Страница 92 от 119 ПърваПърва ... 42829091929394102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2010

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Телевизора е 40" EX700 - директно включена цифрова през CI+ модул. Последните дни забелязвам проблем с ЕПГ-то. На определени канали при превключване показва информация за предаване на друг канал. И точно преди да изчезне тази информация се опреснява и показва реалното. И се налага да се влиза в ЕПГ да се види какво е предаването. на определени канали показва програмата за други определени канали - не е смесено. Примерно btv comedy показва предаванията на national geographic, на tv1000 - на axn. Направи ми впечатление, че дори на някои канали като се влезе в ЕПГ показва програмата за друг канал. И чак при позициониране с дистанционното върху този канал и преместване напред във времето да се видят следващите предавания опреснява информацията и почва да показва програмата на избрания канал.
    Виждам, че се обновил до последната версия на firmware-а от началото на юли. Каква може да е причината за тези проблеми. Нещо от кабелния оператор или нещо са бъгнали в софтуера? До сега работеше без проблем(3 месеца) и сега почна да ги прави тези неща.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този проблем след обновяването на софтуера ли се появи?
    Иначе EPG то се пише и предава от кабелният ти оператор-може и те да са объркали нещо.

4. Тук е от
    Apr 2010

ами не знам точно кога се е обновил, просто виждам, че е с последната версия. Горе-долу нещата като време съвпадат, но няма как да кажа на 100%. Интересното, е че в момента преди да изчезне информацията при смяна на канал се показва вярната. Т.е тв-то ъпдейтва нещата. Сякаш прехваща данните на съседен като честота канал и после се поправя сам.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Освен да изчакаш 2 месеца до следващият ъпдейт -друг вариант не виждам./или до попиташ подръжката на сони за старата версия

6. Тук е от
    Apr 2010

Писах на поддръжката, да видим какво ще кажат.

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010

Здравейте! Имам малко питания ще се радвам за помоща ви.

1. По-принцип съм привърженик на Sony и Samsung. Като цяло идва тук и дилемата Sony или Samsung. Прочетох не малко разбрах, че вече 60 % от матриците на Sony сe произвеждат от Samsung.
    2. Говорим за цена около 1500-1600 лева максимум.
    3. Главно се интересувам кои вадят по-добра картина (имат по-добра матрица), кои се справят по-добре с форматите ( .avi, .mkv и етц. ), кои се справят по-добре с кабелните телевизии като аналогов и цифров формат, как стоят нещатата с PC-то ( лично аз сам с GeForce GTX 260, XFX http://xfxforce.com/en-gb/products/g.../260GTX.aspx#2 ) Колко и какви кабели ще ми трябват (цени-качество).
    4. От къде е най-добре да се закупи въпросния телевизор? ( от магазина или internet сайтове ( препоръки, струва ли си като цяло пример за сайт : http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=28009 )
    Или общо взето казано най-добрата изпита покупка ( вече тествана ).

Благодаря, предварително!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Arkadietz
    Здравейте! Имам малко питания ще се радвам за помоща ви.

1. По-принцип съм привърженик на Sony и Samsung. Като цяло идва тук и дилемата Sony или Samsung. Прочетох не малко разбрах, че вече 60 % от матриците на Sony сe произвеждат от Samsung.
    2. Говорим за цена около 1500-1600 лева максимум.
    3. Главно се интересувам кои вадят по-добра картина (имат по-добра матрица), кои се справят по-добре с форматите ( .avi, .mkv и етц. ), кои се справят по-добре с кабелните телевизии като аналогов и цифров формат, как стоят нещатата с PC-то ( лично аз сам с GeForce GTX 260, XFX http://xfxforce.com/en-gb/products/g.../260GTX.aspx#2 ) Колко и какви кабели ще ми трябват (цени-качество).
    4. От къде е най-добре да се закупи въпросния телевизор? ( от магазина или internet сайтове ( препоръки, струва ли си като цяло пример за сайт : http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=28009 )
    Или общо взето казано най-добрата изпита покупка ( вече тествана ).

Благодаря, предварително!
    1. Samsung
    2. SAMSUNG LE-40C550
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073181
    ако се напрегнеш с още 180лв SAMSUNG LE-40C650
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070934
    3. SAMSUNG LE-40C650 - справя се отлично с повечето формати и няма никакви проблеми при връзка с компютър. Sony са орязани откъм формати-иначе с компютър нямат проблеми.
    4. От магазина разбира се ,защото при пазаруване от нета има вероятност да ти пратят някоя мостра-работила 2 месеца. Друго си е да си вземеш нов неразпечатан и да си го тестваш в магазина с лаптопа. За Електрон,не знам,не съм пазарувал от тях.

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Ако мислиш да пазаруваш от Електрон .бг онлайн може да го направиш спокоино.Аз пазарувам доста от тях когато ми е изгодно- по ниски цени и безплатна доставка на някой продукти.Никога не съм получавал отваряни стоки или мостри както казва Христослав.Може да им върнеш продукта ако не ти хареса нещо.И напрактика няма такова внимание към клиента в никой друг магазин.Дори след покупката получаваш меил от управителя за да се увери всичко ли е наред с продукта ти.И мисля 2% отстъпка за следващи покупки.Това написаното важи само за тоя саит.За покупка от други саитове не гарантирам.

11. Тук е от
    Oct 2009

Добро утро момчета, вчера /04.08/ сутринта в 5 часа телевизора ми Сони KDL-32W5500 ме сюрпризира неприятно. Индикатора му взе да мига на порции от 10 премигвания, 2 сек пауза и пак така. Иначе си работи без проблеми. Обадих се на сервиза и последва резонен отговор - донеси го при нас. По към обед тези "намигания" изчезнаха, а в нета прочетох, че същата сутрин е минало "Слънчево цунами" и е предизвикало силна магнитна буря. Ако някой от вас е забелязал подобно нещо да пише, че не ми се носи още на сервиз

12. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Здравейте и от мен!Днес 05,08 ми се случи същото като при petko52.Сонито е KDL-32V5500 на 8 месеца. Премигванията бяха 10 през интервал от около 2 сек.
    Включих го и го изключих и вече не примигаше.Всичко си работи нормално,по мои впечатления.Като го изключа от дистанционното отначало не примига,но след време пак започва да мига по същия начин.Дали трябва да се притеснявам за нещо,че и на мен не ми се носи в сервиз.Някой ако има представа за какво става дума да помага?
    Поздрави на всички!

13. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от zabadara
    Здравейте и от мен!Днес 05,08 ми се случи същото като при petko52.Сонито е KDL-32V5500 на 8 месеца. Премигванията бяха 10 през интервал от около 2 сек.
    Включих го и го изключих и вече не примигаше.Всичко си работи нормално,по мои впечатления.Като го изключа от дистанционното отначало не примига,но след време пак започва да мига по същия начин.Дали трябва да се притеснявам за нещо,че и на мен не ми се носи в сервиз.Някой ако има представа за какво става дума да помага?
    Поздрави на всички!
    Digital FE/BE ERROR-10 LED FLASHES

14.  

15. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Може ли малко по-подробно,че нещо не съм в час с този ERROR(Digital FE/BE)!

16. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

След доста четене из разни форуми разбрах,че FE е шасито.А как да разбера моя телевизор с какво шаси е?И какво значи това BE?От сервиза засега мълчат-още не знаят дали да го нося или не,чакат съвет относно миганията от София.А между другото засякох времето след,което започва да мига червения диод-на 45 мин.премигва 1 път след чаткане като изключване и после след още 45мин. започва да мига 10 пъти пауза 2сек. пак 10 пъти и така нататък.А иначе като го включа си работи съвсем нормално.
    Помагайте моля!

17. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от BugMaker
    Писах на поддръжката, да видим какво ще кажат.
    От поддръжката ми твърдят, че услугата за автоматичен ъпдейт не била налична в България. Само дето телевизора ми показва последната версия от сайта, а по-назад във форума намерих където съм писал коя е старата версия. Т.е не съм се объркал, че ТВ-то е с нова версия. Ъпдейтната си е автоматично, каквото и да ми говорят от Сони.

18. Тук е от
    Jul 2010

До всички с проблеми с техниката: ПОМНЕТЕ, ЧЕ ИМАТЕ ПРАВО ДА ВЪРНЕТЕ СТОКАТА, АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА, ДО 7 ДНИ ОТ ПОЛУЧАВАНЕТО Й!!! Щом пък имате проблеми, просто си потърсете правата - ако не е минала седмица от доставката, им звъннете да си вземат дефектния продукт и забравете за сервизи, форуми, пратки, ъпдейти, съвети, гаранции и т.н. Ето, четете:

- Имате право да се откажете от договора в срок от 7 работни дни без да се дължи обезщетение или неустойка и без да се посочва причина. (http://www.dolceta.eu/bulgaria/Mod1/spip.php?article173)

- каталогът и договорът съдържат информация за правото на потребителя да върне стоката на търговеца в срок, не по-кратък от 7 дни, считано от деня на нейното получаване, или да се откаже от договора през този период, без да дължи друго освен съхраняване на стоките с грижата на добър стопанин (чл.45, т.4, б.В от Закона за защита на потребителите - http://www.kzp.bg/index.php?mode=vie...ocument_id=120)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе