Страница 42 от 119 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. VTL
    VTL е офлайн

Тук е от
    Jan 2010

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

bossorange разбира се, че има смисъл да се смени вградения софтуер. След като следваш внимателно инструкциите за актуализацията, няма как да стане проблем. Но е препоръчително да ползваш и UPS ако разполагаш с такъв, защото едно спиране на тока в този момент ще обърка всичко и трябва да го караш по сервизите после. Аз си го смених и нямаше проблеми, но всеки си поема риска.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ето го и безжичния Lan адаптор за новите телевизори на Sony: http://www.sony.bg/product/tpa-other...eType=Overview

Някой да има представа, каква ще му е цената?

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    renault_fen защо не взе 40EX500 многократно е коментирано тук че разликата между 37" и 40" е малка в цената.в случая 190лв, в други случаи дори по-малка например 37W5500 и 40W550 само 100лв разлика.а и имаше някакви проблеми специално с 37" на сони но кои точно модели трябва да се върнеш малко на зад в темата да видиш.
    причината за по-малкия размер беше за да имам сравнително добро качество на SD сигнал. На по-големият (40'') поне на мене ми се струва, че при такъв сигнал качеството е малко по-кофти. Когато ми демонстрираха в Техномаркет как работи на тяхната кабелна бях доста притеснен от качеството и това предопредели избора за този размер. Сега чакам в петък този CAM модул от кейбълтел и предполагам ще има подобрение в картината (в момента съм с външен цифров приемник и от там през скарт до телевизора).

5. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Ето го и безжичния Lan адаптор за новите телевизори на Sony: http://www.sony.bg/product/tpa-other...eType=Overview

Някой да има представа, каква ще му е цената?
    140лв. ми казаха от Електрон, очакват го през втората половина на март

Хайде бе хора, кажете нещо по проблемите ми с САМ-а, никой ли не се е сблъскал с нещо подобно?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    причината за по-малкия размер беше за да имам сравнително добро качество на SD сигнал. На по-големият (40'') поне на мене ми се струва, че при такъв сигнал качеството е малко по-кофти. Когато ми демонстрираха в Техномаркет как работи на тяхната кабелна бях доста притеснен от качеството и това предопредели избора за този размер. Сега чакам в петък този CAM модул от кейбълтел и предполагам ще има подобрение в картината (в момента съм с външен цифров приемник и от там през скарт до телевизора).
    ма тоз SD сигнал защо ти е?тази технология умира?пък още повече че имаш цифрова.не те разбирам въобще но ти си знаеш.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Първоначално идеята беше за 40'', a в момента реално сме повече от доволни от 37'' в къщи. Силно се надявам да има повече HD канали и то по-скоро, но според мене няма толкова скоро да отмре този сигнал - SD, пък и като гледам технологията при телевизорите се развива с такива темпове, че след 5 години сегашните ще са сигурно много назад.
    С други думи, не е като едно време да купиш телевизора и поне 15 години да се ползва Живи и здрави, кой знае с какво ще го сменя след години.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2006

Направих запитване и до поддръжката на Сони дали имат информация ще се обновили и фърмуера на по-старите модели, в часност от серия W5500, за да могат и те да възпроизвеждат през USB-то DivX със субтитри, които ми отговориха следното:
    "Все още нямаме информация дали ще бъде възможно да бъде направен firmware ъпдейт, който да позволява разпознаване на DivX филмите на по-старите модели телевизори. Най-вероятно няма да има такъв, защото за новите модели е нужна регистрация на www.divx.com с уникалния за всеки модел номер, за да могат да бъдат гледани DivX файлове.
    Ако все пак бъде направен такъв firmware, информацията ще бъде обявена на страницата за поддръжка на продуктите ни."

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Тази рeгистрация e нужна за да се използва Divx/VOD ,това е начин за теглене на филми срещу заплащане от тях (Video On Demand). Не променя нищо в медия плеъра . При Тошиба има същата регистрация ,но от това субтитри на български не тръгват. Иначе и без регистрация си чете Divx/Xvid файлове.

11. Тук е от
    Apr 2008

а някой има ли идея дали е възможно да настроя веднъж за винаги субтитрите плейвани през USB на ЕХ500 да ми тръгват винаги на втората опцич "1251".. а не всеки път да влизам от менюто и да го избирам (защото винаги ми подкарва 1250 и става досадно)

12. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Имам следния случай - лсд Сони 40'Z5500 при инсталация на цифревите настройки ПЪЛНО СКАНИРАНЕ, ми намира 176 канала, а при БЪРЗО СКАНИРАНЕ - 183 канала. А при бързо сканиране със зададени 724000HZ ми намира 187 канала. Защо така? Не трябва ли при пълно сканиране да намира всички канали?
    п.п. кабелната ми е КЕЙБЪЛТЕЛ
    п.п. с кам модул съм

13. Тук е от
    Feb 2010

И аз съм на Кейбълтел с САМ но с 40ЕХ500 ама ми излизат само 171 канала. А как му задаваш честотата, при мен ръчното сканиране е недостъпно и излиза съобщение, че работи само на антена?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от bossorange
    Имам следния случай - лсд Сони 40'Z5500 при инсталация на цифревите настройки ПЪЛНО СКАНИРАНЕ, ми намира 176 канала, а при БЪРЗО СКАНИРАНЕ - 183 канала. А при бързо сканиране със зададени 724000HZ ми намира 187 канала. Защо така? Не трябва ли при пълно сканиране да намира всички канали?
    п.п. кабелната ми е КЕЙБЪЛТЕЛ
    п.п. с кам модул съм
    2та HD канала хващаш ли?

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от watson
    И аз съм на Кейбълтел с САМ но с 40ЕХ500 ама ми излизат само 171 канала. А как му задаваш честотата, при мен ръчното сканиране е недостъпно и излиза съобщение, че работи само на антена?
    и при мен е така и затова не мога да хвана 2та HD канала аз съм с 52W5500

17. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от watson
    Даваш му кабел, после бързо сканиране и то ти дава ръчна или автоматична отдолу под бързо сканиране. Ако искаш ми звънни да ти кажа как става.
    Иначе при всички случаи хващам двата ХД канали

18. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от bossorange
    Даваш му кабел, после бързо сканиране и то ти дава ръчна или автоматична отдолу под бързо сканиране. Ако искаш ми звънни да ти кажа как става.
    Иначе при всички случаи хващам двата ХД канали
    А, ама то това май го имаше при първоначалната настройка. Иначе в меню "настройки" имам "автоматична ЦН" и "Ръчна ЦН" ама ръчната е неактивна а пък автоматичната направо те пита "да стартира ли АН" след кото мисля, че направо започваше (не ми се пробва сега, че пак ще ми разбърка каналите). Иначе HD си ги хващам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 119 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе