маи не е така както казвате,за 10 и 8 бита матриците.коментара е на lazarus 18.Първоначално публикувано от lazarus18
маи не е така както казвате,за 10 и 8 бита матриците.коментара е на lazarus 18.Първоначално публикувано от lazarus18
а това е пък на civica коментара.Първоначално публикувано от civica
venci79 10 битовата матрица е по добра, но и по скъпа. Мисля, че разликата между Z5500 и HX700 е в това, че Z5500 e с 10 битова матрица и задно осветяване WCG-CCFL, a HX700 е с 8 битова матрица (за което не съм напълно сигурен) и задно осветяване CCFL, това е достатъчно за по ниската цена на новия модел. Sony HX700 е орязан хардуерно и обогатен софтуерно. Зрителният ъгъл също е по добър от на Z5500
а някой знае ли как да проверим новите серий с колко битови панели са? Иначе и ЕХ500 има мн.добър ъгъл на видимост! Другото което ми прави впечатление е , че при плейване на видео от флашката автоматични ми изключва Motion flow-, което ако желаето може да си пуснете сами.
Утре ще си купувам тв Сони.Спрял се сьм на 40-EX500 и на 40-HN700.Кой от двата ми препорьчвате?
Колега , втория кой е ? LX - не , NX - ? или HX - ?
А така , вече разбрах ! За мен избора е 40HX700 ! При Сони за 2010 сериите ТВ са : LX , NX , HX ,EX ! Лично аз харесвам и 40EX700 , но го няма все още по магазините или аз поне не съм го видял !
Четах тест на EX500 .Той се представя по-добре от EX700 главно заради подсветката
Oт до сегашната информация за серията EX което се епоявило всички говорят, че най-доброто от нея е само EX700 модификацията!
Честно незнам до като лично не ги тествам.
Малко информация от мен, относно плейването на M2TS файл със субтитри през USB-то на Sony 40EX500. След доста ровене в нета, открих подходящ софтуер за вграждане на субтитри и енкодинг на MKV в M2TS. Програмата е XviD4PSP 5.0, като е нужно да инсталирате допълнително и AVISynth. Единственият минус е, че енкодинга става бавно и изходния файл е малко по-голям. Пример:
Lost.S06E04.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv (1.09GB)------>Lost.S06E04.720p.HDTV.X264-DIMENSION.m2ts (1.28GB). Време за енкодинг, около 3 часа.
И аз искам да питам за SONY32EX302-знам чее с стария процесор BRAVIA ENGINE 2-но е нов модел от тая година,дали има нешто пипнато софтуерно и даса подобрили картината наи вече ме интересува на сд сигнал?
Не се лъжи да си копуваш по евтини модели на SONY работят много зле.BRAVIA ENGINE 2 процесора на SONY е много слаб.А на този модел всичко му е зле,ще сгрешиш много с него,по-добре си вземи LG 32LH300 за същите пари.Първоначално публикувано от nugya