на картината е много добро.
    Виждам, че си точно моя случай - ЕХ-500, Кейбълтел и САМ - имаш ли проблемите от предния ми пост?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bossorange
    Относно обновяването на софтуера на ЛСд Сони има ли смисъл или не? Честно казано се уплаших, като гледам как има вероятност тв-то да се развали при неправилна инсталация - моя Сони е 40'Z5500
    Tи си решаваш дали ще го ъпдейтнеш Ако нямаш проблеми и си доволен -не го прави. За 2 години -само двама са имали проблем след ъпдейт-но нито един със Сони.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Tи си решаваш дали ще го ъпдейтнеш Ако нямаш проблеми и си доволен -не го прави. За 2 години -само двама са имали проблем след ъпдейт-но нито един със Сони.
    А можеш ли да ми обясниш какви ще са подобренията след ъпдейта, че не ми става ясно от статията.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

то си го пише какви са промените-кликни на + преглед/характеристика
    http://support.sony-europe.com/tv/do...W_Bravia1700EA

а тук е за DVB-C тунера
    http://support.sony-europe.com/tv/dv...&m=KDL-40EX500

18. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Да де, нищо не разбирам, обясни на лаика

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 119 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе