Страница 97 от 119 ПърваПърва ... 47879596979899107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,441 до 1,455 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Да разбирам ли, че това Сони не става?Нищо не казахте за него.Относно Samsung-а и LG-то да разбирам ли че няма да има проблеми със субтитрите на видеото?А относно Panasonic-ците....гледам че са плазми,а аз май съм се насочил към LCD.До колко знам е по-добра,безпроблемна и с по-дълъг живот технология.Иначе......склонен съм да поувелича малко диаметъра,пък как ще се разбирам с жената да махнем шкафа ще видим

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от the__bull
    Да разбирам ли, че това Сони не става? Нищо не казахте за него. Относно Samsung-а и LG-то да разбирам ли че няма да има проблеми със субтитрите на видеото? А относно Panasonic-ците....гледам че са плазми,а аз май съм се насочил към LCD. До колко знам е по-добра,безпроблемна и с по-дълъг живот технология.Иначе......склонен съм да поувелича малко диаметъра,пък как ще се разбирам с жената да махнем шкафа ще видим
    Става, що да не става...Samsung е за предпочитане относно възможностите на вграденият плейър. Според повечето собственици субтитрите са с малък размер. Panasonic плазмите имат по-добра картина, а и са с по-голям диагонал....Та ,както е казал Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече."
    За жената и шкафа...не знам..ако не слуша..направи рекламация-върни я на тъщата.

4. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Става, що да не става...Samsung е за предпочитане относно възможностите на вграденият плейър. Според повечето собственици субтитрите са с малък размер. Panasonic плазмите имат по-добра картина, а и са с по-голям диагонал....Та ,както е казал Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече."
    За жената и шкафа...не знам..ако не слуша..направи рекламация-върни я на тъщата.
    Плазмата отпада.LCD ще да е.А какво означава функцията wi-fi ready?Мога да си сърфирам из нета с телевизора ли?

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Плазмата отпада.LCD ще да е. А какво означава функцията wi-fi ready? Мога да си сърфирам из нета с телевизора ли?
    Може поставиш wi-fi донгъл и така да го свържеш безжично с домашната мрежа и от там да сърфираш из мрежата доколкото ти позволява DLNA.

6. Тук е от
    Sep 2010

А какво LCD за тези пари мога да намеря,което да отговаря на моите изисквания 37-ца 42-ка примерно?

7. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте! Имам нужда от мнение за два LCD модела на Sony, да кажете дали си струват и кой е по-добрия вариант като цяло.

Става въпрос за Sony KDL-40EX710 и Sony KDL-40EX500.

Като цяло съм се насочил по-скоро към EX710, мисля си, че е една идея по-добър, но искам да чуя и вашето мнение.

Също има ли хора, които са виждали или от личен опит знаят какво е качеството на картината при сигнал от Булсатком (обикновен приемник) при тези модели ?

Мисля си, че в този клас телевизори тези два модела са може би сред най-добрите предложения ...

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А какво LCD за тези пари мога да намеря,което да отговаря на моите изисквания 37-ца 42-ка примерно?
    За 37-42" трябва да си увеличиш бюджета
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070934

LG 32LE5500
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073280

Тук оспамихме достатъчно темата.
    Към всички -когато не сте наясно какво изкате и не сте се спрели на определена марка-има обща тема за избор!!!
    Пишете там и когато се спрете на марка и вече имате определени въпроси свързани с моделите от марката пишете в конкретната тема!!!

Цитат Първоначално публикувано от Blazer
    Здравейте! Имам нужда от мнение за два LCD модела на Sony, да кажете дали си струват и кой е по-добрия вариант като цяло.

Става въпрос за Sony KDL-40EX710 и Sony KDL-40EX500.

Като цяло съм се насочил по-скоро към EX710, мисля си, че е една идея по-добър, но искам да чуя и вашето мнение.

Също има ли хора, които са виждали или от личен опит знаят какво е качеството на картината при сигнал от Булсатком (обикновен приемник) при тези модели ?

Мисля си, че в този клас телевизори тези два модела са може би сред най-добрите предложения ...
    Погледни втората таблица в поста и ще видиш че разликите не си заслужават.
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg365888
    700 няма да ти даде по-добра картина от 500

10. Тук е от
    Sep 2010

Става въпрос за 710, а не за 700. Знам, че няма кой знае каква разлика, но все пак се предполага, че ще е една идея по-добър.

Пък и 710 е LED, докато 500 не е ...

Като цяло по-добър 40' инчов Sony модел има ли ? Гледам този 40NX700, дали при него качеството на картината ще е по-добро и заслужава ли си по-високата му цена ?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Blazer
    Става въпрос за 710, а не за 700.
    Разликата между 710 и 700 е вероятно в поставената матрица
    710 - S-PVA Samsung
    700 - UV2A Sharp
    Led подсветката не дава преимущество в картината.Само в дизайна и икономичността.

http://www.sony.bg/product/t32-ex-series/kdl-40ex710

http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-34182267.html

HX700

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И външния вид е различен.
    Ако Blazzer не го притеснява по-високата цена на 710, нека го вземе. Като за LED модел е сполучлив.

13. Тук е от
    Sep 2010

Значи си струва и за парите си е добър така ли ?

В крайна сметка от силните и качествени 40' инчови Sony модели ли е ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@Blazer
    м/у 40EX710 и 40EX500 - втория е по-добър. Има убийствена картина на HD, a иначе и двата са зле на SD.
    Aко ще гледаш основно телевизия препоръчвам ти Samsung C630 или C650 с матрица (SQ01 до SQ05). Те ще задоволят очакванията ти за SD/HD на макс.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Той реално е ЕХ500 с LED подсветка и друг дизайн. Води се среден клас. Високия им клас е 40HX800, но цената е друга.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Срявнявал съм ги двата модела и EX500 е с видимо по-добра картина, по-добър контраст и черно, с по-добър ъгъл от EX700/710. Знам как работи и 40HX800 .... и изобщо не си заслужава високата цена.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Признавам си, не съм виждал все още ЕХ710, но навсякъде го хвалят, че постигал по-добро реално черно от ЕХ500. Затова го препоръчах и заради по-красивия външен вид, но само ако повечето пари не са проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 17:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 08:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 19:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 15:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 13:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе