Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 28 от 135 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    В хола

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Здравейте,
    като стана дума за субтитри имам следния проблем: Наскоро си купих Sony KDL-40EX650. Използвам го често за DivX филмчета през флашка. Чете БГ субтитри, но са много тънки и с дребен шрифт. Доста рових по темата, но не открих нищо. Общо взето това е "запазена марка" на Сони В менюто като дам опции на суб. ми излизат само 4-те вида (три от които са на маймуница) и нищо друго. Има ли все пак начин да се увеличат? Например с хакване на фирмуера или нещо от сорта? Ще бъда благодарен за съвет.:rolleyes:

2.  

3. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Колега след известно тестване установих че за мен добре става с SubtitleEdit изтеглено от тук:https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B0.html

Прави буквите само големи с други методи ги удебелявах но нямаше ефект,ТВ-то ми е същото като твоето явно доста хора сме скочили на коледната примоция.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от Pako Виж публикацията
    Здравейте,
    като стана дума за субтитри имам следния проблем: Наскоро си купих Sony KDL-40EX650. Използвам го често за DivX филмчета през флашка. Чете БГ субтитри, но са много тънки и с дребен шрифт. Доста рових по темата, но не открих нищо. Общо взето това е "запазена марка" на Сони В менюто като дам опции на суб. ми излизат само 4-те вида (три от които са на маймуница) и нищо друго. Има ли все пак начин да се увеличат? Например с хакване на фирмуера или нещо от сорта? Ще бъда благодарен за съвет.:rolleyes:
    колега инсталирай си ps media server. стриймвай от PC на тв, можеш да си регулираш големината на субтитрите ако искаш и на цял екран си ги прави. няма да имаш грижи само ти трябва PC с duo или quad core CPU иначе всичко над 720p ще сече.

5. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Дадох решение за гледане от флашка сървърите са супер но понякога не ми се пуска компа та от там на ТВ-то пък жената натоварила нета през това време и язък за ядрата.ТВ новелите ги пускам през флашката ако ще се гледат повече неща през сървъра а ако ще си правя кефа само ХДМИ кабела ми изпълва душата.
    Колега как подкара букви на тоя сървър дето си дал че аз нещо не успях дали защото не по-човърках повече не знам но за 10 минутки нищо не открих,с Руския се оправих но езика ме дразни с БГ или Английски интерфейс като че ли е по добре?

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

името на филма и на субтитрите трябва да са едни и същи. аз до компютъра ми не ходя, сървъра си седи включен през цялото време, пускането на филми си става само през телевизора. през usb port-a sony чете субтитри само на 1-2 формата единия беше .avi ако не се лъжа, а ps server-a си поддържа subs на всички формати. тoва usb изобщо не го ползвам за гледане с тоя ограничен sony player даже и размера не можеш да промениш и очила ще ти трябват да ги виждаш.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сравнение по характеристи на модели Sony Bravia 2013

X9000A
    Диагонал 65” and 55”
    Рeзолюция 4K (3840x2160)
    W900A
    Диагонал 55”/46”/40”
    W802A
    Диагонал 55”/47”/42”
    W650A
    Диагонал 42” and 32”
    W600A
    Диагонал 32”/24”
    4K X-Reality PRO

TRILUMINOS Display

Motion flow XR 800Hz

Passive 3D

Magnetic Fluid Speaker

Clear Phase

S-FORCE Front Surround 3D

One-touch mirroring with NFC

TV SideView

Sony Entertainment Network

Super Multi Format USB Play
    X-Reality PRO

TRILUMINOS Display

Motion f low XR 800Hz

Active 3D

Long Duct Speaker

Clear Phase

TV SideView

X-Reality PRO

Motion flow XR 400Hz

Passive 3D

Bass Reflex Box Speaker

Clear Phase

TV SideView

X-Reality P RO

Motionflow XR 200Hz

Bass Reflex Box

Clear Phase Speaker

Screen Mirroring

TV Side View

Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-01-13 в 17:25.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Super Multi Format USB Play - дали най-накрая влизат в час ?

10. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

може би, но по-интересното при Sony e че 2013 започва ерата на поставяне на евтини китайски панели. честито на печелившите. голяма криза ги е налегнала явно, няма повече samsung панел но може някой панел на LG да се появи тук тамe.

11. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    В хола

Цитат Първоначално публикувано от augata Виж публикацията
    колега инсталирай си ps media server. стриймвай от PC на тв, можеш да си регулираш големината на субтитрите ако искаш и на цял екран си ги прави. няма да имаш грижи само ти трябва PC с duo или quad core CPU иначе всичко над 720p ще сече.
    ОК, ама я нямам конзолата. Имаш ли представа колко струва? Иначе съм с WiFi, дали ще може безжично да стриймвам. За сега главните букви(както каза другия колега) пооправиха малко нещата :D

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Той сървъра така се казва - не ти трябва ПС3 , за да го ползваш :D .

augata , поне тия които са с пасивно 3Д би трябвало да са с панели на ЛГ - явно 2013 ще е на "изживяване" и може би ще заложат основно на 4К и олед за 2014 .

13. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

ОК, ама я нямам конзолата. Имаш ли представа колко струва? Иначе съм с WiFi, дали ще може безжично да стриймвам. За сега главните букви(както каза другия колега) пооправиха малко нещата :D
    колега конзола не ти трябва, освен ако не искаш да играеш игри :D. само PC ти е достатъчно. аз съм с dongle стриймвам си без проблем.

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    augata , поне тия които са с пасивно 3Д би трябвало да са с панели на ЛГ - явно 2013 ще е на "изживяване" и може би ще заложат основно на 4К и олед за 2014 .
    Sony ми бяха любима марка но явно няма да е така след 2013. те хубаво ще залагат на oled и 4K ама колко хора могат да си позволят да дадат $10,000
    Този пост е редактиран от augata; 22-01-13 в 18:00.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2013

Re: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Здравейте след направена автоматична цифрова настройка на sony kdl-32bx420,менюто за ръчна става неактивно!Как може да бъде избегнато това?

16. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от augata Виж публикацията
    колега конзола не ти трябва, освен ако не искаш да играеш игри :D. само PC ти е достатъчно. аз съм с dongle стриймвам си без проблем.

Sony ми бяха любима марка но явно няма да е така след 2013. те хубаво ще залагат на oled и 4K ама колко хора могат да си позволят да дадат $10,000
    ............................................................................Преди години,първите LCD TV-ta също не бяха евтини......още си спомням големия билборд на НДК ,където Хр.Стоичков рекламираше JVC 32" за 35 000 лева.....а после каква стана тя?....

17. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Пробвах и пс медия сървър но не подкара филми които с руския сървър тръгнаха без проблем.
    Колега трябва ти добър комп с безжичен нет и няма и 5 минутки настройки или флашка като тук вече се ограничаваш с плейваните формати се наслаждаваш на отвратителни букви,винаги ти остава добрия хдми кабел.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

странно, досега не съм имал проблеми със форматите. Със сигурност чете .avi, mp.4, mkv би трябвало да няма проблем защото ps3 server по принцип ги транскодира когато ги стриймва. Какъв е формата който се опитваш да пуснеш?

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    ............................................................................Преди години,първите LCD TV-ta също не бяха евтини......още си спомням големия билборд на НДК ,където Хр.Стоичков рекламираше JVC 32" за 35 000 лева.....а после каква стана тя?....
    така е те цените ще паднат ама чак след най-малко 2-3 години... да не говорим че сони показаха само прототип на олед и според мен телевизора им е далеч от готов. така че първият им комерсиален вариант най вероятно ще излезе 2014. По скоро панасоник са по напред, те могат и да го пуснат тази година. Видахме ги и Самсунг и ЛГ една година си поспаха зимен сън, а уж бяха готови...
    Този пост е редактиран от augata; 22-01-13 в 21:25.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 135 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе