Интересно Панасоник какви процесори ползват ?
Интересно Панасоник какви процесори ползват ?
Видеопроцесора в G20 - ТridentПървоначално публикувано от nkd
http://www.hdzona.com/forum/index.ph...tach=715;image
Добре де... кой телевизор/технология е добър за телевизия и филми/игри от компютър ?
за игрите трябва да гледаш кой има най-малък Input lag.Първоначално публикувано от bimbata
За филмите кой е с най-доброто черно и най-добър motion resolution.
Няма идеаленНо с всяка изминала година моделите се подобряват.
Trident са едни от водещите, да не напиша най-добрите процесори. Madiatek са в дъното на класацията.
Моят CRT HDMI Philips е с Renesas и съм повече от доволен от изображението му. След като си пипнах настройките в сервизното меню, разбира се.
Panasonic едно време ползваха техни процесори, на Mitsubishi, после имаше Philips / nxt, SGS Thomson (не знам какво стана с тях).
Bravia Engine 2-NEC ElectronicsПървоначално публикувано от hristoslav2
http://techon.nikkeibp.co.jp/article...30/173651/?P=3
http://techon.nikkeibp.co.jp/article...73651/fig5.jpg
Samsung също използва свои процесориПървоначално публикувано от hristoslav2
![]()
Да и SamsungПървоначално публикувано от monti
я сега дай какви са и процесорите/модели/![]()
Bravia Engine 3
Bravia Engine Pro
Не знамПървоначално публикувано от hristoslav2
това го видях като линк в някакъв форум
Какво ще кажете за sony KDL-46V5500 да го купувам ли става ли за кабелна тв през двб-ц тунера коя година е модел някой знае ли ?
Някой да знае дали може да се активира ръчна настройка на кабелния тунер от сервизното меню .Ще е много полезно ако се разбере дали може и как, че наще кабелни оператори са ужас-все нещо ровят сменят канали, сменят честоти работят та се късат в стнциите.При LG-тата върши добра работа,при PHILIPS също,веднъж ми се наложи и един самсуняк да настройвам-кошмар 2 часа си играх хубаво че беше ръчната настройка и знам и чвстотите на кабелните оператори та ги качих един по един всички пакети, и едни познати от кабелната се обаждат за подобен модел модел-полвин ден изгубиха докато го настроят то не е направено за хора- подменюта и глупости колкото искаш за сортиране на каналите да не говорим.Та ще е добре и на SONY да може да се настройва ръчно.Не съм сигурен но мисля че на първите с DVB-C можеше -D3000,D3500,V4000,W4000 и т.н. пък може и да се бъркам не помня вече.
Кой би ми препоръчал за целта:Първоначално публикувано от hristoslav2
Panasonic 42G20 - 2000 лв.;
LG 42SL8000 ; LG-42LH5000 ; Samsung 40B650 ;
Sony KDL-46V5500 - 1400 лв.
Благодаря предварително.
Panasonic 42G20 - 2000 лв.Първоначално публикувано от bimbata
a ako ти стигнат финансите Panasonic 42V20 - най-доброто за момента на пазара
Ако разполагаш със сервизно меню за модела + разшифроваща таблица за съкращенията в менюто - може и да стане.Първоначално публикувано от icogen
Поразпитай във близкият фирмен сервиз на Sony- особенно за съкращениятаче нищо не се разбира
За съжеление буджета ми от 2000 лв. е превишен вече. Та за това се въртя и суча да не би да се затрудня излишно.Първоначално публикувано от hristoslav2
На този модел Sony KDL-46V5500 къде трябва да погледна за да видя с каква матрица е ?
За коя матрица трябва да се оглеждам при този модел, тъй като не намерих инфо на 1-ва страница ?