Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 23 от 135 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2008

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Ето и отговора на Сони България

Уважаеми г-н Стойчев ,

Благодарим Ви, че се свързахте със Сони!
    Във връзка с Вашето запитване Ви уведомяваме, че може да използвате като ПИН код на родителския контрол 9999 . Този код винаги се приема от телевизора .
    Моля, не се колебайте да се свържете с нас и при следващи въпроси, свързани с продуктите и услугите на Сони. Можете да отговорите на този имейл или да ни потърсите на тел. 0700 1 7669 (0700 1 SONY) всеки работен ден от 09:00 до 18:00 ч.

Съседа е ходил до магазина, от където е закупил телевизора и са му казали същото нещо - 9999. След това може да използва какъвто код си иска.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от miauu Виж публикацията
    Ето и отговора на Сони България

Съседа е ходил до магазина, от където е закупил телевизора и са му казали същото нещо - 9999. След това може да използва какъвто код си иска.
    Благодаря - поставих го във FAQ.

4. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от miauu Виж публикацията
    hristoslav2, благодаря за линка към подръжката на Сони България. Бях се засилил да вляза в официалния им сайт и да търся там връзка с подръжката. Книжката я прочетохме, ама никъде няма и помен от ПИН код, който да се използва. Някой казал на съседа, че въпросния ПИН код е изписан на задния панел на телевизора, ама там нямо подобно нещо.
    Явно несте я прочели както трябва. http://pdf.crse.com/manuals/4411984951.pdf страница 205 (25 BG) и по точно това "Паролата за “Родителски контрол” е била забравена. - Въведете 9999 за PIN кода. (PIN кодът 9999 се приема винаги.)" Това го пише във всички книжки на Сони ТВ-тата поне от 5 години насам или от както имат цифрови тунери вградени в себеси. Няма вариант да си заключиш тв-то и да неможеш да го отключиш в домашни условия. Излиза, че трябва да го носиш на зервиз което щеше сигорно да е така ако ние Българите бяхме го измислили. Ако несе лъжа на някой от другите марки също 9999 минаваше но немога да се сетя на коя точно.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Момчета благодаря за съветите и помоща.Проблема с намирането на пакета с четирите HD канала се оказа пречупен кабел вграден вътре в стената точно преди розетката.Да поясня този кабел е явно някакъв измислен и съм го купувал от тв сервиз защото като гледам техните са супер здрави и твърди.Но интересното беше че подава достатъчно сигнал по техните уреди но явно некачествен.Близу ми пратиха други момчета които наистина много разбираха за разлика от първите и просто пуснаха един директен кабел от входящият сигнал в къщата и тв веднага намери всичко.Дори си направиха проба като орязаха сигнала до 51 и пак намира всички HD пакети и канали.Сега сигнала до този ми телевизор е около 60 защото е последен в къщи но казаха за цифровата че ако е слаб сигнала или няма да работи или ще прави проблеми,иначе не прави ли проблеми, качеството щяло да е същото дори и с по-силен сигнал.Иначе входящият сигнал ми е 80 но докато стигне до този тв съм навързал още 5тв и пада с 20 :D.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

j90 одобрява това.

7. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Имам едно питане относно ТВ Сони и възможността му за записване на хард диск.Наясно съм че ТВ-о записва в негов си формат и може да се плеива само на него,обаче идеята ми е ако си купя хард с големина 1 т мога ли да направя така че ТВ-о да си форматира само една част от харда за мога другата да си я ползвам за други цели?Някои знае ли за 1 час да речем колко Гб пространство заема при запис?Телевизора е KDL-40EX650.
    Предварително благодаря за съдействието.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте на всички и Честита Коледа !!! Първо да кажа за SONY KDL-55HX850,стана на 1 месец и лично аз съм много доволен Черното си му е черно,при ярка светлина срещу екрана,работи перфектно,дори и по-добре от затъмнена стая...Контрастта му е ОК. При бързо сменящи се сцени също е ОК !!! Интернета му както казва и hristoslav2 работи,но....тромава работа ( все пак е ТV) Купих си още 2 бр. 3D TDG-BR250 очила на SONY.Сега са на промоция( 99 лв.за два чифта),иначе 1 чифт-119 лв.Мога да кажа,че са по-добри от новия модел TDG-BR750 нищо,че са по-тежки.С една дума съм доволен от LED технологията и в частност от този модел на SONY. Сега се нуждая и от вашата помощ и се надявам да я получа.Купих си Linksys WI-FI Router N300 - Cisco E900 и лаптоп ASUS K55VD-SX475HМ с инсталирана ОС Windows 8. Пуснах си Сонито,PS3 и лаптопа безжично,а дом.PC с лан кабел към рутера. Всички без PS3 ги присъединих към домашна мрежа и работата стана супер.Целта ми е свалям примерно на PC или лаптопа 3D филм 30 GB от нета и през мрежата без кабели го гледам на Сонито.Снимките и музиката от медия плеъра на ТV-то се разпознават,но видиото....НЕ !!! Четох в горните постове,какви формати чете телевизора,но не ми стана много ясно.Свалих си два XviD филма на флашка и директно в телевизора.Единия го отвори( Полет-2012),но субтитрите не мога да ги активирам.На лаптопа или PC като пусна същия филм хващам папката със субтитри и я поставям върху филма и те се зареждат веднага,но с TV-то нямам такава възможност !?!? Втория филм ( В края на смяната-2012) не го отвори въобще...Въпросите ми са: Как през дом.мрежа да гледам филми? Нещо бъркам ли ? С копчето на дистанционното за субтитри (...) нищо не става.Ако ще гледам 3D филми от лаптопа с HDMI кабел,трябва ли специален плеър за 3D-то или какво? Какви формати 3D и XviD филми да свалям и как да ги гледам най-лесно. Като поставя флашката със същия филм на домашното си кино "Samsung"отваря двете папки на филма и субтитрите.Първо натискам върху sub.да се заредят и после стартирам филма и всичко е ок ....!!! При толкова техника не ми се купува и флашка 32-64 GB за 3D филмите... Какво да направя !?!?!? Радвам се,че Ви има и че ще помагате !!!
    Този пост е редактиран от МИК66; 27-12-12 в 14:55.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ти с 55" тв още XviD ли гледаш ?!? За мрежата погледни в раздела за DLNA , но при ограничена поддръжка на формати (било то и за субтитри) ще се налага сървъра да конвертира до поддържаните (и да вгражда суб.) . Както бях споменал преди - един мултимедиен плеър за 150-200 лв щеше да реши 95% от проблемите .
    п.п. Пробвал ли си да стриймваш към ПС3 ?

11. Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Стара Загора

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ти с 55" тв още XviD ли гледаш ?!? За мрежата погледни в раздела за DLNA , но при ограничена поддръжка на формати (било то и за субтитри) ще се налага сървъра да конвертира до поддържаните (и да вгражда суб.) . Както бях споменал преди - един мултимедиен плеър за 150-200 лв щеше да реши 95% от проблемите .
    п.п. Пробвал ли си да стриймваш към ПС3 ?
    Не знам какво да гледам на 55". Давайте предложения,а това последното,нищо не ми говори.Съжалявам,но човек не може да разбира от всичко,затова съм и в този форум Ако нищо не може да се направи по моя случай,казвай го този мултимедиен плеър и ще се купува! Той света щеше за малко да свърши,че един плеър ли ще ни плаши !!!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от МИК66 Виж публикацията
    Всички без PS3 ги присъединих към домашна мрежа и работата стана супер.Целта ми е свалям примерно на PC или лаптопа 3D филм 30 GB от нета и през мрежата без кабели го гледам на Сонито.Снимките и музиката от медия плеъра на ТV-то се разпознават,но видиото....НЕ !!!
    Инсталирай си DLNA сървър на компа
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B5.html

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

С последното имах предвид дали си пробвал да отваряш файловете стриймвани с ДЛНА сървъра от Плейстейшън-а , но май и той имаше същите проблеми - пробвал съм отдавна и май трябваше сървъра да конвертира ... А за филми отдавна не свалям нищо по-малко от 720р - имаш хубав тв защо да го "мъчиш" с лоши резолюции . Дори вече с 47" свалям само 1080р и то гледам да са с по-голям битрейд (филми от 8-10гб нагоре ) . За мултимедийни плеъри виж в съответната тема , но май общо взето най-евтиния 3Д е този Media player Egreat R6S, Full HD, 3D - Mediaplayer - TV & Електронни ( аз си поръчах от Китай за около 140лв ) - повечето са почти еднакви (базирани са на един и същ чип) , като в повечето случаи по-добрата софтуерна поддръжка накланя везните към някой модел.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Купи си един HDMI кабел, инсталирай си TotalMedia Theatre 5 на лаптопа и си готов.Видео картата е слабичка но за целта ще свърши перфектна работа и 3D можеш да пускаш.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Стара Загора

Благодаря на всички за оказаната помощ !!! Ще пробвам няколко варианта и пак ще пиша.Ако някой се сети за нещо друго,да споделя. Пожелавам Весели Празници на всички и ...!!!

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

18. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от j90 Виж публикацията
    Имам едно питане относно ТВ Сони и възможността му за записване на хард диск.Наясно съм че ТВ-о записва в негов си формат и може да се плеива само на него,обаче идеята ми е ако си купя хард с големина 1 т мога ли да направя така че ТВ-о да си форматира само една част от харда за мога другата да си я ползвам за други цели?Някои знае ли за 1 час да речем колко Гб пространство заема при запис?Телевизора е KDL-40EX650.
    Предварително благодаря за съдействието.
    Е добре де колеги никои ли не е тествал,всякаква информация ще ми е от полза?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 135 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе