26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
* hristoslav2 Пробвай следното - изключи го от контакта за 5 минути и после пробвай.
Другият вариант- изкарай от телевизора кабела свързан с приемника на Булсатком и пак пробвай да включваш и изключваш. Пиши какво е станало.
------------
Първо откачих приемника на булсат,но проблема остана.После преместих щепсела в отделен контакт/беше в разклонител с един рутер и приемника на булсат/. Ресетнах телевизора с фаб.настройки и засега е наред.Дано нямам повече грижи.
Добре де, никой ли няма да отговори дали има смисъл да ъдейтвам софтуера на телевизора? Някой вече направи ли го? Има ли впечатления
Ъпдейтвай смело - нищо няма да загубиш.
Новата серия телевизори BRAVIA предлага възможност за свързване с мобилни устройства. По този начин може да записвате любимите си сериали и да разглеждате свързано с тях съдържание чрез TV SideView, интуитивното ново приложение за Android или iOS.
TV SideView
https://play.google.com/store/apps/d...sideview.phone
Връзката със смартфона Xperia става само чрез допир до опростеното дистанционно с NFC функционалност (One-touch Remote). След това прехвърлете „огледално” съдържанието от телефона на телевизора BRAVIA: така можете да се забавлявате със снимки, видеоклипове, игри и приложения на големия екран.
Новата гама телевизори BRAVIA за този сезон ще бъде пусната на българския пазар през април 2013 г., а 4К моделът BRAVIA X9005 се очаква през август 2013 г.
http://www.fullhd.gr/media/k2/items/...83835ad8_L.jpg
Това е мултимедиен плейър, който се дава заедно с ТВ - в диска вътре има 10 филми в 4K!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-01-13 в 19:12.
Ъпдейтнах. Не забелязвам да има някаква разлика поне за сега.
Исках да пробвам това приложение TV SideView,но нещо не можах да ги свържа с ТВ-то.Някой ако го е правил да споели как точно става
В една и съща безжична мрежа ли са свързани двете устройства?
Да,пробвах с друга програма Media Remote и си работи...Чудно ми е,нещо в допирането ли има....Има ли значение коя част на дистанционното ,или някакви предварителни настройки на ТВ-то...?
При мен тръгна веднага когато адваш устройсвтво(в горния край на на началния екран на програмата) в програмата гледай и към ТВ-ТО че се изисква и потвърждение от него,работи но за момента не ми излизат всички функции.
Днеска пробвах и се получи без даже да ги допирам.Но не виждам смисъл от това приложение,че и другите имат същи функции.А разбрах,че при допир прехвърлело съдържанието на телефона,на ТВ-то...Или аз не съм разбрал нещо както трябва,или не мога да го намеря.
SONY KDL-46HX850 ili kdl-46hx920
Кой от двата ще ми препоръчате, в голямо чудене съм, плюсове и минуси? Ще съм ви благодарен ако ми дадете съвет. Мерси предварително!
Абе и аз се чудех защо ти е този апп? Това за което говориш става при новите модели на Бравия-2013г., които все още не се предлагат на нашия пазар.Иначе на гърба на дистанционото им има NFC чип ,които се свързва с телефона и осъществяваш веднага безжична връзка. След това може да прехвърляте „огледално" съдържанието от телефона на телевизора BRAVIA, включително снимки, видеоклипове, игри и приложения.Има клипове на xperia z от CES 2013 в тубата.
Току що тествах (не съм му ползвал USB-то от предишният тест за форума).
След ъпдейта отново не поддържа NTFS.
При 40ЕХ650 чете NTFS само през порта определен за HDD да не би и вашия да е така.