здравейте.да се похваля и аз че от днес съм собственик на 40EX500 .естествено още е в кашона но след малко ще има старт.
здравейте.да се похваля и аз че от днес съм собственик на 40EX500 .естествено още е в кашона но след малко ще има старт.
Честито! Да си го ползваш със здраве! Мисля, че ще останеш доволен.![]()
Честито и от мен. Да се гледате дълго време![]()
супер картина извади това сони.тук в петрич хвана около120 цифрови канала от които 5 HD.прави впечатление че два от тези hd канали накъсват.не мога да си ги обясня.а и как да подкарам you to be чрез мрежов кабел.изписва ай пи адреси но не може да се свърже.иначе като качество на картината през HDMI е нещо невероятно.
Някой може ли да ми каже какви настройки да направя на 32EX500 за да имам добра картина ?
Здравейте, закупий си Sony - 46V5500, видях че има нов Firmware за него, искам да попитам има ли смисъл да го качвам ако всичко си въри добре, в смисъл кое точно оправя този ъбдейт?
То си го пише на сайта какво подобрява-ти си решаваш дали ще го ъпдейтнеш.
каде евентуално може да се види инструкции за работа с дистанционното на 40EX500.?копчето отдолу на дистанционното за какво е?
e как за какво? за пускане и изключване на тв. направили са го така, за да можеш да го оставяш с лицето надоло да не събира прах по бутоните. относно бутоните ... няма да намериш инструкция, затова сам .. се разцъкай и ще ги разбереш. ако нещо те затруднява питай!![]()
благодаря ти за отговора.кажи ми как да пусна интернет през лан кабел.изписва че неможе да се свърже.скороста ми е 1,3мб/с долнлоад.Първоначално публикувано от tottenham
Кои канали накъсват при теб единията да не е филм плюс HD.Първоначално публикувано от petrucci
Малко съм разочарован от EX500 Старото ми Сони (стъклен плосък екран) показва доста по-добре от 32EX500
Ако старото ти Сони е било CRT, нищо изненадващо.Първоначално публикувано от proroka
Ами CTR си беше...просто тези ЛСД-та и плазми ми се струва, че както уж са правени по съвременни технологии, така са на светлинни години назад от старите "стъкларки" ... като ги сложа един до друг и като сравня качеството на картината, направо ми иде да му изиграя една брадва на това новото EX500 ... аз имах някакви съмнения за новите модели, ама като го сравнявах с другите ЛСД-та в магазина ми изглеждаше супер, докато не се прибрах и сравних със стария китюк...колкото по-нови, толкова по-калпави значи пууу![]()
Ако говорим за аналогов сигнал може и да е така .Първоначално публикувано от proroka